Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim izninz haziranami alindi
İpekcim herkes illa kendi topiğinde takılcak diye bi kural yokki,hem biz onları çok seviyoruz gitmelerine izin vermeyizzz asla,Sen de istersen gel katıl aramıza bizde herkese yer varr:)Hem şafaklar moralini de bozmasn,biz burda birbirmze moral ve destek olmak için varız
canım benim herkes kendi topiğine yorum yapsın demedim zaten dikkatini çekerim arada bir oraya da uğrayın orası sessiz kaldı dedim
sen beni yanlış anlamışsın bazı topiklere kimse uğramıyor kendi açtığı topiğe uğramayan var yazıştıkça zenginleşecek dedim ben
şafağı öylesine söyledim tabiki de bayağı yanlış anlaşılmışım galiba ben arkadaşlarıma takıldım sadece
herkes nerde isterse orda takılır kimseyi aldığımız yok gitmelerine izin vermeyiz fln yazmışsın
Günaydııınnn herkese..
200lere düşenleriii tebrik ediyorum darısı başımıza![]()
Günaydın kuşum naberr
Aaa ben daha yeni farkediyorumm masallah 200 lere düsmüslerr kızlarr tebrik ederim sizi son gaz devam![]()
Anaamm kıyamam sana noldu böyle guzum nasıl stres yaptın da hersey üst üste geldii agrı kesici icsene canm benm gecirir mi bilemiycem ama:44:Günaydın cerencim çok kötüyüm ya dişim ağrıyo gribim halsizim yarın çok önemli bir sınavım var çalışcak haLim yok :/ sen nasıllsınn ?
olblr canm bende tereddütte kaldım cok hamurumsu duruyo zatencerncm mrhba. bence cok gereksiz bu kurabiyeler. sadece görüntüsü güzel. şeker hamuru zaten bi tuhaf. doğru düzgün kurumuyo yaş yaş yiyosun :\
Anaamm kıyamam sana noldu böyle guzum nasıl stres yaptın da hersey üst üste geldii agrı kesici icsene canm benm gecirir mi bilemiycem ama:44:
Gecer bebeğim merak etme senn ama sınava gidiceğin zmaan artistlik yapma kat kat giyin yüzünü gözünü kapat hırhızlar gibi gez ortadaBilmiyorum cerenim yaa içtim ağrı kesici içtim zaten 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum şimdi grip içinde ilaç içtim umarım geçer 1 haftayaa
Gecer bebeğim merak etme senn ama sınava gidiceğin zmaan artistlik yapma kat kat giyin yüzünü gözünü kapat hırhızlar gibi gez ortadadaha askeriin gelicek enerjiyi toplaman lazım bi an önce yavruumm her bu arada seninki kacında geliyo 1inde mi bebeğim
Sen benmkinin beni nasl sardıgını görseydiin anamm 5 kat üst üste obez sanıyodu uzaktan görenn bi şişyodum montun altından ama sayesinde bu kıs hic hasta olmadan gecirdimİnşalah geçer canım aynen benimkide çok kızdı dün incecik giyinioısun dimi tabii hasta olursun dediii ama giyinmedimki incecikkk.:26:
Neyse artık evet iyileşmem lazım canım 2 şubat akşamı istanbulda inşallah bende 3 şubatta kollarındayım![]()
Sen benmkinin beni nasl sardıgını görseydiin anamm 5 kat üst üste obez sanıyodu uzaktan görenn bi şişyodum montun altından ama sayesinde bu kıs hic hasta olmadan gecirdim
Kız mehtaplarımızı birlkte yasıycaz sen orda ben burdagerci benmki 3ünde yolcu ama olsun hafta sonu var kocamaan
Kız panik yapma hemen bakk yazıcı falan olursa int ten görüsürsünüz ayy üzülme hemenn hadi git bakalımm benmkide carsı da suann ilk carsı izni garibiminhahahhaha
Seninki yinemi geliyor haftasonu ohh iyisin valla maşşallah canım![]()
Biz sevgilimle o türkiyenin bir ucunda ben bir ucunda olcazzzzz poffff aramızda 1300 km falan olcak![]()
hosgeldin bebeğim su gibi geçer insallah 200 lerde hayrlı olsunSelamm Kızlar![]()
hosgeldin bebeğim su gibi geçer insallah 200 lerde hayrlı olsun![]()