92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

tatlım merhaba bız senınle tanıstık mı benım askerım ızındeydı tam bı hafta oldu gıdelı onun depresyonundan cıkamadıgım ıcın pek gıremıyodum foruma

merhaba cnm hayr tanşmadık ipek ben 92\4 yareniyim ist. dayım askerim izmir de ama ustası hakkariye çıktı
sen?

[video=youtube;29tUEv7Ds3E]http://www.youtube.com/watch?v=29tUEv7Ds3E&feature=share[/video]

Ve her sabah uyandığımda içimde buldum yine seniiii

merhaba cnm hayr tanşmadık ipek ben 92\4 yareniyim ist. dayım askerim izmir de ama ustası hakkariye çıktı
sen?

tatlim bende gülşah tanistigima cok memnun oldum benim askeriminde acemiligi burdur ustaligida kibris canim uzulme tatlim ya butun askerlerimiz sag salim hemencik gelicek insallahh

ikinci kargoda gitmiş Allahım bir romantikleşti ki sormayın kızlar yaa
çok hoşona gitmiş belli.neler söyledi neler
kesinlikle sizde gönderin bir şeyler derim yola geliyorlar

Allahıım Yarabbiimm cok büyüksün kurban oluyumm sana kızlar benimki burayaa gelmis süpriz yaptı bana bakkala iniyorum dedim haber verdim msjla bi baktım pat evimin önünde oyaladı beni 5 dk sonra git diye birde baktım karsımda aman Allahıım cok fenaydı evci iznine cıkms pazar günü gidicek o kadar mutlu oldumkii

Cereeeennnn çok sevindim ya supermiş valla.Bak dün sinir krizi geçiriodun noldu tatlım ohohhhhh

canımm çok sevndim senin adına ya resmen yazdıklarını okurken heyecandan benm bile kalbimm nasıll attıı gümm gümmm:)

bu iki günün tadını çıkart sen gidemiyorum diye üzülüyodun bakk o sana gelmiş:)

ikinci kargoda gitmiş Allahım bir romantikleşti ki sormayın kızlar yaa
çok hoşona gitmiş belli.neler söyledi neler
kesinlikle sizde gönderin bir şeyler derim yola geliyorlar

bu kez ne yolladın tatlım:)

ya bende yapıcam da şimdi izine gelcek ya tekrar gitsin ondan sonra yaparım dye düşündümm ..

askeriyeye kadar gitmiş mi kargon nereye yolluyosun sen...

Sn aydınlığa ben sana hasret...Elele olduğumuz o gün gülmek bizim

[video=youtube;0-yAMDZSAf4]http://www.youtube.com/watch?v=0-yAMDZSAf4[/video]

Son düzenleme:
[video=youtube;M7HzOkA0aJs]http://www.youtube.com/watch?v=M7HzOkA0aJs[/video]

Buda bizim şarkımızzz

hasta olan telefonda uyuz uyuz konuşan sevgilinin kargosu verilmiş bulunmaktadır. kargo ücreti 42,50 krş tuttu ebemin güzel yüzünü şaaahane gördüm, na böyle dolunay gibimm

hasta olan telefonda uyuz uyuz konuşan sevgilinin kargosu verilmiş bulunmaktadır. kargo ücreti 42,50 krş tuttu ebemin güzel yüzünü şaaahane gördüm, na böyle dolunay gibimm

hahahha türküüüü ne zaman eline ulaşıcak.Bir de kayboluyomuş kargooo ayy açmışım şom ağzımı vallaaa.

hahahha türküüüü ne zaman eline ulaşıcak.Bir de kayboluyomuş kargooo ayy açmışım şom ağzımı vallaaa.

kız deme öyle valla yolarım saçını başını onların 3 güne arkadaşında olacak aksilik oolmazsa gaziye ne zaman ulaşır bilmiyorum onlar kendi aralarında paslaşıcaklar artık iş benden çıktı zira

O kargo sonrası telefonda sana 1 saat kur yapıp 1 saat romantiklik yapmazsa onun kafasını kır tamam mıııııııııı Tüm topik yerine

Selam kızlar var mı kimseler bakalım?
Ya 3 gündür yemin ederim ömrümden ömür gitti yeaa.Tam sınavlar bitti rahata erdim derken,bi kavga her şeyi mahvetti.3gündür ne o aradı ne de ben.Ama az önce çözdük çocugm orda ölmüş ben de burda mahvoldum tabi.Allahım sen bidaha yaşatma..

Kızlar bi de aranızda turkcell olan varsa bu 20 tlye konuşma mesajlaşma paketleri oluyo ya var mı bi bilginz Gülşen nerdesn sen bılırsın bacım yardıım:))

Canımm ne kavgası noldu hayrola ?

Sorma tatlım ya sınavlar bi yandan hasret bi yandan derken iyice gerildim sanırım ona patladım bende.Çocuk orda nelerle uğraşıyor ben eskisi gibi mesaj atmasını bekliyorum hata bende.Bi de mektup yazcaksn diye zorla söz verdirmiştim ona o da 1 ay oldu yazmadı dedim hem söz veriyosun hem tutmuyosun falan diye üstüne gittim birazcık.Bide biz öyle pek kavga etmeyiz ettiğimz zamanlarda da ben o gururumdan ötürü asla aryıp soramam yanı çok merak ederm ağlarım sızlarım ama asla arayamam,arayamazdım yani.Dedim ben kafa dinlicem telefonumda kapalı dedim kapattım 2 3 gun açmadım.Açınca da o da arayp sormamış zaten.Bugn dayanamadım aradım allahtan telefonu açıkmış,sen beni 2gündür ne hale soktuğunun farkında mısn biri arıyor mesaj atıyor sen sanıyorm sonra sen olmadğını görünce basıyordm kalayı dedi.Napim işte baya bi sinirm bozulmuştu.Beni beklemiş aramam için cunku ılk adımı hep o atardı önceden ve bu sefer napıcaksn diye merak ettim ilerde evlenınce önumze cıkacak bu mutlka o yzden senı bekledm dedi.Tamamen hata bende yani anlamam biraz geç oldu ama şükür ki şuan çözdük.Allahm bidaha göztermesn gerçekten boyle olunca zaman extra bi yavaş geçti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…