• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ben okulu bekliyorum,siz neyi bekliyosunuz cnim?
ha bu arada sizin yaslariniz kac? kac senedir birliktesiniz?

bende 20 yaşındayım cnm üni 2 deym daha iki buçuk sene var onu bekliyoruz bizde..

sevgilimde 21 yaşında.. bizde 3 sene 10gündür birlikteyiz..

bende anneme 17 yaşında söylemştm kardeşime yakalnmmıştım oda anneme yetştirdi tabi:)

bende 20 yaşındayım cnm üni 2 deym daha iki buçuk sene var onu bekliyoruz bizde..

sevgilimde 21 yaşında.. bizde 3 sene 10gündür birlikteyiz..

bende anneme 17 yaşında söylemştm kardeşime yakalnmmıştım oda anneme yetştirdi tabi:)

sizinki azmis canim
bizim daha koca bi 4 sene var.
ama gecicek,hem bu gunlerde cok guzel.
yok ben gizlemeyi basardim sanirim,insalllh kimseden ogrenmezler bundan sonra ben kendim soylemeyi isterim anneme babama.

ama onun butun ailesi biliyo beni.
benim simdi cikmam gerek kahvalti icin sonra tatlim,optum :54:

sizinki azmis canim
bizim daha koca bi 4 sene var.
ama gecicek,hem bu gunlerde cok guzel.
yok ben gizlemeyi basardim sanirim,insalllh kimseden ogrenmezler bundan sonra ben kendim soylemeyi isterim anneme babama.

ama onun butun ailesi biliyo beni.
benim simdi cikmam gerek kahvalti icin sonra tatlim,optum :54:

4 sene çok gibi evet ama yaş olarak falanda kıyaslanınca bzm gibi oluyo canım normal yani.. bunca yılın üstüne evet kendin söyle bnmki öğrendiğinde daha 1 aylıktık o yüzden skıntı olmadı tabi..
görüşürüz cnm

Ya türküü ben sana adımı söylemistim gene unutmussuunn ask olsunn:23:

Aboo ciddimisin yaa cok üzüldüm kız kıyamam yaa naslda moralin bozulmusutr simdi nerdeymis nasl calmslar yaa

evet balıım geldi cok sükür bi iki isyan etmistim ertesi günü atlamıs gelms sivastaki akrabalarını göstermis ev olarak rahat geldi 2 günümüz :ssz:

Günaydın canlarım bugün topikçe isyan günü galiba türküüüü cerennn gülşenn sıyrılın bakim depresif hallerinizden!

türkücümmm gece gece döktürmüşsün... yaşadıkları insanı şair mi yapıyo anlaadım kii.. çok özlemek bile az kalır dibine vurmuşsunn resmen ..tmm asker özlemekte zor da birde aile girmiş içine:( ne zaman gidip görüceksin aileni ilk fırsatta git onlarla bari özlem gider en azından:(

gülşencimmm..ya şuan hiç unutmucaz gibi geliyo ama gelsinlerde bzde unutalım artık ya tam anlamıyla mutlu olmakk istiyrumm .. off ya 15 ay fikri nerden çıkmışş off off..
hırkasını mı çalmışlar hemde senden hediye.. insanlar bi hırkaya bile razılar ya allahm hiç düşünmüyolar onun onda değeri varmı yokmu çalrlar.. çalmazlar mı..
cihanınmın düşün ya yüzüğü kayboldu uçmadı ya elbet gören oldu bulan getirir dimi yüzük ya bu..ama yok getrmedier gitti yanii:(

İsyan modun dan sıyrılabileceğimi sanmıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum ki öyleyim bir sürü arkadaşım var.Hiçbiri anlamıyor zaten anlatmıyorum.İş iyiki oldu yoksa ne yapıcaktım acaba en azından günlerin hızlı geçmeye başladı bunada şükür:26:
Çalmışlar valla canım botunu çalmamışlar onu çalmışlar bilmiyorum nereye koyduğunu evet askerde herşey çalınıyor maalesef:ssz:

Rızanın annesiyle ablasına sinirlendim aman boşver
Sen nasılsın canım?Ne var ne yok?
bildiğin gibi tatlım bi değişiklik yok bende idare ediyorum canını sıkma canım ya konu ne bilmiyorum ama herşey olacagına varır bız ne kadar sıkılıp uzulsekte etrafımızdakı durumlara engel olamıyoruz malesef

bildiğin gibi tatlım bi değişiklik yok bende idare ediyorum canını sıkma canım ya konu ne bilmiyorum ama herşey olacagına varır bız ne kadar sıkılıp uzulsekte etrafımızdakı durumlara engel olamıyoruz malesef

Canım çok büyük sorun yok ama düşüncesizler ben düşüncesiz insanı sevmem ki karşılığınıda o şekilde alıcaklar benden yani takmıyorum da hiç takacak halim yok:1:
Rıza da aramadı aramasını bekliyorum

heyloooğ ben geldiiiğm :3:

kargocum da dün geceden beri adana da, aksilik olmazsa yarın ya da salı arkadaşında olcak :1:

Son düzenleme:
offff,isyanki ne isyan
olmadi, carsi izni vermediler:14:
butun sabah bekledim aramadi.
sinirlendim o askerlere, ya ne kadr akilsiz kus beyinliler var ya,hadi kavga ediyosun carsiyi gozden cikariyosunda oburlerinin sucu ne ya?
benim askerim naptida carsi cezasi aldi

canm malesef biri bisey yaptıgında toplu ceza veriyorlar komutanlar bencede cok sacma haksızlık ama yapacak bisey yok:50:

Back
X