Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hukuk okuyorum canım ben işte bide o yüzden diyorum sınava gir al diplomanı eline diye ilerde kendi de sorun eder etmem diyo ama sorun yaşamak isteem bu yüzden e tabi 2 yıl once hiç bi şeymz belli değildi çıktık bi yolla allahm utandırmasın inşallah:) sen ne okuyorsun?
Bu arada selamm olsun kızlar hepinizeee:)
Kamile söyle canım söyle ben söyledysem ohooo herkes söyler diye dusunuyorm ben![]()
hem söylüyorlar hemde olumlu tepkiler alıyorlar:):)
tatlımm ben çıkıyorum.. yarın görüşürüz dikkat et kendine . iyi geceler.
Ben geldimm![]()
çok az kaldıı sabır sabır sabırr.. ya 460dı bi zamanlar aslında geçiyo geçmiyo değil..
mervecimmm daha öncede konuşmuştuk seninle bak böyle olunca gaza geliyorum söyleyesim geliyor yaaa
iyi geceler gizemcim görürşüz sende çok iyi bak canım kendine
gülşencimm hoş geldin nerelerdeydin sen![]()
çok az kaldıı sabır sabır sabırr.. ya 460dı bi zamanlar aslında geçiyo geçmiyo değil..
artık 299 demek istiyorum ama ben gelsin artık 200ler yaaa
mervecimmm daha öncede konuşmuştuk seninle bak böyle olunca gaza geliyorum söyleyesim geliyor yaaa
iyi geceler gizemcim görürşüz sende çok iyi bak canım kendine
gülşencimm hoş geldin nerelerdeydin sen![]()
hımm denk gelmemiş o zaman ee nasılsın canım
Cidden geçiyo ya şu şafak kağıdımda karaladğım ilk günü hatırlıyorum da vayy be diyorum..
Söyle kız söyle valla insan bi rahatlıyorkı sormaa:) elbet öğrencekler zaten tabi ilişkniz için en iyisini siz bilirsnz ama kaç yaşına geldik bi sevgilimz olması çok normal onlar da tahmın ediyorlardır zaten ama senın soylemenı beklıyorlardır:)
ocakta bi bitse:) dicez de bitemedi gitti
Cidden geçiyo ya şu şafak kağıdımda karaladğım ilk günü hatırlıyorum da vayy be diyorum..
Söyle kız söyle valla insan bi rahatlıyorkı sormaa:) elbet öğrencekler zaten tabi ilişkniz için en iyisini siz bilirsnz ama kaç yaşına geldik bi sevgilimz olması çok normal onlar da tahmın ediyorlardır zaten ama senın soylemenı beklıyorlardır:)
evet o şafak kağıdının ''0'' ı bitecek yakında:) benm kendi çizdiğimde de c harfi bitmek üzere..
evet o şafak kağıdının ''0'' ı bitecek yakında:) benm kendi çizdiğimde de c harfi bitmek üzere..
ayy evet yaa şafak bitesiye kadar böyle diycez sanırım
merveeee bakkk salı gidiyorum eve söylerimmm..ama yok yok askerden önce söylemiycem bitsin gelsin bakıcaz artık![]()
baş harflerinizi mi yaptın canım:44:
bende denedim beceremedim yaa çok sinir oldum kendime sonrada vazgeçtim
benim şafak kağıdı 4 den başladı bizim 4 bitti bile![]()
günde 50 defa bakıyorum inanır mısın allahım baktıkça mutlu oluyorumm psikopata bağladm artıkcanm sordum ama görmedn heralde akdenz üniverstesnde misn?
Bak ben de öyle diyordum ama hayat şartları benı buna zorladı KamileŞaka bi yanı planlarınzı bozmayn canım askerden bi gelsin hele o zaman her şey yerine oturacak bi güzel
günde 50 defa bakıyorum inanır mısın allahım baktıkça mutlu oluyorumm psikopata bağladm artıkcanm sordum ama görmedn heralde akdenz üniverstesnde misn?
Bak ben de öyle diyordum ama hayat şartları benı buna zorladı KamileŞaka bi yanı planlarınzı bozmayn canım askerden bi gelsin hele o zaman her şey yerine oturacak bi güzel
ouw evet görmemişim akdenizdeyim tatlım..
o kağıda bende ya açıp açıp bakıyorum sanki değişecek gibibide her sefernde haftada bi çizeyim topluca güzel olur gitmesi desemde asla beceremiyorum:)
çizecek sey çoğalsın diye işte bide kendim yaptım. bi kaç da takvim var onları da karalıyorum
hastalık oldu bu bizde nolucak halimiz ya:):)