• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aynen canım iş hayatı falan oldu iyi oldu olgunlaşıp gitmiş olduuu.Gelincede 5-6 ay sonra söz inşallahhh Allah hepimize nasip etsin o güzel günleri.:16:

aynen amin canım hepimize.. bizim gelince hemen olmcak ama olsun o yanımdayken nasılsa zaman çabuk geçiyo ya:)

Aa sıkıcı mı alışırsın tatlım :1:

Bizimde canım 5-6 ay en az ama aynen yanımızda olsunlardaaaa :16:

varlıklarının kıymetini anladık ya tabi onlarda bizim .. yanımızda olsunlar yeter.

bana şiir yazmış bugün telefonda onu okudu nasıl duygulandım:):(

Bu moddayım...Anca bu kadar oldu şimdilikkk nasıl kızlar? Rengi falan ?

$Fotoğraf1762.webp

Harikaa görünüyor kıız masallah bitmesine ne kalmıskii :nazar:
Pijamanı yeriim senin safaga bak 399 göstere gösteree yaz kızııııım heryere bugün senin günün:46:

Aynen yavaş yavaş örüyorum tatlımm biticek kısa zamanda inşallah .Teşekkürler :16: Aynen şafak 399 bugün benim günüm yarında senin günün olucak cerencimmmmm :21:

Heyyy kızlarr bakıyorum da topic çok dolu, tek bitane sınavım kaldı ondan sonra obaa gangnam stayla :D nasılsınzz 300e geçenler olmuş hayırlı uğurlu olsunn:)))

naber merve cimm :)ohh alalım kısırları da evet iyi fikir..
iyiym gizemcim sınavlar bitti sayılır ya ohhkeyifler bendee:))senden naber?Kızlar kısırı ben yapim siz tatlı yapın pek beceremiyorum da:D

aaaa ben kek börek yapıp gelicem gülşencim :1::1: Zaten çarşımızda kitli gelirim tabiii dicemde finallere çalışmam lazım ama bakınırım bi :9:

Aaaa çarşınz mı kitlendiii:(

iyiym gizemcim sınavlar bitti sayılır ya ohhkeyifler bendee:))senden naber?Kızlar kısırı ben yapim siz tatlı yapın pek beceremiyorum da:D

Evet mervecimn kendini bilmez 3 kişi pazar günü çarşıdamn sonra içkili gelmişler tüm bölüğn çarşısı kitlenmiş.Benimki konşucak komutanla ama umudum yok :1: Zatennn 2 haftaya geliyo sorun yapmadım pek .Nasılsın bu arada bittimi sınavlarrr

Son düzenleme:

bende iyiyimmm benim sınavlar bugün tamamenn bitti:D:D sonuçları beklemekte şimdi sıra.

Back
X