• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ben aradım ama başkası çıktı işi varmışta bi 5 dk sonra ararmısnz dedi.. o arasın artık beklym

Canım sizin öyle bir şeyiniz var ne güzel ama rahatsınız telefon konusunda
Benimkinin abiside dağıtım izmire çıkıcak bence hissediyorum demiş ben istemiyorum izmir falan :1:

telefonu yakalattık canım onun verdiği bi sıkıntı var :31:

Aa canım ciddimisin üzüldüm:26: Ama doğuda serbest değilmi hani bir şey demiyolardı bu komutanlarında sağı solu belli olmuyor:26: Ankesörlüden arayabiliyo mu peki? Birde c eza falan vermediler dimi ?

Aa canım ciddimisin üzüldüm:26: Ama doğuda serbest değilmi hani bir şey demiyolardı bu komutanlarında sağı solu belli olmuyor:26: Ankesörlüden arayabiliyo mu peki? Birde c eza falan vermediler dimi ?

nasıl bi iş bi anlasam bende canım :47: canı sıkılan arama yapıyor sanırım.yok çok şükür ceza vermemiş çok konuşamadık zaten ben aradım santrali o arayamaz :50:
haber veremdim tüm telefonları aldılar dedi sanırım şu an kimsede telefon yok herkes yakaltmış :31:
alıcam yine dedi ben şimdi alma falan dedim ama yookkk dinler mi hiç.ama şu an ne yapacak nasıl telefon alabilcek hiç bilmiyorum canım.bekliycez bakalım.ararım seni dedi ama daha aramadı.nasıl arıycak onuda bilmiyorum zaten :31:

nasıl bi iş bi anlasam bende canım :47: canı sıkılan arama yapıyor sanırım.yok çok şükür ceza vermemiş çok konuşamadık zaten ben aradım santrali o arayamaz :50:
haber veremdim tüm telefonları aldılar dedi sanırım şu an kimsede telefon yok herkes yakaltmış :31:
alıcam yine dedi ben şimdi alma falan dedim ama yookkk dinler mi hiç.ama şu an ne yapacak nasıl telefon alabilcek hiç bilmiyorum canım.bekliycez bakalım.ararım seni dedi ama daha aramadı.nasıl arıycak onuda bilmiyorum zaten :31:

Canım telefon kartı yolla ankisörülüde konuşabileceği sana oradan çağrı atar sen ararsın:34:

Verirleer belki geri canım sıkma canını :26:

Canım telefon kartı yolla ankisörülüde konuşabileceği sana oradan çağrı atar sen ararsın:34:

ankisörlü telefon var mı yok mu bilmiyorum ki canım konuşanca sorayım bakalım :26:
kargoyla uğraşmak istemiyorum artık yaaa gidesiye kadar ben burda sinir oluyorum :31:

telefonu yakalattık canım onun verdiği bi sıkıntı var :31:

bakalım canım işimiz beklemek oldu zaten :31:

selam kızlar.. kamilecim bak sıkma canını hepimizin başına geldi aynısı gülşenede olmuş biliyosun bana da oldu.. zannetmyorum tutanak inş tutmazlar çnkü dediğin gibi herkes yakalatmış..bizim telefonuda geri vermşti ama tamamen komutanın insafına kalmış kural falan yok bence ya herkes kendi insifiyatine göre.. ama sadece hattı verdyse telefonuda vericeğni sanmıyorum..sen şimdilik bekle bakalım bide bence sen ankesörde konuşmak için ona kontör yollamalısın ya çnkü ne olucağı belli değil :(

Son düzenleme:
Back
X