Kizlarr napiyosunuzz
İyi insan lafının üzerine gelirmiş gülşende seni soruyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarr napiyosunuzz
iyi insan lafının üstüne gelirmis iyi canm sen nasılsın nerelerdesiinKizlarr napiyosunuzz
Yok canım haberim benimm.Nasılsın
Kızlar nasılsınızz
Hakkaten gülsah neden yokk günlerdir
bende iyiyim canımm :)İyiyim canım sen nasılsın?
İyiyim canımm bende sasırttın beni valla bitirde koy bi bakalım örgüneCanım iyiyimmm.Örgümle boğuşuyorum ama zannettiğimden daha kolay ve hızlı bitiyo.Anneme bile ördürmüyorum bence sende ör kolay yanisen nasılsın
İyiyim canımm bende sasırttın beni valla bitirde koy bi bakalım örgüne
Kızlarr ne günü yapıyosunuz ben hiiçç bisey anlamadım
Allah sizi yeriim kıız sanal gün de yapıyoz suna bak heleCeren ve gülşah cumartesi 5 te günümüz var topikte sohbet edicez.Kapın mamaları gelin
benimkininde öyle subatta denetleme warms rahat rahat konusamıyoruz hep egitim hep egitim deli olcam yaaYaa tesekkur ederim canimm cok mutlu oldum beni sormanaa, gunlerii cok severimm Allahtan bisi cikmazsa beste burda olurum tatlim bende iyi diyim iyi oluyum cagatayin subatin ortasina kadar denetlemeleri varmis gittiginden beri dogru durust konusmadik moralim bozuluyo is nasil gidiyo gülşencim alisabildin mi
Allah sizi yeriim kıız sanal gün de yapıyoz suna bak hele
ee yanına biseyler yapmadan olmaz simdi kim ne yapıyo![]()
Yaa tesekkur ederim canimm cok mutlu oldum beni sormanaa, gunlerii cok severimm Allahtan bisi cikmazsa beste burda olurum tatlim bende iyi diyim iyi oluyum cagatayin subatin ortasina kadar denetlemeleri varmis gittiginden beri dogru durust konusmadik moralim bozuluyo is nasil gidiyo gülşencim alisabildin mi
Allah sizi yeriim kıız sanal gün de yapıyoz suna bak hele
ee yanına biseyler yapmadan olmaz simdi kim ne yapıyo![]()
Bende browniyle peynirlii börek yapıyım bariiBen hepinizi çok seviyorum benim yoldaşımsınız hepiniz eksikliğinizi hissediyorum valla birnizden biriniz olmayınca hemen fark ediliyor canlarım
Canım şubatta da aaz kaldı az sabır valla bende cep telefonunu kaptrıdığımdan beri adam akıllı konuşamıyorum ve ilk defa sabrım azalıyor ve bu kadar çok özledim
Ceren valla kap birşeyler gel![]()
Gülşencim walla bende hepinizi cok sewiyorum giremedigim zaman bi özlüyorumki aklim hep sizde kaliyo kizlar naapti acaba die :)
Bende browniyle peynirlii börek yapıyım barii
ne kötü dimi konusamamak bizdede telefon var ama pek haberlesemiyoruz, bizimde biri telefonu yakalatmıs arama oldu olacak diye yüreğimiz agzımızda birde denetleme war basımzda konusamaz olduk nöbetlerimiz de basladı hatta benimki suan nöbette ablaları kıyamamm yaaa
Dün basladı nöbetleri bu haftasonuda carsısı olur heralde canım hersey iyi güzelde sivas cokk sogukmus kıyamam celik yelek takıyomus agır geliyo diye mızmzlanıyo ama suan telefonu yanında msjlasabiliyoruz az az sizinkilerde nöbete telefon götürüyolarmıydı?Benimkide bugün beni aramadı
Onun yerine annesi aradı
Nöbet başladı demek canım hayırlı olsun![]()
Bebeğim sabret birazcık daha bu kadar sabrettin bak 1 hafta dan bisey olmaz hayırlı düzgün biyer cıksında gec acıklansın hic önemi yok seninki büyük ihtmal batıydı zaten dmiKızlllaaar benimki aradı şimdiii of deliricem ya bu hafta açıklanmıyormuş haftaya cuma açıklıycaklarmış "1 veya 2 şubattada gelicekmiş sanırım.Yani belli değilmiş büyük iht dedi bu askeriyeler düzenli asker düzenliliği derler bence tam tersi yaa resmen her şey belirsizzzz sinir oldum