• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aman canim iyiki almis yeni telefon alirsiniz komutaninda siniri gecer telefonuda verir belki tatlim

İyiyim canım ben evdeyim bugün sunumlarla uğraşıcam :27: Sen nasılsın asıl? Konuştun mu sevgilin le ? Son durum ne tatlım ?

Konuştum canım
Şuan için bir gelişme yok bakalım umarım kaldırır umut ediyorum görücez
Şubatta izne gelecekti oda muamma oldu belirsiz kısaca herşey görücez

Canım süper gibi gözüksede değil sevgilim burda olsa veya evli olsaydım süper olabilirdi.
O yok sabah zaten uyuyor sıkılıyorum bunalıyorum
İş görüşmelerine gidiyorum bakalım hayırlısı inşallah yakında değişecek durum

Yani dezavantajlarıda olabilir ama kulağa hoş geliyor.Ne yapıyosun sektör ne yani canım

Yani dezavantajlarıda olabilir ama kulağa hoş geliyor.Ne yapıyosun sektör ne yani canım

Ben halkla ilişkiler meznuyum ancak hiç çalışmadım kendi işimde sanırım hiçde çalışmıycam
E-ticaret yani internetten satış.Sanal magaza ne yapıyorum kısmına gelirsek resim çekiyorum,ürünleri decupe yapıyorum photoshopla sonra müşterilerin maillerini ve telefonları cevaplıyorum

Ben halkla ilişkiler meznuyum ancak hiç çalışmadım kendi işimde sanırım hiçde çalışmıycam
E-ticaret yani internetten satış.Sanal magaza ne yapıyorum kısmına gelirsek resim çekiyorum,ürünleri decupe yapıyorum photoshopla sonra müşterilerin maillerini ve telefonları cevaplıyorum

Aa bende halkla ilişkiler okuyorum bu sene mezun olucam canım :1: İyimiş seninki de fotoğrafada merakım var bnm hatta prof makinem var çekiyorum yaniii.Photoshoptan nefret ediyorum dekupe kısmını geçenlerde okulda grafik dersinde işledik 1 ay boyunca berbat Allah sbaır versin dekupe konusunda :) Ve inş en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun canım :54:

Aa bende halkla ilişkiler okuyorum bu sene mezun olucam canım :1: İyimiş seninki de fotoğrafada merakım var bnm hatta prof makinem var çekiyorum yaniii.Photoshoptan nefret ediyorum dekupe kısmını geçenlerde okulda grafik dersinde işledik 1 ay boyunca berbat Allah sbaır versin dekupe konusunda :) Ve inş en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun canım :54:

Teşekkür ederim canım :54:

Aaa bende lise halkla iliskiler ve organizasyon universitede radyo ve tv programciligi mezunuyum :)

Back
X