Kızlaaaar ben sevgilimi çok özledim![]()
ahh canım bizde çok özledik.. hoşgeldin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaaar ben sevgilimi çok özledim![]()
Mrb canım. Bayadır takip ediyorum sizi en sonundada üye oldum :) Aynen 92/3 üm geçmekte bilmiyor.
Hayırlısı her şeyin tatlım...
aynen bizim ömrümüz hastahanelerde geçiyor valla geçenlerde teyzem ameliyat oldu babam hastahanede yattı 10 gün 3 ay önce öyle yanii biliyorum
Durum stabil şuan gizem nabızda bir değişiklik yok hahhahaha![]()
Ziyaretçilerden biri sendin demekkkMerhaba bende 92/4 üm ama burda takılıyorum
![]()
Nerde askerin ? Sen nerde oturuyorsun
Bu arada eda ben sevgilim çanakkalede bu cuma ustası belli olucak :) İstanbulda yaşıyorum yaşım 20 :)
Ziyaretçilerden biri sendin demekkkMerhaba bende 92/4 üm ama burda takılıyorum
![]()
Nerde askerin ? Sen nerde oturuyorsun
Bu arada eda ben sevgilim çanakkalede bu cuma ustası belli olucak :) İstanbulda yaşıyorum yaşım 20 :)
geçmiş olsun canım kötü bişey yoktur inş.
vitaller normal mi tmm refakatçi hanım:):)
evet canım bende aynı soruları tekrarlamıyayım:):)
ben gizemm sevgilimde ankarada usta birliğinde..antalyada yaşıyorum.. sen?
İsmim Selen tekirdağdayım 18yasındayım. Askerim bartın amasrada bahriyeli :)
Memnun oldum canımm
bende memnun oldum tatlım..ikinz icinde cevap verdm oylyse ttlm :)
hahah vital falan bilmiyorum o kadar![]()
Babamın akciğerlerinde su birikmiş canım ondan tedavi gördü allaha şükür kanser falan çıkmadı
Teyzemde gögüs kanseriydi göğsünü almışlardı 5-6 sene önce yaptırmak istedi kendi göbeğinden alıp döğüs yaptılar fakat dokuları tutmadı geri almak zorunda kaldılar yaptıkları gğüsü o şekilde.Allaha şükür sorun yok
bende memnun oldum tatlım..
sorun yoksa şuan iyi tatlım baya zor zamanlar geçmiştir neysekii atlatmışsınız canım..
vital işte ateş nabız tansiyon solunum hepsi birdenD:
Evet canım şuan teyzem evde baya kötü yani zor operasyonlar geçirdi 5 günde 3 ameliyat oldu falan...Şuan dinleniyo
Babamda allaha şükür iyi şuan ilaçlarına kontole devam :)
Öğrenmiş oldumm gizemcim :)
Ben kaçıyorum biraz ders çalışıyım benimki her aradığında tembihliyoo çalışçalışçalış diye sıpaa hadii çok öptüm seni yarın öğlen muhakkak burda olurum konuşuruzz![]()
İsmim Selen tekirdağdayım 18yasındayım. Askerim bartın amasrada bahriyeli :)
selen hoş geldin aramıza![]()
bende kamile askerim mardinde..
hoşgeldin kuşum :)İsmim Selen tekirdağdayım 18yasındayım. Askerim bartın amasrada bahriyeli :)
tesekkur ederim tatlim iyim sen nasilsin
günaydın kızlar
cumartesi akşamı 300 lerden kurtuluyoruz şükürler olsun
günaydın kızlar
cumartesi akşamı 300 lerden kurtuluyoruz şükürler olsun
hoşgeldin kuşum :)
Günaydın kızlar. 92/3 leri dövmüşler üst dvreler.300 lerden düşüyolar dye. dün akşam hem hüldü hem anlattı. ben bilmyrdum böyle bişey.çoook snir olduuuum
Gunaydinnn:) duselim artik sanki son yarisinda gecmek bilmediiii:). Nasilsin gulsencim ? Nasil keyifler:)