öyle düşünüyordum ama sonradan vazgeçtim canım benim okulun bitmesini bekliycem.yani askerden sonra bizim şafak sayımı bitmiyorgerçi askerden sonrasını ömer sayıcak öyle anlaştık
anladım tatlım daha garanti olur:) ya zaten askerden gelsin sen mezun olana kadar işini gücünü yoluna koyar işte daha iyi.
benmde annem özellkle her fırsatta acele etme gizem okul bitsin gizem yoksa olmaz gizem :) tmm zaten bende öyle düşünüyorum okul bitmeden ne zorum var desem de işte ana yüreği hatrlatma ihtiyacı duyuyo:)
öyle olacak canım..
benim annem onu demez işte daha çok sıkar benio yüzden söyleyemiyorum
bir de sanırım ailenle kalıyorsun sen?ben onlardan ayrıyım yaaa annem neler düşünür neler..böylede garip bi annem var işte
evet canım biz beraber yaşıyoruz ailemle... ben kendi isteğimle söylemedim kardeşim mesajımı okuyup anneme gösterdi topu topu 1 aylık sevgiliydik o zaman çok sinirlenmiştim kardeşime sonuçta 1 ay yani iki gün sonra ayrılıcam belki erken oldu demiştim.. ama uzattıkçada zorlaşıcakmış kardeşim istemeden de olsa benm için iyi bişey yapmış
tabi anneni en iyi sen tanıyosun eğer dediğin gibiyse bencede okul vs bitsin sonra söyle. yoksa dediğin gibi sıkar seni.
ömerde ankarada mı yaşıyodu yksa senin memleketnden mi
aa bak her şeyde bi hayır vardır diye boşuna dememişlerzaman geçtikce cidden zor oluyor yok canım ankarada değil memleketten
ilk başlarda çok takıyordum açıkcası ama şimdi hayırlısı diyorum canım yaa.elbette kızların üzülmesine istemezler diye düşünüyorum
belkide anlıyorlardır canım yaa bilmiyorum :44:
evet var her şeyde bi hayır ya:)
anlıyo bile olabilirler tatlım ama sen söylemden de demiyolardır..ya zamanı gelince söylersin şimdi söyleyip üzülüceğni düşünüyosan zaten acele etme uzun zamanlar var nasılsa önümüzde..:)
evet var her şeyde bi hayır ya:)
anlıyo bile olabilirler tatlım ama sen söylemden de demiyolardır..ya zamanı gelince söylersin şimdi söyleyip üzülüceğni düşünüyosan zaten acele etme uzun zamanlar var nasılsa önümüzde..:)
aynen canım zaten şimdilik kesin askerden gelmeden söylemiycem sonrasınıda bakıcaz artık duruma göre :44:7
senin tüm ailen biliyor mu canım?
hepsi değilde benim için en önemlileri biliyo.çekirdek aile biliyo sonra teyzem eniştem ananem biliyo :) ama amca tarafları falan bilmiyo. cihanın sa tüm sülale beni biliyo:) onlar hazır:)
çekirdek aile biliyorsa sorun değil canım yaa boşver gerisini
aynen aynen benide biliyor tüm sülale
evet ya erkekler iiçin daha kolay tabi söylemek :)
haklısın diplomanın ne zararı olablr bende senin gibi düşünüyorum..
senin ne bölüm kaç yıllık:):) muhtemelenn burda olurum gece devam ederiz bende memnun oldum çokk:
ayy evet yaaa söyleyiveriyorlar ne güzel
Hukuk okuyorum canım ben işte bide o yüzden diyorum sınava gir al diplomanı eline diye ilerde kendi de sorun eder etmem diyo ama sorun yaşamak isteem bu yüzden e tabi 2 yıl once hiç bi şeymz belli değildi çıktık bi yolla allahm utandırmasın inşallah:) sen ne okuyorsun?
Bu arada selamm olsun kızlar hepinizeee:)
Kamile söyle canım söyle ben söyledysem ohooo herkes söyler diye dusunuyorm ben
canımmm tamda çıkıyodumm
çok haklısın bende hemşirelik okuyorum. evet bizim için sorun değilde iki gün sonra bunu kendine kompleks eder diye bende korkuyorum ondan öyle söylüyorum ama inşallah pişman olmaz ilerde..
Sen çık tatlım nasıl olsa artık buralardayız kaynatırız bol bolll:)
hoşgeldiiin:):) vazgeçtim bende çıkmıyorumm ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?