92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Haber vermezlerse başka bir işi kabl edicem
Cumaya kadar bekliycem ondan sonra beklemem daha
Eda gözün aydın senin askerin döndü yazıyor

Hhahhaha bende şimdi gördüm one yaaa Ben 2014 kabul etmeyince deneme amaçlı 2012 falan yazmıştım ayy komedi nerde o gnlerrr dur dğeiştirim

Günaydınn cerencimm. Nasılsınni*Dimi çok güzel ama bizimki olmuyo salak şey 2014 ü kabul etmio 2013 yazınca kabul ediyo bi denesene sende
sağ üstte profil var oraya tıkla ordan hakımdaya orda görcen
yok tatlım anlamadım ben senin dediğinden bişey:44: 2014 ü niye kabul etmiyo salak cizelge asagılıyo bizi alttan alttan haa

Günaydınn cerencimm. Nasılsınni*Dimi çok güzel ama bizimki olmuyo salak şey 2014 ü kabul etmio 2013 yazınca kabul ediyo bi denesene sende
sağ üstte profil var oraya tıkla ordan hakımdaya orda görcen

Eda sen benim yolladığım linke mesaj attın mı
Sizden sonrakilerde 2014 de gelecek zaten 2013 te gelecekler 92/1,2,3 diğelreri hep 2014 te gelecek

Eda sen benim yolladığım linke mesaj attın mı
Sizden sonrakilerde 2014 de gelecek zaten 2013 te gelecekler 92/1,2,3 diğelreri hep 2014 te gelecek

Attım canımda mailemi cevap geir bakmadım mailime de...Olmuyo ama 2013 kabul edio 2014 etmio çok ilginççç neyse artık

Attım canımda mailemi cevap geir bakmadım mailime de...Olmuyo ama 2013 kabul edio 2014 etmio çok ilginççç neyse artık

Bende denedim sen diyince evet olmuyor
Profil kısmında sorun var ben tickerımı değiştirmeye çalışıyorum dünden beri değişmiyor
Bu arada sen benim ortaokul arkıma çok benziyorsun.
Resmi görünce onu görmüş kadar oldum

Aa ciddimisin canım nerde okudun ortaokulu diycem ama sen karşıdasın

Evet canım birde senden büyüğüm

Doğru canım Sıkıntıdan avatar değiştriorum dışarı çıkıp kartopu oynamak istiyorum yürüyüş yapmak istiyorum ama üşeniyorum Aslında benim finallerime çalışmamda lazım sevdiceğim gelmedenn çok işim varrrrrr

bende cıkmak istiyorum karın üstünde gezmekk istiyorum gel birlkte cıkalım sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…