Napıyıım kıız size simdi daha bi güzel gelirr hersey bi yanyana gelinde bakk erkeğinin agzından neler duycann , biz yıllar sonrasına ertelediğimiz evliliğimize bile karar verdik düsüün geldiği yaz evleniyoruz insallah
Düğün mü var
OLey::119::118:
Napıyıım kıız size simdi daha bi güzel gelirr hersey bi yanyana gelinde bakk erkeğinin agzından neler duycann , biz yıllar sonrasına ertelediğimiz evliliğimize bile karar verdik düsüün geldiği yaz evleniyoruz insallah
Hahahah benimki geldiğimde istemey gelicem dedi saçmalama dedim bende temelli gel ondan sonra söz dedimBende şaşırıyorum valla cerencim telde ilanı aşklar Askerlik adam ediyor yaaa
Benim ki uzakta diye ben polyanaclık oynuyorum
Bilecik ve ankarada gittim ikisindede görmeye her gittiğimde dönüşü bana zor oldu şimdi diyorum ki belki uzakta olması bizim için iyidir.
Herşeyi iyi yönden bakmaya çalışın kızlar o zaman kendinizi motive ediyorsunuz.
Niye aglıyacaksınız yanında ağlamadan eglenerek geçirin o günleri
Canım haklısın insan kendi kendini motive ediyorrrsen en doğrusunu yapıyorsun olumsuzluklardan bile olumlu bir şeyler çıkarmak en güzeliiii
Hahahah benimki geldiğimde istemey gelicem dedi saçmalama dedim bende temelli gel ondan sonra söz dedimBende şaşırıyorum valla cerencim telde ilanı aşklar Askerlik adam ediyor yaaa
Canım haklısın insan kendi kendini motive ediyorrrsen en doğrusunu yapıyorsun olumsuzluklardan bile olumlu bir şeyler çıkarmak en güzeliiii
Bende öyle düşünüyorum canım
Ne yapım kötü düşünsem ne olacak yerini değiştiremiyeceğime göre iyi yönünüde görmek gerek
Babası geldiğinde 2014 yaz da evlendircem sizi dügününüzü yapıcam diyo biz 2014 te nişan istedik babası karsı cıktı direk dügün yapalım diye ama ev yokk ortada ben acıkca söyledim ailenle yasamak istemiyorum sounlarımız olur yansıtırız annende cok üzülüyo zaten falan dedim oda haklısın dedi ayrı eve cıkıcaz benim için kira bile olur ama o illa ev alma peşinde sanırım 2014 te evleniyoruzDüğün mü var
OLey::119::118:
Aynen insallah rahattır yeri falan ooh su ustayada gecis yaptık ya sonunda icim bi rahatladı ki anlatamam..
Kıız gelsin bi söz yapın en azından baban cocugu yaka paça dısarı atacak degil ya görsün tanısın en azından damadınıHahahah benimki geldiğimde istemey gelicem dedi saçmalama dedim bende temelli gel ondan sonra söz dedimBende şaşırıyorum valla cerencim telde ilanı aşklar Askerlik adam ediyor yaaa
Bende öyle düşünüyorum canım
Ne yapım kötü düşünsem ne olacak yerini değiştiremiyeceğime göre iyi yönünüde görmek gerek
Aynen canımmm olumlu enerji olayına inanıyorum ben valla.Zaten elbet bitecek bu günler....İşte o zaman her şey hepimiz için çok güzel olucak..
Olumlu bakalm herseye gercekten biticek buna inanıp öyle bakalım yarına birgün bitecek inanıyorum :44:Aynen canımmm olumlu enerji olayına inanıyorum ben valla.Zaten elbet bitecek bu günler....İşte o zaman her şey hepimiz için çok güzel olucak..
Babası geldiğinde 2014 yaz da evlendircem sizi dügününüzü yapıcam diyo biz 2014 te nişan istedik babası karsı cıktı direk dügün yapalım diye ama ev yokk ortada ben acıkca söyledim ailenle yasamak istemiyorum sounlarımız olur yansıtırız annende cok üzülüyo zaten falan dedim oda haklısın dedi ayrı eve cıkıcaz benim için kira bile olur ama o illa ev alma peşinde sanırım 2014 te evleniyoruz
Çok sevindim tatlım
Kesinlike doğru düşünüyorsunuz aynı evde yaşamak zor bende istemezdim
Kıız gelsin bi söz yapın en azından baban cocugu yaka paça dısarı atacak degil ya görsün tanısın en azından damadını
Hahah yok canım temelli geldiğinde işe falan girdikten sonra aileleri tanıştırırız ondan 1 ay sonrada isteme Söz falan tamamdır.Geçen kuyumcya girdim alyans denedim düşünün zaten benim yüzüğüm tektaşım vardıda bi olaylar oldu artık takmıyorum.Aramızdaydı o aileler arası söz olunca yenisi inşşş
Sivas merkezde canım piyade benmki şöför olacakms daha yeni ustaya gectik bakalım insallah bi an önce göreve baslar in yeri rahattır :44:
Nerde askerin tatlım? Rahattır inşallah bizde 2. haftası soktu sadece akşamları açıyordu bide gece nöbetlerinde zaten 2 hafta sonrada haberci oldu hep açık oldu mesajlaşıyoruz çok şükür rahatız
Aynen canımmm olumlu enerji olayına inanıyorum ben valla.Zaten elbet bitecek bu günler....İşte o zaman her şey hepimiz için çok güzel olucak..
