o zaman bekliyorummm![]()
senide düşündüm cnm 10dk yı bekliyordum ammaa ekleme butanum görünmüyomuş sen bana yaz en iyisi ben ekleyeyim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman bekliyorummm![]()
Kızlar ben kaçıyorummm hepinizi öpyorummm![]()
Kızlar ben kaçıyorummm hepinizi öpyorummm![]()
senide düşündüm cnm 10dk yı bekliyordum ammaa ekleme butanum görünmüyomuş sen bana yaz en iyisi ben ekleyeyim:)
görüşrüz canım![]()
kamile ben sendenn tammm tamına 1 gün büyüğüm art arta doğum günlerimiz.12.04.1993:)
aaaaaa yakın olsak birlikte kutlardık
aranızda en küçük benim sanırım![]()
aslında ben gelsem ankaraya hiçte fena olmaz:)):) 1 gün farkla en küçk olabilirsin:)
evet evet güzel fikirmişo zaman bekleriz ankaraya
![]()
yaza doğru düşünüyorum:) ya ben antalyada bile donan bi insanım ankarada ne yaparım kimbilir.. yavrum cihanımda zaten dayanamadı hasta oldu ya![]()
canım cidden alışkın olmayanlar için zor yaa.bende egeliyim ilk yıl nasıl zorlanmıştım..
birde onlar eğitim falan yapıyordur soğuklarda![]()
aynen cnm.. sabah sabah hergün olmasada yapıyolar sporu. bide tabi o karları küremek varyakında ona başlarlar
zor işleri canım Allah sabır versin valla
canımmm ben çıkıyorum gideyimde biraz daha bakayım sınava..
kimler burda bilmiyorum amaaa kızlarrr hepiniz iyi bakın kendinize![]()
aminn hepsinin .. yarınki finallerde başarılar sana.. bende kaçıyorum görüşürüz..
Aynen yaaa karşı ki dağlar cenderme cendermeeegeçen sevgilim bir şey söyledi .Bir tane tişört varmış herkesin sevgilisi piyade olabilir ama jandarma olamaz mı ne yazıyomuş ne gülmüştüm
![]()