• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Mrb canım. Bayadır takip ediyorum sizi en sonundada üye oldum :) Aynen 92/3 üm geçmekte bilmiyor.

Ziyaretçilerden biri sendin demekkk :1: Merhaba bende 92/4 üm ama burda takılıyorum:1:
Nerde askerin ? Sen nerde oturuyorsun
Bu arada eda ben sevgilim çanakkalede bu cuma ustası belli olucak :) İstanbulda yaşıyorum yaşım 20 :)

Hayırlısı her şeyin tatlım...
aynen bizim ömrümüz hastahanelerde geçiyor valla geçenlerde teyzem ameliyat oldu babam hastahanede yattı 10 gün 3 ay önce öyle yanii biliyorum
Durum stabil şuan gizem nabızda bir değişiklik yok hahhahaha :9::9::9:

geçmiş olsun canım kötü bişey yoktur inş.

vitaller normal mi tmm refakatçi hanım:):)

Ziyaretçilerden biri sendin demekkk :1: Merhaba bende 92/4 üm ama burda takılıyorum:1:
Bu arada eda ben sevgilim çanakkalede bu cuma ustası belli olucak :) İstanbulda yaşıyorum yaşım 20 :)

evet canım bende aynı soruları tekrarlamıyayım:):)

ben gizemm sevgilimde ankarada usta birliğinde..antalyada yaşıyorum.. sen?

İsmim Selen tekirdağdayım 18yasındayım. Askerim bartın amasrada bahriyeli :)

geçmiş olsun canım kötü bişey yoktur inş.

vitaller normal mi tmm refakatçi hanım:):)

hahah vital falan bilmiyorum o kadar :1:
Babamın akciğerlerinde su birikmiş canım ondan tedavi gördü allaha şükür kanser falan çıkmadı
Teyzemde gögüs kanseriydi göğsünü almışlardı 5-6 sene önce yaptırmak istedi kendi göbeğinden alıp döğüs yaptılar fakat dokuları tutmadı geri almak zorunda kaldılar yaptıkları gğüsü o şekilde.Allaha şükür sorun yok

ikinz icinde cevap verdm oylyse ttlm :)
bende memnun oldum tatlım..

hahah vital falan bilmiyorum o kadar :1:
Babamın akciğerlerinde su birikmiş canım ondan tedavi gördü allaha şükür kanser falan çıkmadı
Teyzemde gögüs kanseriydi göğsünü almışlardı 5-6 sene önce yaptırmak istedi kendi göbeğinden alıp döğüs yaptılar fakat dokuları tutmadı geri almak zorunda kaldılar yaptıkları gğüsü o şekilde.Allaha şükür sorun yok

sorun yoksa şuan iyi tatlım baya zor zamanlar geçmiştir neysekii atlatmışsınız canım..

vital işte ateş nabız tansiyon solunum hepsi birden:DD:

bende memnun oldum tatlım..

sorun yoksa şuan iyi tatlım baya zor zamanlar geçmiştir neysekii atlatmışsınız canım..

vital işte ateş nabız tansiyon solunum hepsi birden:DD:

Evet canım şuan teyzem evde baya kötü yani zor operasyonlar geçirdi 5 günde 3 ameliyat oldu falan...Şuan dinleniyo
Babamda allaha şükür iyi şuan ilaçlarına kontole devam :)
Öğrenmiş oldumm gizemcim :)
Ben kaçıyorum biraz ders çalışıyım benimki her aradığında tembihliyoo çalışçalışçalış diye sıpaa hadii çok öptüm seni yarın öğlen muhakkak burda olurum konuşuruzz :54:

Son düzenleme:
Evet canım şuan teyzem evde baya kötü yani zor operasyonlar geçirdi 5 günde 3 ameliyat oldu falan...Şuan dinleniyo
Babamda allaha şükür iyi şuan ilaçlarına kontole devam :)
Öğrenmiş oldumm gizemcim :)
Ben kaçıyorum biraz ders çalışıyım benimki her aradığında tembihliyoo çalışçalışçalış diye sıpaa hadii çok öptüm seni yarın öğlen muhakkak burda olurum konuşuruzz :54:

çok geçmiş olsun tatlım:( ben 6 ay onkolojide çalıştım kanserin en kötü yanlarını gördüm çok zor:( allah teyzeninde sziinde yardımcınız olsun..

babanda ihmal etmesin:D

tmm çalış hadi tatlım dinle sevgiliyi:D:D

tmm canım bende buralarda olurum görüşürüzz.. iyi çalışmalar

İsmim Selen tekirdağdayım 18yasındayım. Askerim bartın amasrada bahriyeli :)
hoşgeldin kuşum :)
Günaydın kızlar. 92/3 leri dövmüşler üst dvreler.300 lerden düşüyolar dye. dün akşam hem hüldü hem anlattı. ben bilmyrdum böyle bişey. :53:çoook snir olduuuum

günaydın kızlar
cumartesi akşamı 300 lerden kurtuluyoruz şükürler olsun

hoşgeldin kuşum :)
Günaydın kızlar. 92/3 leri dövmüşler üst dvreler.300 lerden düşüyolar dye. dün akşam hem hüldü hem anlattı. ben bilmyrdum böyle bişey. :53:çoook snir olduuuum

:) ben de gecenlerde arlet yirtma duydum sanirim o da 200 lerden duserkenmis canim :)

Back
X