- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
kamilee senin yüzünden gaza geldimson dakika atkı koymaya karar verdim kargoma, maalesef örmeye kalksam 5 ayda bitirme gibi bi ihtimalim olduğu için, hazır alıp koyacağım hatta streç filme sarıcam böyle havalı havalı prfümü de boca edicem içine sonrada bi poşete koyucam bantlıcam onu da hiç dağılmasın kokusu diye ölsün koklarken ay zehirleniyomuş
neyse girdin kızım aklıma, ömerin tepkilerini okuyunca dedim koy kızım nolcakyaktın başımıııı yaktın
canım sıkılıyordu valla yazını okuyunca güldüm canım yaakoy koy çok iyi olur.ben parfüm kokusu gider diye düşünüyodum ama iki haftada çıkmamış düşün yaniii..koku duyunca bir romantık oldu ki anlatamam eridim bittim resmen dedi
hımmm annesine ve babasınada söylemiş kamile atkı örmüş kurabiye yapıp gönderdi diye onlarında çok hoşuna gitmiş.gecenin bir yarısı aradılar teşekkür etmek için
anneside benim oğlumu düşüneni ben neler yapmam ki demiş düşün yaniii
annesi babası bak sakın üzme kızı sakın bırakma falan demişler
canım sıkılıyordu valla yazını okuyunca güldüm canım yaakoy koy çok iyi olur.ben parfüm kokusu gider diye düşünüyodum ama iki haftada çıkmamış düşün yaniii..koku duyunca bir romantık oldu ki anlatamam eridim bittim resmen dedi
hımmm annesine ve babasınada söylemiş kamile atkı örmüş kurabiye yapıp gönderdi diye onlarında çok hoşuna gitmiş.gecenin bir yarısı aradılar teşekkür etmek için
anneside benim oğlumu düşüneni ben neler yapmam ki demiş düşün yaniii
annesi babası bak sakın üzme kızı sakın bırakma falan demişler
oğullarını kendilerinden başka en az onlar kadar düşünen birisinin olduğunu bilmek onlarıda mutlu etmiştir tabii:) artık ömer seni üzecek bişey yapmadan önce iki kat düşünmek zorunda aileyide arkana almışsın iyi olmuş:):)
senin yüzünden ben romantik olcam yine kahretsin yaaaaodun diyordu bana sabah asıl odunu göstercem ben onaaaa
ben çikolata aldım bi sürü valla kurabiyeyle uğraşamamkız şaka maka ay oldu yollayamadım ben ya la şu kargoyu yarın alayım atkıyıda yollayayım arkaaaşın gözü yolda kaldı ellaaam
görüşüyorduk aslında çokda iyi davranıyorlardı ama annesinin bunları demesi pek bi hoşuma gitti ne yalan söyliyeyim
bende aynı şeyi söyledim yaa telefonda konuşurken bak şikayet ederim seni dedim
senin yüzünden ben romantik olcam yine kahretsin yaaaaodun diyordu bana sabah asıl odunu göstercem ben onaaaa
ben çikolata aldım bi sürü valla kurabiyeyle uğraşamamkız şaka maka ay oldu yollayamadım ben ya la şu kargoyu yarın alayım atkıyıda yollayayım arkaaaşın gözü yolda kaldı ellaaam
benimde kurabiye gidesiye kadar bozuldu canım zaten yiyemedigelince ben yaparım sana tekrar dedim pek sevindi garibim yaa
yolla tabiii yaa yolla çok mutlu oluyor..
aman türkü oluver nolcakarada yapmak gerekiyor
inş hepte böyle iyi olsun aranızbizde tanışıyoruz görüşüyorum sık sık aynen diyorum şikayet ederşm diye diyoki benim seni tanıştırmam benm açımdan iyi olmadı galiba ya diyo eşşek tabi şaka:)
beklesin azcık daha :) üzmeseydi seni hemencecik yollardın :):) kaşındııı:)
ayy inş canım yaa hiç bozulmasın yoksa ömer çok üzülürki zaten öyle üzecek birilerini benzemiyorlar tabi ileride nolur Allah bilir..
heheee zorda kalınca tabiii..
ama hep ben hep ben bu arkaaaşın bu öküzlüğü nolcaaak
evet ya çok önemli çnkü ilerde çok etkiliyo ömerinde sizinkilerle anlaşması lazım aynı şekilde baştan temelleri sağşam atmak lazım:)
ayyy ne kadar çok istiyorum onu bir bilsen
daha ömerden haberleri bile yokbakalım öğrendiklerinde ne olacak :44:
ömerde öyleydi yaa hiç öyle şeyler düşünmez ama şimdi bir geleyim bak gör demeye başladı
anca dank ediyor yaa böyle uzak kalınca..
yine siz kameradanda olsa görüşüyosunuz canım bizim o şansımız yok malumdüşn bak 74 gündür yüzünü görmüyorum (gerçi Allahtan arada fotoğraf atıyorda onunla idare ediyorum ) ee böyle olunca yontuluyor tabi
inşallah anlayışla karşılarlar tatlım. merak etme sen sonuçta işini gücüne eline alıp sevdiğin adamı onlarla tanıştırdıktan sonra kim ne desin niye desin ki.. benim biliyolar şuan bişey demiyolar ilerde hiç diyemezler olmuş kaç yıl:)
inş canım inş
şu an biliyorlarsa demiyorlasa demezler canım yaa bende çok istiyorum yaaa söylemeyiofff düşündükçe sıkıntı basıyor yaaa
sizde msjlaşma fotoğraf atma vardı dimi :kaybol gözümün önünden bakim şanslıyız ama 4 hafta kitlendi çarşımız valla. imkanlar kısıtlı konuşmalarımız falan hofta hof yani
askreden dönünce falanmı söylemeyi düşünüyosun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?