• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Olsun canım ya çalışırsın halledersin sen :1: Benimde 2 tane kritik vizem var 50lerde olan onların finallerine kasıcam daha çok.Sizdede vize %40 final %60 mı etkili ?

inş canım :26: benimde biri 50 diğeri 58 bakalım inş kalmadan atlatırım
evet %40 a %60 canım

Benim hala tickerım düzelmiyor:43:
İş yeri aramıyor rıza aramıyor rızanın babasına sinir oldum zaten ay ben toptan bugüne sinir oldum:1:

Benim hala tickerım düzelmiyor:43:
İş yeri aramıyor rıza aramıyor rızanın babasına sinir oldum zaten ay ben toptan bugüne sinir oldum:1:

Canım tickerın gayet düzgün ki neyi düzelicekkk
İş yeri hayırlısıysa arar canımmm merak etme sevgilinde ararrrrrr
babsına niye sinir oldunnn

Canım tickerın gayet düzgün ki neyi düzelicekkk
İş yeri hayırlısıysa arar canımmm merak etme sevgilinde ararrrrrr
babsına niye sinir oldunnn

iş yerine aramadıkları için değil güvenilir olmadıkları için sinir oldum.Adam hava attı ben ik dersleri aldım tabi olumlu olumsuz salı günü haber vericez dedi nerde:1:kişiliksiz insanları hiç sevmiyorum:50:
Babasına da dün aradı rızaya sosyal güvenlik kurumunda birşey gelmiş alabilirmisin muhatarlıktan dedi ben dedim söz vermiyim babam evde olmazsa alırım dedim bugün gittim bu soğukta almaya dondum almış insan haber verir değil mi aradım açmadı normalde arayıp durur sinir oldum rıza arasın onu haşlıycam

iş yerine aramadıkları için değil güvenilir olmadıkları için sinir oldum.Adam hava attı ben ik dersleri aldım tabi olumlu olumsuz salı günü haber vericez dedi nerde:1:kişiliksiz insanları hiç sevmiyorum:50:
Babasına da dün aradı rızaya sosyal güvenlik kurumunda birşey gelmiş alabilirmisin muhatarlıktan dedi ben dedim söz vermiyim babam evde olmazsa alırım dedim bugün gittim bu soğukta almaya dondum almış insan haber verir değil mi aradım açmadı normalde arayıp durur sinir oldum rıza arasın onu haşlıycam

Canım yaa haşlama çocuğu onun ne günahı var babasının suçu boşver kötüleme çocuğa babasını ki haklısın ama sen
iş yerindede haklısın verilen sözün tutulmasını bende önemserim.Boş ver demekki hayırlısı olmamasıymışş canımmm

Canım yaa haşlama çocuğu onun ne günahı var babasının suçu boşver kötüleme çocuğa babasını ki haklısın ama sen
iş yerindede haklısın verilen sözün tutulmasını bende önemserim.Boş ver demekki hayırlısı olmamasıymışş canımmm

Evet canım işin olmamasına üzülmüyorum başka iş var onu kabul ederim ama bu şekilde söz verip atıp tutmalarına insanların uyuz oluyorum.Haşlıycam valla rızayı birde annemi de yanımda götürdüm neden haber vermediler dedi haklı olarak

Evet canım işin olmamasına üzülmüyorum başka iş var onu kabul ederim ama bu şekilde söz verip atıp tutmalarına insanların uyuz oluyorum.Haşlıycam valla rızayı birde annemi de yanımda götürdüm neden haber vermediler dedi haklı olarak

Haklısın canım sen düzgün bir şekilde rızaya söyle baban bir daha böyle yapmasın falan de bence :34:

oh be yaptım sonunda artık şafak saymak zorunda kalmıycaz hergün
gülşen üzülme canım böyle hayırlıymıs demekki baska bir yere basvurursun

olsun kağıdı karalamanında keyfi başka cerennnnn bu arada canın tatlı çekmiş tiramisu yaptım dolapta yollıyım mı :27::27:

Diycem babasına da diycem arasa

aynen canım babasına da de güzel bir dille :)

olsun kağıdı karalamanında keyfi başka cerennnnn bu arada canın tatlı çekmiş tiramisu yaptım dolapta yollıyım mı :27::27:

aynen canım babasına da de güzel bir dille :)
valla simdi indim bim den aldım kek cikolata falan yedim bi güzel ama seninkinide yeriim gönder kız gönderr:35::92:
anaam gülsen kız yazık degilmi cocugu niye azarlıyon yapma yavrum yaa onun ne sucu var bisey deme cocuga

Back
X