Allahıım Yarabbiimm cok büyüksün kurban oluyumm sana kızlar benimki burayaa gelmis süpriz yaptı bana bakkala iniyorum dedim haber verdim msjla bi baktım pat evimin önünde oyaladı beni 5 dk sonra git diye birde baktım karsımda aman Allahıım cok fenaydı evci iznine cıkms pazar günü gidicek o kadar mutlu oldumkii
bu kez ne yolladın tatlım:)
ya bende yapıcam da şimdi izine gelcek ya tekrar gitsin ondan sonra yaparım dye düşündümm ..
askeriyeye kadar gitmiş mi kargon nereye yolluyosun sen...
Kuzlar size gün yapalım 5 te tıplanalım dedim ama cok üzgümüö hala işteyim 1 de cıkmam gerekiyordu ama cikamadi hala işteyim telefonla yazıyorum oof
Sorma tatlım ya sınavlar bi yandan hasret bi yandan derken iyice gerildim sanırım ona patladım bende.Çocuk orda nelerle uğraşıyor ben eskisi gibi mesaj atmasını bekliyorum hata bende.Bi de mektup yazcaksn diye zorla söz verdirmiştim ona o da 1 ay oldu yazmadı dedim hem söz veriyosun hem tutmuyosun falan diye üstüne gittim birazcık.Bide biz öyle pek kavga etmeyiz ettiğimz zamanlarda da ben o gururumdan ötürü asla aryıp soramam yanı çok merak ederm ağlarım sızlarım ama asla arayamam,arayamazdım yani.Dedim ben kafa dinlicem telefonumda kapalı dedim kapattım 2 3 gun açmadım.Açınca da o da arayp sormamış zaten.Bugn dayanamadım aradım allahtan telefonu açıkmış,sen beni 2gündür ne hale soktuğunun farkında mısn biri arıyor mesaj atıyor sen sanıyorm sonra sen olmadğını görünce basıyordm kalayı dedi.Napim işte baya bi sinirm bozulmuştu.Beni beklemiş aramam için cunku ılk adımı hep o atardı önceden ve bu sefer napıcaksn diye merak ettim ilerde evlenınce önumze cıkacak bu mutlka o yzden senı bekledm dedi.Tamamen hata bende yani anlamam biraz geç oldu ama şükür ki şuan çözdük.Allahm bidaha göztermesn gerçekten boyle olunca zaman extra bi yavaş geçti bana.
yüzüğü kaybetmişti canım onu yolladım.bere istedi onu yolladım birde kutu yapmıştım bir sürü abur cubur yolladım
hımmmm bir deee mektup tabiki de
çok hoşuna gitmiş ama canım belli konuşmasından
evet askeriyeyi kadar gidiyor tatlım
Sorma tatlım ya sınavlar bi yandan hasret bi yandan derken iyice gerildim sanırım ona patladım bende.Çocuk orda nelerle uğraşıyor ben eskisi gibi mesaj atmasını bekliyorum hata bende.Bi de mektup yazcaksn diye zorla söz verdirmiştim ona o da 1 ay oldu yazmadı dedim hem söz veriyosun hem tutmuyosun falan diye üstüne gittim birazcık.Bide biz öyle pek kavga etmeyiz ettiğimz zamanlarda da ben o gururumdan ötürü asla aryıp soramam yanı çok merak ederm ağlarım sızlarım ama asla arayamam,arayamazdım yani.Dedim ben kafa dinlicem telefonumda kapalı dedim kapattım 2 3 gun açmadım.Açınca da o da arayp sormamış zaten.Bugn dayanamadım aradım allahtan telefonu açıkmış,sen beni 2gündür ne hale soktuğunun farkında mısn biri arıyor mesaj atıyor sen sanıyorm sonra sen olmadğını görünce basıyordm kalayı dedi.Napim işte baya bi sinirm bozulmuştu.Beni beklemiş aramam için cunku ılk adımı hep o atardı önceden ve bu sefer napıcaksn diye merak ettim ilerde evlenınce önumze cıkacak bu mutlka o yzden senı bekledm dedi.Tamamen hata bende yani anlamam biraz geç oldu ama şükür ki şuan çözdük.Allahm bidaha göztermesn gerçekten boyle olunca zaman extra bi yavaş geçti bana.
Gizem merveye yazdığın cevaptan anladığım kadarıyla düşüncelerimiz aynı no gurur yes huzur
Nasılsnn canım ?
hasta olan telefonda uyuz uyuz konuşan sevgilinin kargosu verilmiş bulunmaktadır. kargo ücreti 42,50 krş tuttuebemin güzel yüzünü şaaahane gördüm, na böyle dolunay gibimm
Kuzlar size gün yapalım 5 te tıplanalım dedim ama cok üzgümüö hala işteyim 1 de cıkmam gerekiyordu ama cikamadi hala işteyim telefonla yazıyorum oof
anladım cnmm seninkide mi kaybetti yüzüğünübenmkide kaybetti .ya lavabonun kenarındaydı bulamadım diyo resmen çalındı yanii gümüş etse etse ne edicek ki insanlar hiç düşünmüyo bi sigara parası ollsun yeter tabi. şimdi ilk yüzüğümüz bende ama onuda kaybederse bide diye göndermem çnkü manevi değeri büyük ona üzülürümm ilk çnkü
tabi gider hoşuna gtmez miii..
ama ben laf arasında sordum özelimzin paylaşılmasını istemezmiş o yzden yollamamı istemiyo izine gelnce yüzyüze verirsin falan dedi..
kafaya koydum ama mektup yyazmam bende ama dediği gibi izine gelsin gitsin bi süre sonra yollarım artık..
canım ben kaargoyu verdim 2-3 gün sonra buldum dediama ben çoktan göndermiştim tabi ama şöyle bir durum var ilk yüzüğe biz adımızı yazdıramamıştık bir türl ü gönderdiğimde adımızı yazdırdım onunda çok beğenmiş bunu takıyorum dedi
bizim karakolda olduğu için çok az kiş var zaten canım bizim mektuplar okunmuyormuş.iki kere gönderdim ikiside okunmamış
öyle yaparsın canım gönderirisin küçük bir not yazarsın
selam kizlar
ben komsunuuuz, 92/4 ekibinden
bi fikrim var sizede soylemek isterim cok hos oluyo.
ben sevgilimin olmadigi her gun kucuk bi kagida anlamli kisa kisa cumleler yaziyorum ve bi kutuya biriktiriyorum hepsini.
belki bazilarinizda yapmak ister diye buryada yaziyim ddim, cok guzel bi hatira oluyo.
sevdigim gelince okuycak hepsini
selam canım buda güzel bir fikirmiş değerlendirilebilir..
bende şöyle yapıyorum: bir not defteri aldm küçük. izine gelicek yakında o zmn vercem geri dönüş tarhnden itibaren her günün tarihini ayrı sayfaya yazdım her sayfayada bende güzel bi söz yada içimden geçen bişeyler yazdım bir dahaki iznine kadar her gün bir sayfa okuyacak hem cebnde de taşır istediğinde bakar.... bi daha ki gelşinde yine hazrlıcam ..umarımm beğenicek:)
aslinda senin yaptiginda cok hos,hem kutuyu yaninda goturemez,ama kucuk bi not defterini goturebilir.
ben galiba ikisinide yapicak bundan sonra,tsk canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?