• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Amiiiiiiiiin bebeğim. Hepimizi inşallah.
Ameliyat olmuştu parmağından 20 gün raporluydu. zaman cook cabuk gecti o burdyken ...

iyi olmaya çalışıyorum cerencim birazdan osmanlıca sınavına giricem nasıl olabilirm ki :31:
sen nasılsın?
iyiyim sekerim bende basarılar diliyorum sana telefondanmı giriyosun:51:
sağolasın kardeşim, 320.
ne zamandır ismini görüyorum ama tanısmak kısmet olmadı sanıyorum:44: ben ceren 21 yasındayım tokatta oturuyorum askerimi yeni ustaya gönderdim 1 hafta önce sivas merkezde piyade olarak yapıyoruz:34: sen canım

çoook sağol. gecti vallahi. bundan sonra da gecmez. Allahtan telefonu var yanında da akşam mesj atabiliyo.

ne zamandır ismini görüyorum ama tanısmak kısmet olmadı sanıyorum:44: ben ceren 21 yasındayım tokatta oturuyorum askerimi yeni ustaya gönderdim 1 hafta önce sivas merkezde piyade olarak yapıyoruz:34: sen canım

geçer inş canım geçer :34: evet telefon çok iyi oluyor geçekten :16:
teşekkür ederim canım yok evdeyim daha okula gidicem hazırlanıcam gitmeden bi bakayım dedim :1:

memnun oldum kuşum, bende Bahar 21 yaşındayım.Kocaeli'de yaşıyorum. Biz de Çanakkale Gelibolu'da askerlik yapıyoruz.. Son 320 işte,başka yok :) Allah kavuştursun.

memnun oldum kuşum, bende Bahar 21 yaşındayım.Kocaeli'de yaşıyorum. Biz de Çanakkale Gelibolu'da askerlik yapıyoruz.. Son 320 işte,başka yok :) Allah kavuştursun.
sagol canım göz acıp kapayıncaya kadar gecer insallah zaman..
Deprem oldu ya askerin nasıl iyimiymis can kaybı yok dediler ama

anladım canımm kız kamilee bizde telefon kullanmaya basladık ilk gün sokmus nasıl soktuysa :64::66:

ne güzel canım yaa :8: aman dikkat etsin yakaltmasın bak :20: pek iyi olmuyor sonra :31:
ömerde ilk gün sokmuştu kaç kere arama oldu yakaltmadı ama uykulu uykulu cebinde telefon varken koğuştan çıkmış komutan görmüş teli tabi hemen almış Allahtan başka bir şey dememiş amaaa biz de başka telefon bulduk onunla idare ediyoruz artık :16:
sizi dikkatli olunda yakaltmayın canım amaann!!

Back
X