• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım hale diye biri var mı sınıfınzda liseden yurt arkadasımdı da kendısı oda hemşirelk okuyordu sanırm aynı sınftasız:)
ya varya resmen tarıhlere takıntılı oldum gunde 50 kere şafak sayıyorum sankı sayınca azalıyor gibi allahm ya:D neyse bu durumda olan tek ben değilmdir umarım değilsn diyn kızlar noluuur:))

evett canım hale bizim sınıfta samimi mydiniz:)

asla yanlız olduğunu düşünme .. bizde o haldeyiz:) bu süreçte patolojik değil bence normal bi durum:) biz normaliz:):)

normal olmayan askerliğin bu kadar uzun olması.!!!

Son düzenleme:
evet tatlım ortaya kalpte koydum tam tutturdum valla nasıl olduysa iyi ayarlamışım.. ''k'' yi yapmak zor olmuştur da ondan yapamadın belkide..

4 çabuk biticek evet:) siz mi ters başlamışsınız biz mi:)

evet canım beceremedim zaten :1:
nette bi site var ordan takip ediyorum canım.ben isimleri yazamayınca sinir olmuştum düz bi kağıda yazmıştım :1:
öyle ya da böyle geçsinde önemli değil canım yaa

evet canım beceremedim zaten :1:
nette bi site var ordan takip ediyorum canım.ben isimleri yazamayınca sinir olmuştum düz bi kağıda yazmıştım :1:
öyle ya da böyle geçsinde önemli değil canım yaa

evet evet geçsinde.. o kağıt çizme de artık bi rituel oldu akşam onu çizeceğimi düşününce mutlu oluyorum:9

evett canım hale bizim sınıfta samimi mydiniz:)

asla yanlız olduğunu düşünme .. bizde o haldeyiz:) bu süreçte patolojik değil bence normal bi durum:) biz normaliz:):)

normal olmayan askerliğin bu kadar uzun olması.!!!

Bak şimdi akraba çıkcaz senle:) yok yavrum oda arkadaşıydık lise 1 deyken ama sonra ben başka bi okula geçince koptuk gittik o seneden beri hiç görüşmüşlüğm yok sadece orayı kazandğnı duymuştum. Eskiden 18 aymışş o zman nasıl dayanıyorlarmş acaba.Yapın şunu 10 ay ne küsüratla uğraştırıyorsnz ki bizi dimi yani:P

Bak şimdi akraba çıkcaz senle:) yok yavrum oda arkadaşıydık lise 1 deyken ama sonra ben başka bi okula geçince koptuk gittik o seneden beri hiç görüşmüşlüğm yok sadece orayı kazandğnı duymuştum. Eskiden 18 aymışş o zman nasıl dayanıyorlarmş acaba.Yapın şunu 10 ay ne küsüratla uğraştırıyorsnz ki bizi dimi yani:P

anladım canım.. aslen nerelisin:):)
valla 18 ay nedr ya:( 10 olsun bizim olsun 4-5 ayda da gözümüz yokk

anladım canım.. aslen nerelisin:):)
valla 18 ay nedr ya:( 10 olsun bizim olsun 4-5 ayda da gözümüz yokk

Aslen konyalıyız canım ama doğrusunu söylemek gerekrse benım memleketm heryer gibi bi şey babamdan dolayı biz 2 3 sene de bir yer değiştirip taşınıyoruz şırnaktan tut izmirdi ıspartaydı baya bi yer dolaştık:)
Sen nerelisn aslen?
Kısa donemlerin şöyle isyanlarına bi kıl oluyorum zaten tamam onlar da bekliyor hasretn uzunu kısası olmaz ama yine de bi kıymet biln be kardeşimm ama yok

Valla görmedim mervecim gözümden kaçmış
Oldu canım iş pazartesi başlıyorum hayırlısıyla
[/QUOTE

Takılıyorum canım ben sana:) hadı hayırlı uğurlu olsun ilk maaşınla topicimze bi pasta isteriz o zaman:)

kızlarr ben çıkıyorum dünden uykusuzum gidip yatayım..
iyi geceler size :54:

Ah keşke yakın olsaydık hepinize pasta ısmarlardım madoya giderdik:56:
Kamilecim görüşürüz iyi geceler:54:

bunu gördüm çıkamadımmmm :16: ne güzel dedin sen yaaaa
ahh ahhhhh..herkes sevdiceğini görsün inş diyelim :16:
bu sefer cidden çıkıyorum amaa :1:

Amiiinn hepimz görelim şöyle hasret dinsin az da olsaa:) çık canım sen yarn kaynatırz yıneee öptüm çok iyi geceler olsun

Aslen konyalıyız canım ama doğrusunu söylemek gerekrse benım memleketm heryer gibi bi şey babamdan dolayı biz 2 3 sene de bir yer değiştirip taşınıyoruz şırnaktan tut izmirdi ıspartaydı baya bi yer dolaştık:)
Sen nerelisn aslen?
Kısa donemlerin şöyle isyanlarına bi kıl oluyorum zaten tamam onlar da bekliyor hasretn uzunu kısası olmaz ama yine de bi kıymet biln be kardeşimm ama yok

anladım tatlım karışıkmış baya:)

bizde aslen nevşehir ama hiiçç gitmedim bile herkes burda çnküü.

kısa dönemleri bende anlaymıyorum gerçekten şu an gelmiş olucaktı kısa dönem olsa buna insan bi şekilde dayanabilir.tam yeter artık dediklerinde geliyolarr..

anladım tatlım karışıkmış baya:)

bizde aslen nevşehir ama hiiçç gitmedim bile herkes burda çnküü.

kısa dönemleri bende anlaymıyorum gerçekten şu an gelmiş olucaktı kısa dönem olsa buna insan bi şekilde dayanabilir.tam yeter artık dediklerinde geliyolarr..

Bu da bizim bi sınavımız canım sabır sınavımız,aşkımzn gerçeklği sınavı bi bakıma.İlerde çocuklarıma anlatırken gururlanacagm bi şey belki de Allah nasip ederse.Çünkü herkes bekleyemlez.Şöyle bi 12 ay sonra geriye dönüp bakınca helal bize demek istiyorum ve sabrediyorum hepimz aynı durumdayz.Ama burası ınsana ıyı geliyo.Onceden bu durumda olan bi tek benmışm gibi geliyordu ama destek bulmak insana iyi geliyor.

evet ama bayacana bi uzağız:):) off ama size pasta kalmazdı benden nedir benim bu mdemin derdi ya sürekli acıkıyorum yine şimdi acıktım bu saatte ne yicem ya:)

Sorma ya ben yazın bi diyete girmiştm 6 7 kilo vermiştim yemın ediyorum şu bir ayda şu sınavdı askerlikti geri almaya başladm gece yemeleri yuzunden tut kendini Gizem yememelisn:D

Back
X