• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bende alıcam bu yaz inşallah canım.Aynen benimkide gelicek 10 gün sonra e yine gidicek ben nasıl dayanıcam bilmiyorum.....
Bu arada şafaklarımızaaaa bakk ceren 460'tık ilk geldiğimizde şükür azalıyo:nazar:
Cok sükür canıım her geçen günde zamanın gectiğine inanmaya basladım..Sen düsünme simdi ayrılık vaktini 1 haftayı nasıl dolu dolu yasıycaksınız gör her anı dopdolu oluyor bir yandan upuzun bir yandan kısacık gibi geliyor ama cok iyi geliyor iki tarafada :32:

Kızlar bizim acemilik belli oldu. Izmir bornovaymış jandarmaymış. Nedir ne değildir nası bi yerdir ustasını nereye gönderir bilen var mı?:44::18::26:

Bi de birazcık atladım sanki selamsız sabahsız oldu kusura bakmayın :26:

canım sadece jandarmafır foca komando yetiştiriyor

Cok sükür canıım her geçen günde zamanın gectiğine inanmaya basladım..Sen düsünme simdi ayrılık vaktini 1 haftayı nasıl dolu dolu yasıycaksınız gör her anı dopdolu oluyor bir yandan upuzun bir yandan kısacık gibi geliyor ama cok iyi geliyor iki tarafada :32:

Bende canım geçiyor zaman bir şekilde bu askerlik bitince karşılığını almamız önemli olan.İnş hepimiz yaşadığımız zorlukların karşılığını aLırız.Aynen o kadar çok özledik ki artık dayanamıyoruz.Çarşı izinlerinde yüzünü görmek tek tesellimdi...

Eğer sadece jandarmaysa iyidir canım yani ama jandarma komandoysa hep doğyuya gönderiyor.Netten bakın araştırın bir güzel.Korkma ayrıca emin ol gelip geçiyo günler bak bize üçyüzlere indik diğerleri 200 lere böyle böyle biticek sende böyle olucaksın :1:

Tam ne olduğunu neresi olduğunu öğrenemedim kii :26:

O da bilmiyo sanırım sadece izmir bornova jandarma dedi bana:44:

Sağol canım elimde olduğu kadar böyle düşünmeye çalışıyorum :31:

Tam ne olduğunu neresi olduğunu öğrenemedim kii :26:

O da bilmiyo sanırım sadece izmir bornova jandarma dedi bana:44:

Sağol canım elimde olduğu kadar böyle düşünmeye çalışıyorum :31:

Bizde senin gibiydik başlarda ama şimdi üst devremiz yani siz geliyorsunuz.Zaman akıyo :46:

Bende canım geçiyor zaman bir şekilde bu askerlik bitince karşılığını almamız önemli olan.İnş hepimiz yaşadığımız zorlukların karşılığını aLırız.Aynen o kadar çok özledik ki artık dayanamıyoruz.Çarşı izinlerinde yüzünü görmek tek tesellimdi...
10 gün falan var heralde dimi görmene. Ay git gör ilk yüzünü gördüğün an ayakların tir tir titreyecek sesin çenen kitlenecek titreyeceksin o kadar güzel bi duygu kii :10: insallah ustasıda yakın yere cıkar kız gidip görürsün

Kız Allah seni napmasın 93-1 bizim alt devremz üst degill :86:

Ay ne blm kız yazdım öylee ya profesyonel yaren olamadım daha bir kaç ayım var terimleri karıştırıyorum :1:
Evettttt ceren o anı hayal edip duruyorum gördüğüm ilk an napıcam nasıl ayakta durucam hiç bilmiyorum :16: İnş yakın çıkar cerencim giderim 2 ayda bir falan
Aynen 10-11 gün var gelmesine :16: O kadar kısa geliyoki 10 gün onca günden sonra

Son düzenleme:
Ay ne blm kız yazdım öylee ya profesyonel yaren olamadım daha bir kaç ayım var terimleri karıştırıyorum :1:
Evettttt ceren o anı hayal edip duruyorum gördüğüm ilk an napıcam nasıl ayakta durucam hiç bilmiyorum :16: İnş yakın çıkar cerencim giderim 2 ayda bir falan
Aynen 10-11 gün var gelmesine :16: O kadar kısa geliyoki 10 gün onca günden sonra

naber kızlar?.

