Ay insallah insallahhTeşekkür ederim canım amin:26:
Darısı sizin başınıza![]()
bugün tatill dimii napıyosun evdemisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay insallah insallahhTeşekkür ederim canım amin:26:
Darısı sizin başınıza![]()
Ay insallah insallahh
bugün tatill dimii napıyosun evdemisin![]()
Evet canım şimdilik dinleniyorum
Akşam belki dışarı çıkarım
Sen neler yapıyorsun?
ben varım canm nasılsınSelam Kızlar, kimsecikler yok mu
299 u da görmüşüz, şükürler olsun inşallah
İyiyim canm bende oturuyorum öyle kbkma sabah arkadasm geldi acil cıkmak zorunda kaldım :44:
ben varım canm nasılsın
kızlar ne kadar tatlısınız :) sizi görünce taaa kaç ay önceki günlerim geldi aklıma :)
lütfen yanlış anlamayın. alt devreleriniz gelince sizde aynısını hissedeceksiniz.
ohh be bitiyormuş şu meret diceksiniz :)
herkese hayırlı teskereler![]()
Hoşgeldin canım sen de :)
Sen baya baya yol almışsın, geçiyor demekki, önümüze bakarsak depresyona giriyoruz ama![]()
İyi sayılırız canm nasl yaaa iç çamaşırıda mı çalmaya başladılar yuuuhiyiyim canım nasıl olayım, sen nasılsın askerin nasıl?
Eşimin geçen gün tüm iç çamaşırlarını çalmışlar , bu kadar olur artık , başkasının iç çamaşırını ne yapacaklarsa![]()
işte ben o depresyondan çıkalı 1 hafta olmuştur. bittiğini idrak etmeye başladıkça hayata gülümsüyor insan :)
birdee gelince yaşanacak heyecanları düşününce içi içine sığmıyor:)
düşünsenizee yaz gelmeden sevgilim gelicek :)
İyi sayılırız canm nasl yaaa iç çamaşırıda mı çalmaya başladılar yuuuh![]()
Ne güzelmiş kavuşacaksınız yaz gelmeden
darısı bizim de başımıza![]()
benimkininde botunu calmslardı ne gereksiz insanlar war yahuBence de yuh artık, kıyafet falan anlıyorum ama iç çamaşırı nasıl bir saçmalık acaba![]()
benimkininde botunu calmslardı ne gereksiz insanlar war yahu![]()
Hosgeldn bebeğim nasl gecti gününzHeyoooo selam millet
2 saatte olsa sevdicğeimin yüzünü gördm kameradan son 7 gün artık!!!!!!!!
Heyoooo selam millet
2 saatte olsa sevdicğeimin yüzünü gördm kameradan son 7 gün artık!!!!!!!!
Hosgeldn bebeğim nasl gecti gününz![]()
yok bebeğim arkadaslaryla pes oynamaya gitti benmki konsmadık msn den zaten benm evde kamera yokk.. aramız baya bi bozuldu eda artık tanıyamıyorum cenkii onun ugruna savasmak bile istemiyorumCanım bilet almak için 2-3 saatliğine çıkmış çarşıya 2 saatte olsa konuştuk iy igeldi yanii.Benimkide çarşıda demiştin sanırım konuştunuz mu sizde msnden falan ?
yok bebeğim arkadaslaryla pes oynamaya gitti benmki konsmadık msn den zaten benm evde kamera yokk.. aramız baya bi bozuldu eda artık tanıyamıyorum cenkii onun ugruna savasmak bile istemiyorum