92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kız benım annem kendını yerden yere atar annesının relax lığı benı sasırtıyo

kız benım annem kendını yerden yere atar annesının relax lığı benı sasırtıyo

yok benim ki metanetli hatundur. taş mübarek bi dedem vefat ettiğinde ağladığını gördüm daha da yok. annemle gazinin anası bu konuda aynı anam isimleri de aynı zaten bunların ikisi de fatmaa
ay bu arada ben sabah 2007 de kaybettiğim dedemi gördüm rüyamda hemen annemi aradım. kanserden vefat etmişti o yüzden defnedilirken 45 kilo bişeydi. ki 5 ay evvel hastaneye yattığı zaman 120 kilo vardı nerdeyse işte o tombul haliyle gördüm deli gibi yanaklarını öpüyodum. yerim ben tatk tak dedemi yaaa çok oldu mezarına gitmeyeli, izmire gittiğimde mezarına gideyim beri.

yaa nolurki düşürseler yaa walla çok haksızlık ya o zaman kısa dönemi uzatsınlar

Haksızlık tabi ya onlarında 10 ay olacak yada bizim 12 bizimki yarısından fazla el insaf

Bakıcam şimdi türkücüm koca kafalı aşkımla konuşuyordum telde
Evet bünyem sorun olmayınca aa bugün gülşen sorun yok mu diyor

Allah rahmet eylesin canım hayırdır insallah ama iyi bi şekilde görmüşsün demekki yattığı yerde huzurlu bolca dua etseydin

ewet gülşen ya onlarında 10 ay olsun yada bızımkı düşsün sinir oluyorumm

[video=youtube;ClSEHIRwcPE]http://www.youtube.com/watch?v=ClSEHIRwcPE[/video]

biz neleri atlatmadıkki bak gör bunuda aşarız.
Büyük aşklar büyük aşklar büyük acılarla sınanırmış unutmamalıyız...

bu sefer ne istiyo cancağızım rıza ? hoş ne kaldı geriye teknolojiden bilmiyom ama merakla bekliyorum
ahaha sende denişik oldun valla

Allah rahmet eylesin canım hayırdır insallah ama iyi bi şekilde görmüşsün demekki yattığı yerde huzurlu bolca dua etseydin

sağolasın tatlım..
kız anamda beni görmüş rüyasında dedem bizi buluşturmuş annem öyle dedi ürktüm valla
eve gitmişim ağaşıdan bağırıyomuşum anne ben geldim diye, ne işin var erkenden gelmişsin demiş annem de (kadın alışmış la yokluğuma)
sıkıldım geldi anne demişim gazi ile sorunlar var biz ayrılcak gibiyiz demişim annem de sen söz verdiğin için bekliyodun zaten, biliyodun ben böyle birşeyin olacağını demiş. kızlar bu kadının dedikleri hep oluyo bende çemkirdim olayları bilmiyo, anlatmamıştım. ay anne ağzını hayra aç ne diyon sabah sabah dedim hadi len ordan ben senin ciğerini bilirim dedi, o an anladım benim bu halim kalıtsal anam da normal değil

Sen beni sevmiyorsun diyor deli
Türkü valla rüyamda kahkaha atıyormuş bugün annem dedi artık galiba bünyem böyle karşılık veriyor olaylara.
Diğer dediklerin için zaten yazdım facaden birtanem sana

o varken problemler olduğunda tesellı edıo unutturuo bana gıdınce bısı dııp uzerlerse felan dedı babam dısarı cıkmamı cok sorun yaptıya

Baban neden öyle yaptı canım
Ama annen de haklı benim annemede dese bozulurdu

Son düzenleme:
benim annemde bana trip atıyo vedalaşırken anneme gülşahı üzmeyin dedi benimki annemde ona sinirlendi şuan tripli

ahah çok iyiymiş bu. anam seninkinin annesi acık dengesiz, insan dünürüne öyle şey der mi haklı annen.
gazi de anneme selam söyle diyo her aradığında, yani ki benim anneme, bende çıkıştım eşşek değilsin ya kendin ara bana ne dedim geldiğinde sağlam sopa yicem ben biliyom

yok kızz annesı demedı kendı dedıııı :)

Sen beni sevmiyorsun diyor deli
Türkü valla rüyamda kahkaha atıyormuş bugün annem dedi artık galiba bünyem böyle karşılık veriyor olaylara.
Diğer dediklerin için zaten yazdım facaden birtanem sana

ben diyom aptal ettiler bizi diye bak haklı çıktım, sen ilk belirtileri vermeye başladın bile

enemm gülşah ben yanlış anlamışım ya (bende ki belirtilerde bu) kusura bakma ama öküzmüş kaynanasına der mi adam öyle tabi sen çekersin ceremesini.benim dana maşallah şirinlik abidesi oluyo annemle konuşunca, sanki o öküz benim öküz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…