• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ev sorununu cok fena kafama takıyorum ama kira iyidir yaa sonradan ev alınır yani degilmi:18:

hahah değiştrirsiniz canım o kolay iş merak etme.Benimki geçen sene eylül ayında almıştı bana tektaşı Öylesine supriz yanii :1: Ama takmıyorum ben normal yüzüğüde takmıyorum aileler arası olunca yeni alsın o zaman takarım şimdi babam bilmiyo dışarıda tak evde çıkar zor oluyodu takmama kararı aldım bende

Alınır tabi ki canım neden alınmasın:16:
Ben eda evde takmıyorum dışarıda takıyorum
Hele takmıyım amanım kızar valla

hahah değiştrirsiniz canım o kolay iş merak etme.Benimki geçen sene eylül ayında almıştı bana tektaşı Öylesine supriz yanii :1: Ama takmıyorum ben normal yüzüğüde takmıyorum aileler arası olunca yeni alsın o zaman takarım şimdi babam bilmiyo dışarıda tak evde çıkar zor oluyodu takmama kararı aldım bende
tabi canım zor olur ben hic cıkarmadıgım için sorun olmuyo heryerde parmagımda valla.. benimki istemiyo memnunmus yüzügünden ama gelsinde bi dügün olmazsa nisan illaki olacak nişanda degistiricez takmak istemiyorum artık bunu bi anda yüzüğümden soguttu beni özentiler:20:

Kız biz cok samimiyiz annesi babası cok canayakınn haftada bi rakı soframız kurulurr benii sevelerler cok neselilerr ama olmaz yaa herkesin bi özeli var anneside diyo zaten ilk evlendiğimde ben görümcemle birlikte aynı evde kalmak zorunda kaldım rahat olmuyodu siz aynı hayatı yapmayın ayrı eve cıkın diyo sagolsun

Olsun canım bence ne olursa olsun zor aynı evde yşamak herkesin bir düzeni olmalı özeli olmalıııı.Ev işini takma kafana bence cerencim önce kiraya çıkarsınız sonra ev alırsınız zaten çok büyüğe gerek yok bence 2+1 bile yeter yanii sıkma canını evlen gitsin yavrummmmm :9:

Alınır tabi ki canım neden alınmasın:16:
Ben eda evde takmıyorum dışarıda takıyorum
Hele takmıyım amanım kızar valla

Canım bende 2 sene öyle idare ettim dışarıda takıyodum evde takmıyodum falan ama sonra anlamsız geldi açıkçası aileler arası olunca tam olsun istedim.O şekilde yaniii canım

Olsun canım bence ne olursa olsun zor aynı evde yşamak herkesin bir düzeni olmalı özeli olmalıııı.Ev işini takma kafana bence cerencim önce kiraya çıkarsınız sonra ev alırsınız zaten çok büyüğe gerek yok bence 2+1 bile yeter yanii sıkma canını evlen gitsin yavrummmmm :9:
Kız ben korkuyorum evlilikten ya askın büyüsü bozulur diye:44:
Mecbur olmasam asla evlenmeyi düsünmem erkenden 2 yıl sonra ailem taşınıyor burdan babamın tayini cıkıcak o zamann ben ortada kalıcam ayrı gayrı kalmayalım diye hemen evlenmek istiyorum yoksa evlilik korkutuyor beni :53:

Mecbur olmasam asla evlenmeyi düsünmem erkenden 2 yıl sonra ailem taşınıyor burdan babamın tayini cıkıcak o zamann ben ortada kalıcam ayrı gayrı kalmayalım diye hemen evlenmek istiyorum yoksa evlilik korkutuyor beni :53:

Canımm neyinden korkuyosun kaç senedir birliktesiniz eğer sevgiline güveniyorsan emin ol bozulmaz.Yani ben hiç korkmuyorum yaşım küçük ondan erteliyorum.İşte 2-3 seneye evlenirim artık

Canım bende 2 sene öyle idare ettim dışarıda takıyodum evde takmıyodum falan ama sonra anlamsız geldi açıkçası aileler arası olunca tam olsun istedim.O şekilde yaniii canım

Haklısın edacım o konuda benim erkek aradaşımın ailesii hatta sülalesi beni tanıyor:1:
Bizde babam bilmiyor.
Gerçi artık biliyor.Kim olduğunu söyledim ama biri olduğunu ima yoluyla belli ettim:1::1:

Ceren evlilik ciddi sorumluluk ama büyü falan bozlmuyor.
Ben 8 senedir çıkıyorum daha yakın şuanda bana
Hem dostum hem kankam hem sevgilim hemen birşey olsa ilk ona dert yanarım.
O gidince dışarı bile çıkmıyorum
Arkadaşlarımı gördüm gerçek yüzlerini çıkmak istemiyorum o yüzden sevgilim bana der ki biz bize yeteriz:16::16:
Kaç yaşında olacaksın geldiğinde?

