Edacım şu şekilde örnek veriyorum mesela 10-12 nöbet 12-2 ye kadar dinleniyorsun sonra 2-4 nöbet 4-6 dinlenme bu şekilde
Cerencim belki tutmaz en başta en alt devre diye masusdan tuturabilirler.
Belli olmaz kesin bir bilgim yok
Hee öyleyse iyiymiş canımÇokta sıkıntı olmaz inşşş
Canım ama benimki cezaevinde olcağı için hem kule nöbeti hemde kapı nöbeti var hani pek sanmıyorumm.Batıda telefon sıkıntı zaten istemiyorum telefon falan korkuyorum ben yaaaaaaaaa
Canım benimkide hem kule hem kapı nöbeti tutuyor.
Kapı nöbetine nizamiye nöbeti deniyor.
Telefon sokmak isterseniz batı doğu yok bu işin her türlü sokar istemenize bağlı
Ulen benim akılsız ilk günden telefon sokmus bidee cesarete bak yaa bugünde denetleme varmıs korkuyorum haa...Canım ama benimki cezaevinde olcağı için hem kule nöbeti hemde kapı nöbeti var hani pek sanmıyorumm.Batıda telefon sıkıntı zaten istemiyorum telefon falan korkuyorum ben yaaaaaaaaa
Gülsen yardım et yavrum bana noluurrr biz bu telefonu nasıl saklıycaz cocuguma akıl veriyim şurda şurda tut diye senin askerin nereye sokuyo telefonuu
Canım benimkide hem kule hem kapı nöbeti tutuyor.
Kapı nöbetine nizamiye nöbeti deniyor.
Telefon sokmak isterseniz batı doğu yok bu işin her türlü sokar istemenize bağlı
Seninkide baya tutuyomuş canım o zaman yaaa :26: Ya sevgilim sokmak istiyo tabii de ben siz burda anlatıyosunuz falan korkuorum açıkçasıı.Ama bakalım kısmet
Ulen benim akılsız ilk günden telefon sokmus bidee cesarete bak yaa bugünde denetleme varmıs korkuyorum haa...
Gülsen yardım et yavrum bana noluurrr biz bu telefonu nasıl saklıycaz cocuguma akıl veriyim şurda şurda tut diye senin askerin nereye sokuyo telefonuu
Canım açıkcası nerye sakladığını hiç bilmiyorum.
Ama merak etme hepsi işlerini biliyor.
Denetleme olunca bir yer var sanırım hepsi oraya koyduruyor
Muhakak kullanan birileri vardır yardımcı olurlar
Seninkide baya tutuyomuş canım o zaman yaaa :26: Ya sevgilim sokmak istiyo tabii de ben siz burda anlatıyosunuz falan korkuorum açıkçasıı.Ama bakalım kısmet
Telefon yakalnırsan cidden sıkıntı ama aynı zamanda çok büyük rahatlık.
Bizim kulübe dışarıda mesela nöbette zaten donuyor çocuk birde konuşmaya dışarı mı çıksın o donmuş haliyle
Telefon birde bağımlılık yapıyor hep konuşmak mesajlaşmak istiyorsun
Ustaya gittiğinde ilk 1 2 hafta dursun sonra soksun bence canım biz öyle yapıcaktık ama benimki naptı etti soktu ilk gündenSeninkide baya tutuyomuş canım o zaman yaaa :26: Ya sevgilim sokmak istiyo tabii de ben siz burda anlatıyosunuz falan korkuorum açıkçasıı.Ama bakalım kısmet
Canım açıkcası nerye sakladığını hiç bilmiyorum.
Ama merak etme hepsi işlerini biliyor.
Denetleme olunca bir yer var sanırım hepsi oraya koyduruyor
Muhakak kullanan birileri vardır yardımcı olurlar
İlk bi kac hafta sürekli arama olur diye korkuyorum telefon sokcaklarını bildikleri için üstlerine gelmezler insallah komutanlar
Telefon yakalnırsan cidden sıkıntı ama aynı zamanda çok büyük rahatlık.
Bizim kulübe dışarıda mesela nöbette zaten donuyor çocuk birde konuşmaya dışarı mı çıksın o donmuş haliyle
Telefon birde bağımlılık yapıyor hep konuşmak mesajlaşmak istiyorsun
Haklısın canım nöbette sıkılmıyodur.Doğru haklısın off yaa bakalım artık ilk 1 ay sokmaz ortama bakar sonra sokarız belki..Zaten bir gelsin buraya dağıtıma 7/24 mesajjj telefon görüşme 2 buçuk ayın acısını çıkarıcammmmBir de finallerime denk geliyor benim napıcam bilmiorm bakalım
Ustaya gittiğinde ilk 1 2 hafta dursun sonra soksun bence canım biz öyle yapıcaktık ama benimki naptı etti soktu ilk günden
İlk bi kac hafta sürekli arama olur diye korkuyorum telefon sokcaklarını bildikleri için üstlerine gelmezler insallah komutanlar
Canım komutanlar genelde anlayışlılar.
Sinirlenmedikçe üstlerine gelmiyorlar.
