• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Hukuk okuyorum canım ben işte bide o yüzden diyorum sınava gir al diplomanı eline diye ilerde kendi de sorun eder etmem diyo ama sorun yaşamak isteem bu yüzden e tabi 2 yıl once hiç bi şeymz belli değildi çıktık bi yolla allahm utandırmasın inşallah:) sen ne okuyorsun?
Bu arada selamm olsun kızlar hepinizeee:)
Kamile söyle canım söyle ben söyledysem ohooo herkes söyler diye dusunuyorm ben:P

hem söylüyorlar hemde olumlu tepkiler alıyorlar:):)

tatlımm ben çıkıyorum.. yarın görüşürüz dikkat et kendine . iyi geceler.

mervecimmm daha öncede konuşmuştuk seninle bak böyle olunca gaza geliyorum söyleyesim geliyor yaaa :1:
iyi geceler gizemcim görürşüz sende çok iyi bak canım kendine :34:
gülşencimm hoş geldin nerelerdeydin sen :3:

mervecimmm daha öncede konuşmuştuk seninle bak böyle olunca gaza geliyorum söyleyesim geliyor yaaa :1:

Buralardaydım canım sabah ve akşam üstü burdaydım da sen yktun

çok az kaldıı sabır sabır sabırr.. ya 460dı bi zamanlar aslında geçiyo geçmiyo değil..

Cidden geçiyo ya şu şafak kağıdımda karaladğım ilk günü hatırlıyorum da vayy be diyorum..

Söyle kız söyle valla insan bi rahatlıyorkı sormaa:) elbet öğrencekler zaten tabi ilişkniz için en iyisini siz bilirsnz ama kaç yaşına geldik bi sevgilimz olması çok normal onlar da tahmın ediyorlardır zaten ama senın soylemenı beklıyorlardır:)

Cidden geçiyo ya şu şafak kağıdımda karaladğım ilk günü hatırlıyorum da vayy be diyorum..

Söyle kız söyle valla insan bi rahatlıyorkı sormaa:) elbet öğrencekler zaten tabi ilişkniz için en iyisini siz bilirsnz ama kaç yaşına geldik bi sevgilimz olması çok normal onlar da tahmın ediyorlardır zaten ama senın soylemenı beklıyorlardır:)

evet o şafak kağıdının ''0'' ı bitecek yakında:) benm kendi çizdiğimde de c harfi bitmek üzere..

ocakta bi bitse:) dicez de bitemedi gitti

ayy evet yaa şafak bitesiye kadar böyle diycez sanırım :1:
merveeee bakkk salı gidiyorum eve söylerimmm..ama yok yok askerden önce söylemiycem bitsin gelsin bakıcaz artık :1:

evet o şafak kağıdının ''0'' ı bitecek yakında:) benm kendi çizdiğimde de c harfi bitmek üzere..

baş harflerinizi mi yaptın canım:44:
bende denedim beceremedim yaa çok sinir oldum kendime sonrada vazgeçtim :31:
benim şafak kağıdı 4 den başladı bizim 4 bitti bile :1:

günde 50 defa bakıyorum inanır mısın allahım baktıkça mutlu oluyorumm psikopata bağladm artık:D canm sordum ama görmedn heralde akdenz üniverstesnde misn?

ayy evet yaa şafak bitesiye kadar böyle diycez sanırım :1:
merveeee bakkk salı gidiyorum eve söylerimmm..ama yok yok askerden önce söylemiycem bitsin gelsin bakıcaz artık :1:

Bak ben de öyle diyordum ama hayat şartları benı buna zorladı Kamile:D Şaka bi yanı planlarınzı bozmayn canım askerden bi gelsin hele o zaman her şey yerine oturacak bi güzel

baş harflerinizi mi yaptın canım:44:
bende denedim beceremedim yaa çok sinir oldum kendime sonrada vazgeçtim :31:
benim şafak kağıdı 4 den başladı bizim 4 bitti bile :1:

evet tatlım ortaya kalpte koydum tam tutturdum valla nasıl olduysa iyi ayarlamışım.. ''k'' yi yapmak zor olmuştur da ondan yapamadın belkide..

4 çabuk biticek evet:) siz mi ters başlamışsınız biz mi:)

günde 50 defa bakıyorum inanır mısın allahım baktıkça mutlu oluyorumm psikopata bağladm artık:D canm sordum ama görmedn heralde akdenz üniverstesnde misn?

Bak ben de öyle diyordum ama hayat şartları benı buna zorladı Kamile:D Şaka bi yanı planlarınzı bozmayn canım askerden bi gelsin hele o zaman her şey yerine oturacak bi güzel

ouw evet görmemişim akdenizdeyim tatlım..

o kağıda bende ya açıp açıp bakıyorum sanki değişecek gibi:D:D bide her sefernde haftada bi çizeyim topluca güzel olur gitmesi desemde asla beceremiyorum:)

çizecek sey çoğalsın diye işte bide kendim yaptım. bi kaç da takvim var onları da karalıyorum:D
hastalık oldu bu bizde nolucak halimiz ya:):)

haklısın canım bakalım hayırlısı :44:
evet canım bi gelsin bakalım her şey rayına oturcak inş

ouw evet görmemişim akdenizdeyim tatlım..

o kağıda bende ya açıp açıp bakıyorum sanki değişecek gibi:D:D bide her sefernde haftada bi çizeyim topluca güzel olur gitmesi desemde asla beceremiyorum:)

çizecek sey çoğalsın diye işte bide kendim yaptım. bi kaç da takvim var onları da karalıyorum:D
hastalık oldu bu bizde nolucak halimiz ya:):)

Canım hale diye biri var mı sınıfınzda liseden yurt arkadasımdı da kendısı oda hemşirelk okuyordu sanırm aynı sınftasız:)
ya varya resmen tarıhlere takıntılı oldum gunde 50 kere şafak sayıyorum sankı sayınca azalıyor gibi allahm ya:D neyse bu durumda olan tek ben değilmdir umarım değilsn diyn kızlar noluuur:))

Back
X