• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

valla simdi indim bim den aldım kek cikolata falan yedim bi güzel ama seninkinide yeriim gönder kız gönderr:35::92:
anaam gülsen kız yazık degilmi cocugu niye azarlıyon yapma yavrum yaa onun ne sucu var bisey deme cocuga

Yollarım tabiiiiii verdiğim kiloları geri alıcam kaç gündür evdeyim yaa okulda yemiyorum ne güzelllllll neyse artık :27:

valla simdi indim bim den aldım kek cikolata falan yedim bi güzel ama seninkinide yeriim gönder kız gönderr:35::92:
anaam gülsen kız yazık degilmi cocugu niye azarlıyon yapma yavrum yaa onun ne sucu var bisey deme cocuga

Onun annesi ve babası diycem tabi ki ben sinirlenirsem annesi ve babasına hep ona diyorum ki o söylüyor hep:1:

Yollarım tabiiiiii verdiğim kiloları geri alıcam kaç gündür evdeyim yaa okulda yemiyorum ne güzelllllll neyse artık :27:
spor yap bebeğim düzenli mekik çek bacak hareketleri yap sıkılaşırsın
Onun annesi ve babası diycem tabi ki ben sinirlenirsem annesi ve babasına hep ona diyorum ki o söylüyor hep:1:
tamam rızaya söyle ama azarlamadan söyle balım, sonucta babasının sucu, cocugun hicbi günahı yokk :49: ayıp etmis kayınpederde ama..

spor yap bebeğim düzenli mekik çek bacak hareketleri yap sıkılaşırsın

tamam rızaya söyle ama azarlamadan söyle balım, sonucta babasının sucu, cocugun hicbi günahı yokk :49: ayıp etmis kayınpederde ama..

Ayıp etti tabi:19:
Kayınpederim falan deil hıh böyle davranırsa da hiç olamaz:33:

:52: oğlunu al daha gösterme intikamın acı olsun:66:

Evet çok güzel oldu bu şafak olayı :16:

vayyy kayınpederine trip haaaa :27:

Oğlunu da almam hıh:19:
Çok pis trip atarım bir kere rızanın annesine çok kızmıştım ama duydum birşeyden dolayı rızaya patladım rıza evi başlarına yıktı ablası falan girdi devreye benle konuştu yaklaşık 3 ay falan görüşmedim:1:Babası faceden yazıyordu her gün:1:

Çok pis trip atarım bir kere rızanın annesine çok kızmıştım ama duydum birşeyden dolayı rızaya patladım rıza evi başlarına yıktı ablası falan girdi devreye benle konuştu yaklaşık 3 ay falan görüşmedim:1:Babası faceden yazıyordu her gün:1:

Maşşallahhh gülşencimmm çok fenasınn :1::1:

neden bebeğim özel değilse anlatsana cok merak ettim:51:

ayy ne güzel canım yaaaa :16: keyfini çıkartın.
inş kullanabilrsiniz canım çok rahat ediyor insan :1:
iyiyim canım sen nasılsın.evet başladı hatta son 4 sınavım kaldı :31: bitsede kurtulsam..
senin tarihleri belli mi canım?

selam kızlar:) telefonn aşırı rahat oluyo evet bizde bikaç hafta kullandık ama sonra yakalandıkkkk:(

kamile sen kaçıncı sınıftasın.. bizimde başladı finaller

Kızlar bakın benim heppp ezelben beri isteidğim 2 tane alyans vardı sizce nasıllar ? Daha 1 buçuk yıl var ama olsunnn :16:
$zigzag-taş-desenli-ikili-altınbaş-alyans-modeli.webp Eki Görüntüle 600167

neden bebeğim özel değilse anlatsana cok merak ettim:51:

Canım biraz özel:34:
Birde her anlattığımda yine sinirleniyorum
Evet fenayımdır
Ben düşünceli biriyim karşımdakide bu şekilde bana davranması gerek davranmıyorsa yani bende ona o şekilde davranırım hiç fark etmez benim için kimliği

Kızlar bakın benim heppp ezelben beri isteidğim 2 tane alyans vardı sizce nasıllar ? Daha 1 buçuk yıl var ama olsunnn :16:
Eki Görüntüle 600168 Eki Görüntüle 600167
1. ye bayılldııımm:32: benimde var bi iki tane begendim onlarıda koyıyımda bak
Canım biraz özel:34:
Birde her anlattığımda yine sinirleniyorum
Evet fenayımdır
Ben düşünceli biriyim karşımdakide bu şekilde bana davranması gerek davranmıyorsa yani bende ona o şekilde davranırım hiç fark etmez benim için kimliği
En dogrusunu yapıyosun canım tepenin üstüne cıkarmıycaksın kimseyi.. keske bende senin gibi davranabilsem herkese karsı cok iyi niyetliyim yaa

iş yerine aramadıkları için değil güvenilir olmadıkları için sinir oldum.Adam hava attı ben ik dersleri aldım tabi olumlu olumsuz salı günü haber vericez dedi nerde:1:kişiliksiz insanları hiç sevmiyorum:50:
Babasına da dün aradı rızaya sosyal güvenlik kurumunda birşey gelmiş alabilirmisin muhatarlıktan dedi ben dedim söz vermiyim babam evde olmazsa alırım dedim bugün gittim bu soğukta almaya dondum almış insan haber verir değil mi aradım açmadı normalde arayıp durur sinir oldum rıza arasın onu haşlıycam

insanları anlamak zor gerçekten madem olumlu olumsuz haber vericez demesinler olumsuz olunca aramıcaz desinler bu kadar zor mu bekletiyolar yani boşa. bence sen diğer işi değerlendir .

rızanın babasıda ayıp etmiş ya bu soğukta evden çıkmak zor geliyo yani.bide annenin yanında olmasıda kötü olmuş..

pek sık arayamıyo mu rıza :(

İkisinide çok beğendim ama benim tercihim 2 ncisinden yana olurdu o taşlar bir süre snra dökülmeye başlıyor canım

Ben bizim burada bir kuyumcuda 2ncisine benzer bir alyans denedim geçen gün.Daha güzeliydi hatta bayıldımmm:1: Sevgilimde biliyor o alyansa bayıldığımı telde söyledim inş nişan yüzüklerimiz onlar olur dedi :16: Dedim tabiki o olucak :9:

Back
X