• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlar haber yok Benimkinin facesine girdim asker arkı duvarına yazmış arama yapılmış yakalananlar olmuş arıyorum benimkini aradığınız numaraya ulaşılamıyır diyor çekmediğinde bekliyip diyordu şimdi direk diyor büyük ihtimal yakalattı:43::43:
Ağrıyada eğitim için gidebilir.Ustalar gidiyor havancı eğitimi almak için :4:
Ya 92/3 lerden 4 kişi gönderilecek benimki dahil 4 kişiye yada 92/4 ler gelince göndereceklermiş bakalım

Canım üzülme :44: MErakta bırakmaz arar elbetttt

Doğru tahmin etmişim yakalatmış:43:
Askerliği 15 gün daha uzamış ooof sanki çok az günde 15 gün daha eklemişiler
Birde doğu yani ne kart satıyorlar ne birşey :ssz:
İsyan etmiycem dedikçe sabrım sınanıyor sabır sabır

Canım ciddi misin :S Uzadı mı gerçekten ya...Neden öyle yapıyolar ki göz yumuyolardı...

gülsen canım cok üzüldüm Allah sabır versin canım arkdasım sabrın hic tükenmesin bitecek engeller cıksada bu askerlik birgün bitecek unutma kendini cok fazla yıpratma ne olur askerinin senin gücüne ve sabrına ihtiyacı var.. Allah yardmcın olsun canım :50:

Tutanak tutmuş komutan.7 kişi yakalanmış.Benim ki 2 nci sıradaymış saklayamamış.
Bundan önceden komutan böyle şeyler yapmış ama uzatmamış tutanak tutmuş göndermemiş umarım bu seferde iptal eder lütfen etsin allahım:26::26:
Üst devreler yılbaşında içtiği için olmuş.
Sinirlenmiş arama yapmış.
Zaten hepsinin telefon kullandığını biliyor.
Kart bile satılmıyor.
Bir sürü küfür etmiş.
Kargolarıda yasaklamış içeriye herşey onla sokuyorsunuz demiş umarım siniri geçer ve 15 gün uzamaz inşallah:26::26:

Tutanak tutmuş komutan.7 kişi yakalanmış.Benim ki 2 nci sıradaymış saklayamamış.
Bundan önceden komutan böyle şeyler yapmış ama uzatmamış tutanak tutmuş göndermemiş umarım bu seferde iptal eder lütfen etsin allahım:26::26:
Üst devreler yılbaşında içtiği için olmuş.
Sinirlenmiş arama yapmış.
Zaten hepsinin telefon kullandığını biliyor.
Kart bile satılmıyor.
Bir sürü küfür etmiş.
Kargolarıda yasaklamış içeriye herşey onla sokuyorsunuz demiş umarım siniri geçer ve 15 gün uzamaz inşallah:26::26:

Canım daha öncede olduysa bişey olmaz Allahın izniyle.Benimklinin bölüğündede içkili gelmiş bi kaç kişi c.tesi tüm bölüğün çarşılarını kitlemişler olaya bakçBir kişi yapıyor herkes yanıyor işte.olacağı varmış içini ferah tut canım sen inş olmaz bir şey.

Canım daha öncede olduysa bişey olmaz Allahın izniyle.Benimklinin bölüğündede içkili gelmiş bi kaç kişi c.tesi tüm bölüğün çarşılarını kitlemişler olaya bakçBir kişi yapıyor herkes yanıyor işte.olacağı varmış içini ferah tut canım sen inş olmaz bir şey.

İnşallah tatlım
Bizimkilerin ne suçu var 2013 çocuk nöbet tutara girdi.:ssz::ssz:

İnşallah tatlım
Bizimkilerin ne suçu var 2013 çocuk nöbet tutara girdi.:ssz::ssz:

İşte herkes adam gibi durmuyor ki.Bende uyuz oldum valla dün aradığında sevgilim c.tesi çarşılar iptal dedi yıkıldım:5: Pzar çıkabilirse işte....Senin adınada çok üzüldüm gülşencim daha dün konuşmuştuk telefonunuz var şanslısınız diye.Umarm uzamaz askerliği falan sanmıyorum ben üzme kendini

İşte herkes adam gibi durmuyor ki.Bende uyuz oldum valla dün aradığında sevgilim c.tesi çarşılar iptal dedi yıkıldım:5: Pzar çıkabilirse işte....Senin adınada çok üzüldüm gülşencim daha dün konuşmuştuk telefonunuz var şanslısınız diye.Umarm uzamaz askerliği falan sanmıyorum ben üzme kendini

Canım sizinde umarım cezanız kalkar
inşallah bizim komutanda siniri geçer bıktım üst devrelerden hep onların başının altından çıkıyor.

Canım sizinde umarım cezanız kalkar
inşallah bizim komutanda siniri geçer bıktım üst devrelerden hep onların başının altından çıkıyor.

Sizin yine üst devre bizim 92/4 ler yapmış ya.Yok kalkmaz ceza c.tesi yandı da pazara bakalım canımm.

Gulsen canim cok uzuldum insallah tutanaklari iptal eder benim icimden iptal edicek gibi geliyo bak gor iki gune yumusar sen icine ferah tut pozitif enerjini gonder askerine

Back
X