• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

dogru canım hersey kisilik aslında yaşla alakası yokk..
Aslında şöyle bi bakıyorumda hamilelik 30 kilo aldırıcakk abi biraz çıtır kalalım dimi sıfır bedenden 42 bedenee:25::25:
1 yıl hic degilse bekleyelim biz :21:

1 yıl değil canım 2 yıl bekleyelim bence 1 yıl dediğin ne ki hemen akıppp gidiyorrr

Bende tam tersini düşünüyorum cerencim
Eskiden güzelliğe çok önem verirdim
Lisede ve üniverstede oldukça zayıfttım şimdi balık etliyim iş hayatına atılınca öyle oldum:1:
Şunu diyebilirim ki kilo sen isteyince gider isteyince gelir.
Spora gidiyorum zayıflıyorum yemek yemeyi abartıyorum alıyorum
Çocuk istiyorsan gerçekten hazırsa kilo en son şey çocuk bakmak çok zor yıpratıcı tamamen seni bağlıyor
İstediğin gibi gezemiyorsun
Ona göre düzenliyorsun hayatını
Benim öğretmenim çocuk doğruduktan sonra ki kendini hazır hissediyordu pskolejisi bozuldu şuan zayıf ama neye yarar önemli olan hazır olmak kiloyu dert edilcek birşey değil

Bende tam tersini düşünüyorum cerencim
Eskiden güzelliğe çok önem verirdim
Lisede ve üniverstede oldukça zayıfttım şimdi balık etliyim iş hayatına atılınca öyle oldum:1:
Şunu diyebilirim ki kilo sen isteyince gider isteyince gelir.
Spora gidiyorum zayıflıyorum yemek yemeyi abartıyorum alıyorum
Çocuk istiyorsan gerçekten hazırsa kilo en son şey çocuk bakmak çok zor yıpratıcı tamamen seni bağlıyor
İstediğin gibi gezemiyorsun
Ona göre düzenliyorsun hayatını
Benim öğretmenim çocuk doğruduktan sonra ki kendini hazır hissediyordu pskolejisi bozuldu şuan zayıf ama neye yarar önemli olan hazır olmak kiloyu dert edilcek birşey değil

hersey etken aslında kilo önemli degil deme dediğin gibi psikolojn gercekten bozulabiliyor, eve kapatıyosun kendini mecbur, uzun süre cocugun pesinde kosturmaktan veremiyosun kiloları özgüvenin gidiyo aynalardan nefret ediyosun böyle tanıdıklarım var :25: herseyi göze alıp öyle yapmak gerek demekki düsündükce işin içinden cıkamıyorum valla göze alamadıgımı farkettim bazı seyleri

$2013-01-03-3676.webp

kızlarr yılbasında ne hediye alıcagımızı konusuyoduk yaa sonunda aradım taradım buldum nasıl güzelmi? bi yakıstı kiii cocuguma yerimm koğuşta giyebilir dimi bunu üstüne

hersey etken aslında kilo önemli degil deme dediğin gibi psikolojn gercekten bozulabiliyor, eve kapatıyosun kendini mecbur, uzun süre cocugun pesinde kosturmaktan veremiyosun kiloları özgüvenin gidiyo aynalardan nefret ediyosun böyle tanıdıklarım var :25: herseyi göze alıp öyle yapmak gerek demekki düsündükce işin içinden cıkamıyorum valla göze alamadıgımı farkettim bazı seyleri

Bu tamamen senle alakalı birşey kilo aldım çirkinim diye düşünürsen çevrendekilere bu şekilde bakacaklarını düşünür evden dışarı çıkmazsan tabi ki seni etkiler.Benim düşünceme göre önemsiz birşey önemli olan o çocuğa bakabilmek gerçek anlamda iyi yetişrebilmek.Kilo vermek zor birşey değil neler neler var yeme zaten otomatik veriyorsun:1:

İyi yapmışsın tatlım
Benim ki benim aldığım hırkayla bütün olmuş hep onla geziyor:1:
Bu tarz şeyleri çok kullanıyorlar.
Eşofman birde onuda çok kullanıyorlar
garibim dedi zatenn hic cıkarmam ben bunu sırtımdan diye kıyamam baktıkca beni hatrlasın bide kazak alıcam izne giderken veririm giyer kazakda giyebiliyor üstüne dimi

garibim dedi zatenn hic cıkarmam ben bunu sırtımdan diye kıyamam baktıkca beni hatrlasın bide kazak alıcam izne giderken veririm giyer kazakda giyebiliyor üstüne dimi

Kazağı bilmiyorum canım eşofman ve eşofman üstü oluyor ya sweat kazak gbi onu giyebiliyorlar onu biliyorum
Seninkinin çarşısı var kazağı çarşıda da giyebilir

Şafak kaç canım?
Bizim 200 lere son 21 gün sizin
300 lere daha az gün kalması gerek
benim safak 410 az kaldı canım
Kazağı bilmiyorum canım eşofman ve eşofman üstü oluyor ya sweat kazak gbi onu giyebiliyorlar onu biliyorum
Seninkinin çarşısı var kazağı çarşıda da giyebilir
evet ama ilk 1 2 hafta carsısı olmayabilirmis abisi öyle demişti yeni geçti ya ustaya

Back
X