92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Hayrola gülşen seninde başın belada mı yoksa bu kılolarla:)

Olmaz mı tüm zararlı şeyleri seviyorum
Sizin yaşınız da zayıftım iş hayatını bir girdim sanırım sıkıldıkça yedim spora gittim zayıfladım sonra yedim yine yemek yemeyi seviyorum ne yapım
Bakalım sanırım yine spora başlıycam üşenmezsem

sevilmeyecek gibide değiller kii:) yarın yine hamburger yemeye çarşıya çıkcam ha):)

ya evet işte bi süre sonra vücut depolucak diye bende korkuyorumm..şu an sıkıntı yokta vücut isyan edebilir . başla tatlım spora ya hem vakitde geçirirsin..

ama yaşasın yemek yemek :)

Aslında bünye meselesi biraz da almaya müsaitse vücudun bir süre sonra zararlı şeyler sana güzel dönüyor

Aslında bünye meselesi biraz da almaya müsaitse vücudun bir süre sonra zararlı şeyler sana güzel dönüyor

Birde sürekli bir şey yemeyin ben işte pilav tavuk ayran yiyordum hep
Hamburger vazgeçilmezim rıza geldiğinde nerdeyse haftada 3 kere yiyoruz ama olan bana oluyor ona değil

evet ya aynı tür beslenmemek lazım çeşitlilik esas:)

bizde deli gibi hamburger yiyoduk yaa.. burger king ilk durak zaten:) bizim cihana yaradı valla balkon yaptı ya:):) şimdi orda verdi ya bakalımm..ama şimdi aşkıııımmm bak hamburgeri azaltalım tmm mı diyo da nasıl olacaksa:):)

Bizde de tersi rıza çok zayıf aşırı normal yemek yemez hep fast food bende hayır demiyrum ama olan bana oluyor ben kilo alıyorum onda tık yok

Bizde de tersi rıza çok zayıf aşırı normal yemek yemez hep fast food bende hayır demiyrum ama olan bana oluyor ben kilo alıyorum onda tık yok

ne güzel demekki onun bünye baya hızlı çalışıyor:):) bizimkide askere gitmeden hemen önce oldu hiç dikkat etmedi nasılsa orda bişey yiyemicem falan diyee:d bende bişey demedim. şimdi verdm rahatladım diyo gelnce de fast food yok spor var diyo ya görcez

rıza şimdi almıyosa ilerde de almaz bende şimdi yokta depo ediyo kadın vücudu ilerde sülülit olarak falan dönerse bide bana

Zayıf olsan da selülit olabilir içtiğin gazlı içecekler kahveler çikolatalar hep yapıyormuş
İlerde alır mı bilmiyorum görücez annesiyle babası zayıf değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…