Son düzenleme:
Canımm neyinden korkuyosun kaç senedir birliktesiniz eğer sevgiline güveniyorsan emin ol bozulmaz.Yani ben hiç korkmuyorum yaşım küçük ondan erteliyorum.İşte 2-3 seneye evlenirim artık
genç yaşta evlilikte pekk iç açıcı gelmiyor ama, ama şöyle bi düsünüyorumda bebeğimi bu yaşlarda dogurmak isterim genc anne olmak isterim cocugumla arkadas gibi olabilirim bu açıdan güzel.. evlenincee hemen cocuk yapcakmısınız çıtırlarr alıyım bakıyım fikirlerinizi :21:

Haklısın edacım o konuda benim erkek ailemin sülalesi beni tanıyor:1:
Bizde babam bilmiyor.
Gerçi artık biliyor.Kim olduğunu söyledim ama biri olduğunu ima yoluyla belli ettim:1::1:

Arkadaşlarımı gördüm gerçek yüzlerini çıkmak istemiyorum o yüzden sevgilim bana der ki biz bize yeteriz:16::16:
Aynen canım bizdede sevgilimin sülalesi be ni tanıyor herkes biliyor bendede babam hariç herkes biliyor :1: Öyle garip bir durum ya :1::1::1::1: Aynen bencede tatlım ya zaman geçtikçe herşeyin oluyorrrrrr:16: Evlilikte daha çok şey paylaşıyorsun işte o zaman bence aşk kat be kat artıyor :16:

genç yaşta evlilikte pekk iç açıcı gelmiyor ama, ama şöyle bi düsünüyorumda bebeğimi bu yaşlarda dogurmak isterim genc anne olmak isterim cocugumla arkadas gibi olabilirim bu açıdan güzel.. evlenincee hemen cocuk yapcakmısınız çıtırlarr alıyım bakıyım fikirlerinizi :21:

Ben yapma derim
Evlilik zor birşey ilk evliliğini oturt
En az 1 sene sonra yap derim
Hem ilk önce birlikte vakit geçirin bol bol derim:16:

Haklısın edacım o konuda benim erkek aradaşımın ailesii hatta sülalesi beni tanıyor:1:
Bizde babam bilmiyor.

Benimde öyle valla gülşencim sevdiğim kardesim dostum onu herseye yakıstırıyorum, arkadas eksikliğini hic hissettirmedi bana bu zamana kadar görüstüğüm arkadasım hic yok 1 tane şurda toplasan oda binde bir.. insanların gercek yüzlerini gördükce ona daha cok baglandım, bende onsuz cıkmıyorum dısarı mecbur olmadıkca..
O geldiğinde 22 olcam 22 de nişan olursa en geç 23 te evleniyoruz:44:

hahah haklısın canım bak annem 20 yaşında doğurmuş beni şimdi arkadaş gibiyiz valla :1: Yok ama ben 2 sene evliliğin tadını çıkarmak istiyorum sonra çocuk inşşş :16::16::16:

Ben yapma derim
Evlilik zor birşey ilk evliliğini oturt
En az 1 sene sonra yap derim
Hem ilk önce birlikte vakit geçirin bol bol derim:16:
Banada tam tersi geliyor kız geçirceğim vakti bol bol geçirdiim zaten cocuk istiyorum yaa gece rüyalarıma giriyo hep bi kız cocugu :52:

hahah haklısın canım bak annem 20 yaşında doğurmuş beni şimdi arkadaş gibiyiz valla :1: Yok ama ben 2 sene evliliğin tadını çıkarmak istiyorum sonra çocuk inşşş :16::16::16:
Aynen benide annem 23 yasında dogurmus arkadas gibiyiz aynı cokta genc görünür yanımızda arkadasımız sanıyolar annemi.. bu yüzden genc anne olmak cok baska bisey yaa

Benimde öyle valla gülşencim sevdiğim kardesim dostum onu herseye yakıstırıyorum, arkadas eksikliğini hic hissettirmedi bana bu zamana kadar görüstüğüm arkadasım hic yok 1 tane şurda toplasan oda binde bir.. insanların gercek yüzlerini gördükce ona daha cok baglandım, bende onsuz cıkmıyorum dısarı mecbur olmadıkca..
O geldiğinde 22 olcam 22 de nişan olursa en geç 23 te evleniyoruz:44:

Canım yaş olarak bence erken yapabilirim kaldırabilirim diyorsan okey ama ben yapamazdım ondan bana erken geliyor.

Kızlar çocuğunuzla arkadaş olmak yaşa bakmıyor.
Benim annem 27 yaşında beni doğurmuş.
Babamla 8 sene çıkmışlar.
Aynı ünivertsde tanışmışlar.
Annem herşeyimi bilir arkadaşım gibi o tamamen sizin kişiliğinize ve hayat gündemini bilmenizle alakalı.
Sewgilimin annesi daha genç ama annemden daha az şey biliyor.Oda iyidir saolsun arkadaş gibi konuşabilirim.Ama çoğu şeyden haberi bile yok

Bu sabah bir umut var içimde; nasıl olsa geri gelirsin diye
Her şey yerli yerinde yine
Bu sabahların bir anlamı olmalı..

[video=youtube;WpXMyBk1o_s]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=WpXMyBk1o_s[/video]

Kızlar çocuğunuzla arkadaş olmak yaşa bakmıyor.
Benim annem 27 yaşında beni doğurmuş.
Babamla 8 sene çıkmışlar.
Aynı ünivertsde tanışmışlar.
Annem herşeyimi bilir arkadaşım gibi o tamamen sizin kişiliğinize ve hayat gündemini bilmenizle alakalı.
Sewgilimin annesi daha genç ama annemden daha az şey biliyor.Oda iyidir saolsun arkadaş gibi konuşabilirim.Ama çoğu şeyden haberi bile yok

dogru canım hersey kisilik aslında yaşla alakası yokk..
Aslında şöyle bi bakıyorumda hamilelik 30 kilo aldırıcakk abi biraz çıtır kalalım dimi sıfır bedenden 42 bedenee:25::25:
1 yıl hic degilse bekleyelim biz :21:

Back
X