ya düşüp bayılmayız inşallah ilk gördüğümüzde ama ya annesigille aynı anda görücem ya keşke yalnız karşılayabilseydim:S

edacım inş yakın çıkar çnkü her ne kadar vedalaşmak zor olsada ya ayda bir görmek o kadar büyük bir lüks ki ben o ayrılma anına razı olurdum ama benm için artık mümkün değil senin öyle olsun inşallah..

edacım sen görmeyeli ne kadar oldu..

naber kızlar?.

ya düşüp bayılmayız inşallah ilk gördüğümüzde ama ya annesigille aynı anda görücem ya keşke yalnız karşılayabilseydim:S

edacım inş yakın çıkar çnkü her ne kadar vedalaşmak zor olsada ya ayda bir görmek o kadar büyük bir lüks ki ben o ayrılma anına razı olurdum ama benm için artık mümkün değil senin öyle olsun inşallah..

Canım biz ilk yanlız buluşucaz zaten akşam gelicek otogardan ben karşılayamıycam o yüzden de rahatım doyasıya sarılıcam sonra onlara gidicem bir kaç gün sonra inş annesiyle oturmaya falan
Canım bugün 60 veya 62. gün oldu görmeyeli....
Senin ne kadar oldu ?

canm haklısın cok sabrettin sabrının sonucunuda alıcaksın cook az kaldı :nazar:
naber kızlar?.

bebeğim yalnız karsılaman biraz zor senin kadar aileside merakta özlemekte cünkü

bebeğim yalnız karsılaman biraz zor senin kadar aileside merakta özlemekte cünkü

Aynen canımmm birde şu ustalar açıklansa Allahın izniyle....

aynenBen gitmiycem o yüzden bana mı sarılcak ilk annesine mi çocuğada yazık :9:

Son düzenleme:
Canım biz ilk yanlız buluşucaz zaten akşam gelicek otogardan ben karşılayamıycam o yüzden de rahatım doyasıya sarılıcam sonra onlara gidicem bir kaç gün sonra inş annesiyle oturmaya falan
Canım bugün 60 veya 62. gün oldu görmeyeli....
Senin ne kadar oldu ?

anladım tatlım.. şaka gibi ya:( 110 111 falan gün oldu:(

yanlız görcen iyi cnm bzmki 25nde öğlen gelcek aslında annesigile 26sı falan diycektk ben havaalaında karşılaycaktm onlara sürpriz yapcaktık ama dayısı sağolsun direk söylemş 25 nde saat 2 de diye.. allahm nası sinir oldum haliyle onlarda olcak bi kaç saat durup çıkarız evde dedi cihanda ,150 gün beklemiş olcaz 2 saat daha dayancaz mecburen..artık yine sarılır öperimde yanlız gibi olamaz:) şimdi önce kime sarılcak bakalım:)

cerencim zaten öyle bencillik yapmıcakttm:D:d en azından ilk gördüğümde yanlız olcaktm binip otobüse zaten direk eve gtcektik..

yanlız görcen iyi cnm bzmki 25nde öğlen gelcek aslında annesigile 26sı falan diycektk ben havaalaında karşılaycaktm onlara sürpriz yapcaktık ama dayısı sağolsun direk söylemş 25 nde saat 2 de diye.. allahm nası sinir oldum haliyle onlarda olcak bi kaç saat durup çıkarız evde dedi cihanda ,150 gün beklemiş olcaz 2 saat daha dayancaz mecburen..artık yine sarılır öperimde yanlız gibi olamaz:) şimdi önce kime sarılcak bakalım:)

Canım sizin baya olmuş ya kavuşma yakın ama :16:

$ih03.webp

Alınnn size yaptığım browni canınız çeksin kalkın yapın üşengeç gelinler :1:

Aynen canımmm birde şu ustalar açıklansa Allahın izniyle....

aynenBen gitmiycem o yüzden bana mı sarılcak ilk annesine mi çocuğada yazık :9:

İnsallah güzel biyer cıkıcakk seninki barii iyi bi yer olsun cok istiyorum canm üzülmeni hic istemem cünkü

Olsun kız aileside gelicek dimi havaalanına birlkte karsılıycaksınız

Back
X