iyiyim meleğim sen nasılsın
Anaaam benim şafağım gözükmüyoo noliyii yaa:89:
İşte mızmızlanmıyoda alısmaya calısıyo o süreçteyiz suan pazartesi salı atışa başlıyolarmış, işte silahlarını yeni almışlar nöbetlerde baslıycak gece ve gündüz olmak üzere Allah yardımcıları olsun ne diyim bu sogukta nöbet :105:Bende iyiyim canım nasıl gidiyor alıştımı seninki yeni yerine
Aynen bebeğim hemen yapıyoruummcanım yeni bir özellik eklemişler kara kuvvetleri hava deniz jandarma diye aynı yere gir ordan seninki piyadeydi dimi kara kuv. seç tekrar çıkıcak
İşte mızmızlanmıyoda alısmaya calısıyo o süreçteyiz suan pazartesi salı atışa başlıyolarmış, işte silahlarını yeni almışlar nöbetlerde baslıycak gece ve gündüz olmak üzere Allah yardımcıları olsun ne diyim bu sogukta nöbet :105:
Aynen canım allah yardımcıları olsun...
Bende sinirden ölüyorum final tarihleri açıklandıııı sevgilimin geldiği hafta fulll sınav ve hep zorları hep ardarda of ya kaderime ediyim.Neyse kii 12 de tüm sınavlar akşam değil
Kıyamam canım beniim dur finallerii bosverde simdi, sizin ustalar ne zaman belli oluyo kaç gün var onu söyleAynen canım allah yardımcıları olsun...
Bende sinirden ölüyorum final tarihleri açıklandıııı sevgilimin geldiği hafta fulll sınav ve hep zorları hep ardarda of ya kaderime ediyim.Neyse kii 12 de tüm sınavlar akşam değil
Canım üzülme şimdiden çalışmaya başla geceleri tekrar yaparsın
Kıyamam canım beniim dur finallerii bosverde simdi, sizin ustalar ne zaman belli oluyo kaç gün var onu söyle
bebeğim telas yapma ama o geldiğinde aksatıcaksın o gelince gözün dersi falan görmiycek sen simdiden gecelere kadar calıs bak valla simdi yap tekrarlarını calısmalarını vaktin olmıycak hep onun ynında olucaksın geldiğindeHahahah boşverdim gitti behaftaya cuma belli oluyor canımmm akşam belli olucak ben c.tesi öğrenicem heyecan dorukta şimdidennn
bebeğim telas yapma ama o geldiğinde aksatıcaksın o gelince gözün dersi falan görmiycek sen simdiden gecelere kadar calıs bak valla simdi yap tekrarlarını calısmalarını vaktin olmıycak hep onun ynında olucaksın geldiğinde
Stres yapma canım benim tamam 8 den sonra calısırsın sende, o gelmedende calısmaya basla hatta nolur nolmazOf canım aynen ya deli olucam inşallah sarkjar gelmesi 25 ocaktan sonra dağıtımlar başlıyo ama günü net değildi...Ya zaten ben akşamları çıkamıyorum 8de eve gelicem en geç çalışmak sorun değilde stres oldum sabhta değil sınavlar
Stres yapma canım benim tamam 8 den sonra calısırsın sende, o gelmedende calısmaya basla hatta nolur nolmaz
kızlaaaar, habere bakın
Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı, kızamık salgını nedeniyle karantina altına alındı. Bugün yemin töreni için tugaya gelen asker aileleri ise askeri yetkililer tarafından geri gönderildi. Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nın 15 gün daha kızamık salgını nedeniyle karantina altında tutulacağı bildirildi.
Saat 13:30'da düzenlenmesi beklenen yemin töreni iptal edildi. Tugay komutanının da Afyon'da olduğu belirtildi.
kaynak:milliyet gazetesi.
kizlar gitti herseyimmmmmm :'(
gulsen tatlimmm hayirli olsun calismayi istiodun senin icin en iyisi olur insallahh evden yuruttugun isine devam edicenmi canim
ayyy şaka gibi burada askeri olan varmı bizden yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?