Haklısın canım nöbette sıkılmıyodur.Doğru haklısın off yaa bakalım artık ilk 1 ay sokmaz ortama bakar sonra sokarız belki..Zaten bir gelsin buraya dağıtıma 7/24 mesajjj telefon görüşme 2 buçuk ayın acısını çıkarıcammmmBir de finallerime denk geliyor benim napıcam bilmiorm bakalım
Canım görüşme saati belirlersiniz o saatte görüşürsünüz.
Sonra çalışırsın.
Birde haftasonu görüşürsünüz
Canım görüşme saati belirlersiniz o saatte görüşürsünüz.
Sonra çalışırsın.
Birde haftasonu görüşürsünüz
Ben şimdiden proje sunumlarımı bitiriyorum zaten.Şu sınav takvimi açıklansa başlıycam çalışmayada gerekirse sabaha kadar çalışırım ama görüşürüm yinede zaten 7 güncük.
Gercekten telefon cok sıkıntı benim en cok tırstıgım konu.. yakalatırsa mahfolurum sıkıntı ama cok büyük kolaylık her hareketini olmasada bi cogunu haber veriyo ögle yemeginden cıktık kogustayım falan:44:
Bide bizimkilerden sokan pek yokmus üst devrelerde varms benmkini sikayet etmezler umarım telefon soktu diye..
Ben şimdiden proje sunumlarımı bitiriyorum zaten.Şu sınav takvimi açıklansa başlıycam çalışmayada gerekirse sabaha kadar çalışırım ama görüşürüm yinede zaten 7 güncük.
Canım keşke hemen sokmasaydı görürse üst devreler kullandırtmayabilir.
Edacım ağlamak yok 7 gündür 7 gün
Bizim izin şubatta ben nisana gel dedim erteletmeye çalışıyoruz
İzin kullanmama hakkı olsa bana kalsa hiç gelmesin
Alışmak tekrar yollamak daha kötü
Gercekten telefon cok sıkıntı benim en cok tırstıgım konu.. yakalatırsa mahfolurum sıkıntı ama cok büyük kolaylık her hareketini olmasada bi cogunu haber veriyo ögle yemeginden cıktık kogustayım falan:44:
Bide bizimkilerden sokan pek yokmus üst devrelerde varms benmkini sikayet etmezler umarım telefon soktu diye..
7 gün varya nasıl su gibi akıp gidiyo isyan ediyosun o olmadıgı zaman gecmeyen günler, onun varlıgında sana inat hızla gecip gidiyoBen şimdiden proje sunumlarımı bitiriyorum zaten.Şu sınav takvimi açıklansa başlıycam çalışmayada gerekirse sabaha kadar çalışırım ama görüşürüm yinede zaten 7 güncük.
Canım keşke hemen sokmasaydı görürse üst devreler kullandırtmayabilir.
Edacım ağlamak yok 7 gündür 7 gün
Bizim izin şubatta ben nisana gel dedim erteletmeye çalışıyoruz
İzin kullanmama hakkı olsa bana kalsa hiç gelmesin
Alışmak tekrar yollamak daha kötü
Canımm ya yakına çıksa hiç problem değil ben giderim gelirim ama uzak olursa izin haram olucak biliyorum bana .... Yok ağlamam yani söz veremiyorumAğlarım tabii kii biz zaten sevgilimle karşılıklı ağlama modundayız hep offf offffff 7 günü iyi değerlendiricem valla ne kırıcam ne de beni kırsın...Her şey güzel olsun inş. Not: Hepimiz için kızlarrrrrr
7 gün varya nasıl su gibi akıp gidiyo isyan ediyosun o olmadıgı zaman gecmeyen günler, onun varlıgında sana inat hızla gecip gidiyo
Deme öyleeee demee cerennnnnn
Aynen insallah rahattır yeri falan ooh su ustayada gecis yaptık ya sonunda icim bi rahatladı ki anlatamam..
Dikkat etsin tatlım her zaman açmasın genelde akşamlaır rahat oluyorlar ya o zaman mesaj falan çeksin.
Bir de seninki yeni gitti ya devrecilik varsa eğer orda fazla göz önünde bulundurmasın sıkıntı olabilir kime güvenileceği belli olmaz.
Napıyıım kıız size simdi daha bi güzel gelirr hersey bi yanyana gelinde bakk erkeğinin agzından neler duycann , biz yıllar sonrasına ertelediğimiz evliliğimize bile karar verdik düsüün geldiği yaz evleniyoruz insallahDeme öyleeee demee cerennnnnn
Canımm ya yakına çıksa hiç problem değil ben giderim gelirim ama uzak olursa izin haram olucak biliyorum bana .... Yok ağlamam yani söz veremiyorumAğlarım tabii kii biz zaten sevgilimle karşılıklı ağlama modundayız hep offf offffff 7 günü iyi değerlendiricem valla ne kırıcam ne de beni kırsın...Her şey güzel olsun inş. Not: Hepimiz için kızlarrrrrr
Benim ki uzakta diye ben polyanaclık oynuyorum
Bilecik ve ankarada gittim ikisindede görmeye her gittiğimde dönüşü bana zor oldu şimdi diyorum ki belki uzakta olması bizim için iyidir.
Herşeyi iyi yönden bakmaya çalışın kızlar o zaman kendinizi motive ediyorsunuz.
Niye aglıyacaksınız yanında ağlamadan eglenerek geçirin o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?