• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Arar canım arar aramaz olur mu:102:
Canım konuştum adama iş görüşmesinde özellikle sordum olumlu olumsuz dönüş yapacaksınız değil mi diye evet salı arıycaz dedi ama aramadı
Herkes diyor kar yağdı için işe gitmemiş olabilirler diye bilemiyorum belli olur bu hafta aramazlarsa aramazlar:1:

Hangi sektördü canım yine evden mi çalışıcaksın

ismim gizem :) takip edemedim baya hareketli topik demirbaşlar var galiba devamlı burda olan:) final haftam ya pek aktif olamıcam galiba:D

Evet canım bizim topik sabah özellikle muhabbet çokdur
Hepimiz birbirmize çok alıştık hep buradayız
Senide bekleriz
Benim ismim de Gülşen Yaşım 23
Sen kaç yaşındasın

E-ticaret canım yani sanal mağaza yine
Hayır işe gidicem tatlım

hım iyimiş canım bu aralar çok gözde e-ticart duyuyorum yani internetten iş başvuru sitelerine göz gediriyorum arada secretcv gibi sitelere aya eleman alımı oluyor.Hayırlısı canım

Evet canım bizim topik sabah özellikle muhabbet çokdur
Hepimiz birbirmize çok alıştık hep buradayız
Senide bekleriz
Benim ismim de Gülşen Yaşım 23
Sen kaç yaşındasın

20 bende:) çoğu zaman yapıcak bişey bulamıyorum malum bi süredir boşluktayım bende her fırsatta burada olurum..

hım iyimiş canım bu aralar çok gözde e-ticart duyuyorum yani internetten iş başvuru sitelerine göz gediriyorum arada secretcv gibi sitelere aya eleman alımı oluyor.Hayırlısı canım

20 bende:) çoğu zaman yapıcak bişey bulamıyorum malum bi süredir boşluktayım bende her fırsatta burada olurum..

Amin canım bende öyle diyorum:26:

Bekleriz canım:31::31:

kizlar merhaba, bende sizin gibi asker yariyim
bi sorum olucak size
ben yurt disindayim ve 7 inci ayda turkiyeye gidicem, sevgilimde o ay askerden izin almak istiyo.
yani birbirmizi gore bilicez.
izin istese ne kadr veriyolar? galiba bi kac gun dimi,fzla degil
sevgilim burnundan hafif rahatsiz bi kez amaliyat oldu yine olmasi gerek.
diyoki ameliyat icin izini 7 inci aya alirim ben,hem normalden daha uzun izin alirim diyo.

sizce bi aksilik olurmu??

bi sorum olucak size
ben yurt disindayim ve 7 inci ayda turkiyeye gidicem, sevgilimde o ay askerden izin almak istiyo.
diyoki ameliyat icin izini 7 inci aya alirim ben,hem normalden daha uzun izin alirim diyo.

normalde toplamda bir aya yakın izinleri var ama 3-5 gün eksra bişey olur (aile yakının ölümü vs) diye kullandırmıyolar geri kalan 20 kusur günüde ikiye bölerek kulanılabiliyo diye biliyorum bir anda vermezler sanırım ama ameliyat için falan ekstra izinde verebilirler .. ama bikaç günden fazla mesela şimdi izine geldiğinde 12 gün kalıcak benim sevgilim..

normalde toplamda bir aya yakın izinleri var ama 3-5 gün eksra bişey olur (aile yakının ölümü vs) diye kullandırmıyolar geri kalan 20 kusur günüde ikiye bölerek kulanılabiliyo diye biliyorum bir anda vermezler sanırım ama ameliyat için falan ekstra izinde verebilirler .. ama bikaç günden fazla mesela şimdi izine geldiğinde 12 gün kalıcak benim sevgilim..

evet iste 2 ye boluyolar maselef,ayni anda vermiyolar.
ama sence ameliyat var diye verirlermiki acaba o 20 gunu arka arkaya?

