bilmiyolar canim
ben 18 o 20 oldu tam kasimda.
1 bucuk senedir beraberiz![]()
94 lümüsün 95 limisin canım sen..Bencede biraz bekle ailene öyle söyle gerçi ben 16 ydım anneme söylediğimde ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyolar canim
evet canım ailen bilmiyo mu ..sen dün nişan falan diyodun sanki
5 e kadar teslim olması lazım canım evet aslında byugün 9 da çıkıyor ama ben 12 de gir dedim onaBunada şükür canım
bilmiyolar canim
5 e kadar teslim olması lazım canım evet aslında byugün 9 da çıkıyor ama ben 12 de gir dedim onaBunada şükür canım
nisanmi?? karistirdin canim benim ya.
bizde nisan felan cook uzak daha.
94 lümüsün 95 limisin canım sen..Bencede biraz bekle ailene öyle söyle gerçi ben 16 ydım anneme söylediğimde ama![]()
evet cnm şimdi hatrladım karıştırdım..sen değilsin o sizin evet çok uzakmış daha :)bizim gibi![]()
ben okulu bekliyorum,siz neyi bekliyosunuz cnim?
ha bu arada sizin yaslariniz kac? kac senedir birliktesiniz?
bende 20 yaşındayım cnm üni 2 deym daha iki buçuk sene var onu bekliyoruz bizde..
sevgilimde 21 yaşında.. bizde 3 sene 10gündür birlikteyiz..
bende anneme 17 yaşında söylemştm kardeşime yakalnmmıştım oda anneme yetştirdi tabi:)
sizinki azmis canim
bizim daha koca bi 4 sene var.
ama gecicek,hem bu gunlerde cok guzel.
yok ben gizlemeyi basardim sanirim,insalllh kimseden ogrenmezler bundan sonra ben kendim soylemeyi isterim anneme babama.
ama onun butun ailesi biliyo beni.
benim simdi cikmam gerek kahvalti icin sonra tatlim,optum![]()
Ya türküü ben sana adımı söylemistim gene unutmussuunn ask olsunn
Aboo ciddimisin yaa cok üzüldüm kız kıyamam yaa naslda moralin bozulmusutr simdi nerdeymis nasl calmslar yaa
evet balıım geldi cok sükür bi iki isyan etmistim ertesi günü atlamıs gelms sivastaki akrabalarını göstermis ev olarak rahat geldi 2 günümüz![]()
Günaydın canlarım bugün topikçe isyan günü galiba türküüüü cerennn gülşenn sıyrılın bakim depresif hallerinizden!
türkücümmm gece gece döktürmüşsün... yaşadıkları insanı şair mi yapıyo anlaadım kii.. çok özlemek bile az kalır dibine vurmuşsunn resmen ..tmm asker özlemekte zor da birde aile girmiş içinene zaman gidip görüceksin aileni ilk fırsatta git onlarla bari özlem gider en azından
gülşencimmm..ya şuan hiç unutmucaz gibi geliyo ama gelsinlerde bzde unutalım artık ya tam anlamıyla mutlu olmakk istiyrumm .. off ya 15 ay fikri nerden çıkmışş off off..
hırkasını mı çalmışlar hemde senden hediye.. insanlar bi hırkaya bile razılar ya allahm hiç düşünmüyolar onun onda değeri varmı yokmu çalrlar.. çalmazlar mı..
cihanınmın düşün ya yüzüğü kayboldu uçmadı ya elbet gören oldu bulan getirir dimi yüzük ya bu..ama yok getrmedier gitti yanii![]()
hayırdır nooldu bıtanem
bildiğin gibi tatlım bi değişiklik yok bende idare ediyorum canını sıkma canım ya konu ne bilmiyorum ama herşey olacagına varır bız ne kadar sıkılıp uzulsekte etrafımızdakı durumlara engel olamıyoruz malesefRızanın annesiyle ablasına sinirlendim aman boşver
Sen nasılsın canım?Ne var ne yok?
bildiğin gibi tatlım bi değişiklik yok bende idare ediyorum canını sıkma canım ya konu ne bilmiyorum ama herşey olacagına varır bız ne kadar sıkılıp uzulsekte etrafımızdakı durumlara engel olamıyoruz malesef
offff,isyanki ne isyan
olmadi, carsi izni vermediler
butun sabah bekledim aramadi.
sinirlendim o askerlere, ya ne kadr akilsiz kus beyinliler var ya,hadi kavga ediyosun carsiyi gozden cikariyosunda oburlerinin sucu ne ya?
benim askerim naptida carsi cezasi aldi