Kızlar iş oldu
Dünkü dediğim şeyler için özür dilerim affet allahım:26::26:
aradılarmı sonunda oh oh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar iş oldu
Kızlar iş oldu
Günaydın kızlaaar, epeydir giremedim. bayaaa bi değişiklikler olmuş.. Askerimi gönderdim 2 gün önce![]()
kamilecim baharcım günaydıınn nasılsınız? askerin izindemiydi canımGünaydın kızlaaar, epeydir giremedim. bayaaa bi değişiklikler olmuş.. Askerimi gönderdim 2 gün önce![]()
gecmis olsun canım senin safagın kac?Amiiiiiiiiin bebeğim. Hepimizi inşallah.
Ameliyat olmuştu parmağından 20 gün raporluydu. zaman cook cabuk gecti o burdyken ...
Amiiiiiiiiin bebeğim. Hepimizi inşallah.
Ameliyat olmuştu parmağından 20 gün raporluydu. zaman cook cabuk gecti o burdyken ...
kamilecim baharcım günaydıınn nasılsınız? askerin izindemiydi canım
gecmis olsun canım senin safagın kac?
çok geçmiş olsun canım..
hep öyle oluyor zaten bak o 20 gün bize geçmezken sana çabucak geçmiş![]()
iyiyim sekerim bende basarılar diliyorum sana telefondanmı giriyosuniyi olmaya çalışıyorum cerencim birazdan osmanlıca sınavına giricem nasıl olabilirm ki
sen nasılsın?
ne zamandır ismini görüyorum ama tanısmak kısmet olmadı sanıyorum:44: ben ceren 21 yasındayım tokatta oturuyorum askerimi yeni ustaya gönderdim 1 hafta önce sivas merkezde piyade olarak yapıyoruzsağolasın kardeşim, 320.
Profiline gir hakkımdaya tıkla aşagıya in canım orda safak tezkeresi diye bi bölüm açtılar tezkere tarihini soruyo yaz tamamdırkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
bnde o mawi şeylerden istiyorum nasıl nerden şey ettirdinizz_???
çoook sağol. gecti vallahi. bundan sonra da gecmez. Allahtan telefonu var yanında da akşam mesj atabiliyo.
iyiyim sekerim bende basarılar diliyorum sana telefondanmı giriyosun
ne zamandır ismini görüyorum ama tanısmak kısmet olmadı sanıyorum:44: ben ceren 21 yasındayım tokatta oturuyorum askerimi yeni ustaya gönderdim 1 hafta önce sivas merkezde piyade olarak yapıyoruzsen canım
iyiyim sekerim bende basarılar diliyorum sana telefondanmı giriyosun
ne zamandır ismini görüyorum ama tanısmak kısmet olmadı sanıyorum:44: ben ceren 21 yasındayım tokatta oturuyorum askerimi yeni ustaya gönderdim 1 hafta önce sivas merkezde piyade olarak yapıyoruzsen canım
anladım canımm kız kamilee bizde telefon kullanmaya basladık ilk gün sokmus nasıl soktuysageçer inş canım geçerevet telefon çok iyi oluyor geçekten
teşekkür ederim canım yok evdeyim daha okula gidicem hazırlanıcam gitmeden bi bakayım dedim![]()
sagol canım göz acıp kapayıncaya kadar gecer insallah zaman..memnun oldum kuşum, bende Bahar 21 yaşındayım.Kocaeli'de yaşıyorum. Biz de Çanakkale Gelibolu'da askerlik yapıyoruz.. Son 320 işte,başka yok :) Allah kavuştursun.
sagol canım göz acıp kapayıncaya kadar gecer insallah zaman..
Deprem oldu ya askerin nasıl iyimiymis can kaybı yok dediler ama
anladım canımm kız kamilee bizde telefon kullanmaya basladık ilk gün sokmus nasıl soktuysa![]()