ameliyat basit bisey,,bi 10 dklik is diyo sevgilim.
ama agrisi gunlerce suruyo diyo.
baska izinde almamayi dusunuyoz.yoksa ameliyat izin istiyecegimiz izinde sorun yaparlar diye korkuyoruz.
12 gun cok cok az ya yapma

Son düzenleme:
evet iste 2 ye boluyolar maselef,ayni anda vermiyolar.
ama sence ameliyat var diye verirlermiki acaba o 20 gunu arka arkaya?

ameliyat basit bisey,,bi 10 dklik is diyo sevgilim.
ama agrisi gunlerce suruyo diyo.
baska izinde almamayi dusunuyoz.yoksa ameliyat izin istiyecegimiz izinde sorun yaparlar diye korkuyoruz.
12 gun cok cok az ya yapma

12 gün bizim için iyi aslında çnkü hepisini brden kullmayacağız ki temmuz gibi bi daha görüşelim diye ama sizin durum farklı tabi ameliyat olayı da var ve anladığım kadarıyla yurt dışında olduğun için sürekli gelemiceksin diye tek seferde olsun diyosun.... belki normal izine ek olarak ameliyat içinde 1 hafta falan verirler dr raporu falan olsa ..

12 gün bizim için iyi aslında çnkü hepisini brden kullmayacağız ki temmuz gibi bi daha görüşelim diye ama sizin durum farklı tabi ameliyat olayı da var ve anladığım kadarıyla yurt dışında olduğun için sürekli gelemiceksin diye tek seferde olsun diyosun.... belki normal izine ek olarak ameliyat içinde 1 hafta falan verirler dr raporu falan olsa ..

evet ya yurtdisindayim, gorusmek mumkun degil.
bi seferde 10 gun izin var desek, + 1 haft ameliyat yani 2 bucuk hafta,hmm.
ben tam 28 gunlugune gidicem turkiyeye, aslina guzel olur 2 bucuk hafta ya,keske olsa

sagol yardimin icin canim, tatli seker gunler:54:

bi sorum olucak size

Sewgilin nerede askerlk yapıyor.Toplamda 30 gün izin alma hakları var isteDigi kadar alaabilir.ameliyat olunca hava degişimi veriyorlar oda 30 gün oluyor en az.İzin istedigini temmuz ayı gelmden komutana bildirsin ki bir aksilik cikmasin

Sewgilin nerede askerlk yapıyor.Toplamda 30 gün izin alma hakları var isteDigi kadar alaabilir.ameliyat olunca hava degişimi veriyorlar oda 30 gün oluyor en az.İzin istedigini temmuz ayı gelmden komutana bildirsin ki bir aksilik cikmasin

bende toplu vermiyolar diye biliyodum ama eğer varsa arkadaş için baya iyi olucak bizim için ayrı olması daha iyi de. hava değişimi 30 gün verirler mi ki ya küçük bi operasyon ya ??

bende toplu vermiyolar diye biliyodum ama eğer varsa arkadaş için baya iyi olucak bizim için ayrı olması daha iyi de. hava değişimi 30 gün verirler mi ki ya küçük bi operasyon ya ??

benim sewgilim doguda askerlik yapıyor.izni bile zorunlu canım ve tüm izinleri kulandrtyrlr bölmüyorlar.belki yerine göre dedigin gibi olabilir Ameliyatda en az 30 gün canım hava degişimi veriyorlar ameliyat sonrası sıl önemli birde hava degişimleri benim bildigim en az 30.gün oluyor

simdi acemi birlikte tokatta.
ama bu izni usta birliginde olmayi dusundugumuz icin kime danismamiz gerek bilmiyorum.
bu gunlerde konusunu acmayalim komutanlar diyoruz bilmiyorum dogrumu dusunuyorum,
cunku ameliyat olmam gerek benim dese komutanlar hemen acemi birliginde yap cik 7 inci ayi neden bekleyesinki der.
30 gunse cok guzl olur ya, super olur

Back
X