Evet canım iyi düşün iyi olsun bende buna çok inanırım:13:
Biticek tabi ki kim ömür boyu askerde kalmış
Allah hepimizin sağ salim kavuşmasını nasip etsin:26::26:
Büyük konuşmıyımda yapamıyorum ailesiyle aynı evde yasayamam bana göre degil ailesi cok iyi cok genis kültürde insanlar ama rahat olamam malesef geceliğinle banyoya giremiycen mutfakta dolanamıycan rahat rahat öyle evlilik mi olurmuşÇok sevindim tatlım
Kesinlike doğru düşünüyorsunuz aynı evde yaşamak zor bende istemezdim
siz ne düsünüyosunuz canım ev işini napcaksınız kirayamı cıkıcaksınız ilk yoksa hazırda ev varmı sizin için
Büyük konuşmıyımda yapamıyorum ailesiyle aynı evde yasayamam bana göre degil ailesi cok iyi cok genis kültürde insanlar ama rahat olamam malesef geceliğinle banyoya giremiycen mutfakta dolanamıycan rahat rahat öyle evlilik mi olurmuş
siz ne düsünüyosunuz canım ev işini napcaksınız kirayamı cıkıcaksınız ilk yoksa hazırda ev varmı sizin için
Bende katılıyorum kaynanan falan ne kadar iyi olursa olsun ev üstüne ev olmaz.Bir de biz genç insanlarız yapamayız büyük konuşmayalımda.1+1 kiraya çıkarım daha iyi valla
Büyük konuşmıyımda yapamıyorum ailesiyle aynı evde yasayamam bana göre degil ailesi cok iyi cok genis kültürde insanlar ama rahat olamam malesef geceliğinle banyoya giremiycen mutfakta dolanamıycan rahat rahat öyle evlilik mi olurmuş
Canım evleri var ama kendi babasıda evlerinde oturmuyor
Tuzlada çünkü uzak iş yerine falan daha nedenleri var bende oturacağımı sanmıyorum onu satmayı düşünüyorlar bizim belli değil açıkcası ama ben başta kirada otururuz diye tahmin ediyorum.Rızanın işine bağlı belli de olmaz şuan pek net değil
Benimki bana tektaş almadı gıız sedace alyansım var parmagımda tek taş istiyorum bu aralar kafama taktımm haHahah yok canım temelli geldiğinde işe falan girdikten sonra aileleri tanıştırırız ondan 1 ay sonrada isteme Söz falan tamamdır.Geçen kuyumcya girdim alyans denedim düşünün zaten benim yüzüğüm tektaşım vardıda bi olaylar oldu artık takmıyorum.Aramızdaydı o aileler arası söz olunca yenisi inşşş
Bide bizimkinin kuzeni evlendii bizden 1 yaş küçükler alyanslarımızı birlkte almış evlenen kuzeniyle mal oglan gitmis bizim söz alyansımızın aynısını almıss yaa kendilerine varmı böyle birsey o günden beri degistirmek için can atıyorum su parmagımdakini
Ev sorununu cok fena kafama takıyorum ama kira iyidir yaa sonradan ev alınır yani degilmi:18:Canım evleri var ama kendi babasıda evlerinde oturmuyor
Tuzlada çünkü uzak iş yerine falan daha nedenleri var bende oturacağımı sanmıyorum onu satmayı düşünüyorlar bizim belli değil açıkcası ama ben başta kirada otururuz diye tahmin ediyorum.Rızanın işine bağlı belli de olmaz şuan pek net değil
Benimki bana tektaş almadı gıız sedace alyansım var parmagımda tek taş istiyorum bu aralar kafama taktımm ha
Bide bizimkinin kuzeni evlendii bizden 1 yaş küçükler alyanslarımızı birlkte almış evlenen kuzeniyle mal oglan gitmis bizim söz alyansımızın aynısını almıss yaa kendilerine varmı böyle birsey o günden beri degistirmek için can atıyorum su parmagımdakini
hahah değiştrirsiniz canım o kolay iş merak etme.Benimki geçen sene eylül ayında almıştı bana tektaşı Öylesine supriz yaniiAma takmıyorum ben normal yüzüğüde takmıyorum aileler arası olunca yeni alsın o zaman takarım şimdi babam bilmiyo dışarıda tak evde çıkar zor oluyodu takmama kararı aldım bende
Kız biz cok samimiyiz annesi babası cok canayakınn haftada bi rakı soframız kurulurr benii sevelerler cok neselilerr ama olmaz yaa herkesin bi özeli var anneside diyo zaten ilk evlendiğimde ben görümcemle birlikte aynı evde kalmak zorunda kaldım rahat olmuyodu siz aynı hayatı yapmayın ayrı eve cıkın diyo sagolsunBende katılıyorum kaynanan falan ne kadar iyi olursa olsun ev üstüne ev olmaz.Bir de biz genç insanlarız yapamayız büyük konuşmayalımda.1+1 kiraya çıkarım daha iyi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?