Hiç gelmemişler
Birşey gelse ama haberlerde çıkardı veya komutan bilirdi bunlara izin vermezdi
Bilmem belki kaçmışlardır bir fikrim yok
ciddimisin nasıl gelmemişler şaka gibi.aaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç gelmemişler
Birşey gelse ama haberlerde çıkardı veya komutan bilirdi bunlara izin vermezdi
Bilmem belki kaçmışlardır bir fikrim yok
ciddimisin nasıl gelmemişler şaka gibi.aaa
Aynen öyle rızanın bir arkadaşı kaçmak için elinden geleni yapıyordu.
En sonunda psikolejisi bozuk diye rapor verdiler çürük raporu aldı![]()
Ciddi misin..Ay neler var neler allah göstermesin sağ salim gittikleri gibi gelsinler...
Canım komutan izin verdi
İki asker çıkmış gelmemiş ondan nizamiyeden çıkamadılar
kızlar napıyosunuz bakıyım
kızlar napıyosunuz bakıyım
İyiyim balım sen nasılsın ne var ne yokkCanım nasılsınnn
Aynen bizde öyle zamanı doldurmaya calısıyoruz tatlım nasıl olalım 400 ler bitiyo kamilecim nasıl mutluyum bilemezsin bi merdiven asagı iniyoruz sonundazamanı geçirmeye çalışıyorum canım sen napıyosun?
Aynen canım bende iyiyim biraz buruğum sizin çarşılar olucakmı ne zaman çıkıcak ?İyiyim balım sen nasılsın ne var ne yokk
Canım neden buruksun askerin teslim oldu duygusallastın gene dimi :105:Aynen canım bende iyiyim biraz buruğum sizin çarşılar olucakmı ne zaman çıkıcak ?
Canım neden buruksun askerin teslim oldu duygusallastın gene dimi :105:
Bizim carsılar haftaya sanırım c.tesi pazar insallah tam emin degilim :44:
Allahım ne sinir bir durum bu..
kırk yılda bir ancak oluyor izin zaten o da kendini bilmez iki kişi yüzünden iptal mi oldu yaniiii![]()
İptalmi olmus gülsenin carsısı ay canım ya nasıl üzülmüstür neden böyle yss 2 kişi yüzünden bütün askerler ceza alıyor haksızlık kıyamam![]()
Nereye gittiyse artık o iki asker
Ben kendimden vazgeçtim giyinmiş etmiş çıkmamış çok üzüldü ona üzüldüm![]()
Canım üzülmeee haklısın ama![]()
Zor olmazmı yaa istemeye istemeye tekrar teslim olmak ne zordur lanet askerlik bitene kadar bizide biticeksin sen:95:Valla buruğum ya sorma....O kamerayı kapatış anı çok kötü oluyor...Hem c.tesi hem pazar günü oluyor çarşı orda nasıl bilemem tatlım inş 2 gün olur .
yaa ne kadar zor bi durum canım ya cok üzüldümNereye gittiyse artık o iki asker
Ben kendimden vazgeçtim giyinmiş etmiş çıkmamış çok üzüldü ona üzüldüm![]()
Alıştım artık canım sorun olmasa şaşıyorum![]()
Zor olmazmı yaa istemeye istemeye tekrar teslim olmak ne zordur lanet askerlik bitene kadar bizide biticeksin sen:95:
sanıyorum bizimde 2 gün izinleri :44: onların orda bi salakk telefon yakalatmışş arama olabilirmiş artık geceden geceye konusabilicez mlsf umarım bnmki yakalatmaz:100:
yaa ne kadar zor bi durum canım ya cok üzüldümhala gelmemislermi birlklerine
İyiyim balım sen nasılsın ne var ne yokk
Aynen bizde öyle zamanı doldurmaya calısıyoruz tatlım nasıl olalım 400 ler bitiyo kamilecim nasıl mutluyum bilemezsin bi merdiven asagı iniyoruz sonunda![]()