- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
Canım dağıtım izni 7 gündür.
Yanında şafak düşürmiyeceksin anladım ama netice olarak seninki de 22 kasım da gelecek şafaklar aynı
22 kasım evet şafaklar aynı ikinci izne de gelince işte sayışımız da aynı olucak sizleya psikolojik olarakta olsa 200ler rahatlatıyo diye böyle bişey yaptık aslında. çok sıkılmıştım 300lerden
tabii ki de bu acı gerçeğin farkındayımm 22 kasımı beklemekten başka şansımız yok malesef:)gülşene kesinlikle katılıyorum. şafağına ne kadar oyun yaparsan yap sende bizimle bir terhis olacaksın taklım..
Türkü ben sana rızanın sülüsü alma hikayesini anlatmadım daha yarılacaksın
Koyver kafasına kafasına sende iyiki varsın
gülşene kesinlikle katılıyorum. şafağına ne kadar oyun yaparsan yap sende bizimle bir terhis olacaksın taklım..
hı bu arada bugunkü olayı falanda okudum ama bi samimiyetmz hatta tanışmamız bile olmadğı için yorum yapma hakkını bulmadım kendimde sen türkü galiba bende gizem.. :)
Huhu 6 ziyaretçi sizde üye olun bekleriz
G-Ü-N-A-N-İİİİİİİİİİ
günaydın, günaydın, günaydın. bu saatte uyandım sanmayın 9'dan beri ayaktayım. bir telefon gelir kaalkkk , çarşıdayım ben
G-Ü-N-A-N-İİİİİİİİİİ
günaydın, günaydın, günaydın. bu saatte uyandım sanmayın 9'dan beri ayaktayım. bir telefon gelir kaalkkk , çarşıdayım ben
günaydın kızlarr canım hafta içi çarsıya cıkıomu senınkı
memnun oldum gizem aramıza hoşgeldin.
şafağını kandırmaya çalışan gizem dicem sana bundan sonra, ama şafak bu oyunu yutmaz bilesin
Benim tickerım düzelmiyor
Yeniden yapıyorum yok olmuyor
Değişmiyor
Günaydın Canım
Sen nasılsın?
İyym canım sne nasılsın ? Dün gece pat diye çıktım k.bkma:)
bende bekliyorum 92/3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?