• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

İptalmi olmus gülsenin carsısı ay canım ya nasıl üzülmüstür neden böyle yss 2 kişi yüzünden bütün askerler ceza alıyor haksızlık kıyamam:25:

Canım neden buruksun askerin teslim oldu duygusallastın gene dimi :105:
Bizim carsılar haftaya sanırım c.tesi pazar insallah tam emin degilim :44:

Valla buruğum ya sorma....O kamerayı kapatış anı çok kötü oluyor...Hem c.tesi hem pazar günü oluyor çarşı orda nasıl bilemem tatlım inş 2 gün olur .

Allahım ne sinir bir durum bu..
kırk yılda bir ancak oluyor izin zaten o da kendini bilmez iki kişi yüzünden iptal mi oldu yaniiii :47:

İptalmi olmus gülsenin carsısı ay canım ya nasıl üzülmüstür neden böyle yss 2 kişi yüzünden bütün askerler ceza alıyor haksızlık kıyamam:25:

Nereye gittiyse artık o iki asker:41::57:
Ben kendimden vazgeçtim giyinmiş etmiş çıkmamış çok üzüldü ona üzüldüm:ssz:

Valla buruğum ya sorma....O kamerayı kapatış anı çok kötü oluyor...Hem c.tesi hem pazar günü oluyor çarşı orda nasıl bilemem tatlım inş 2 gün olur .
Zor olmazmı yaa istemeye istemeye tekrar teslim olmak ne zordur lanet askerlik bitene kadar bizide biticeksin sen:95:
sanıyorum bizimde 2 gün izinleri :44: onların orda bi salakk telefon yakalatmışş arama olabilirmiş artık geceden geceye konusabilicez mlsf umarım bnmki yakalatmaz:100:

Nereye gittiyse artık o iki asker:41::57:
Ben kendimden vazgeçtim giyinmiş etmiş çıkmamış çok üzüldü ona üzüldüm:ssz:
yaa ne kadar zor bi durum canım ya cok üzüldüm :50: hala gelmemislermi birlklerine

Zor olmazmı yaa istemeye istemeye tekrar teslim olmak ne zordur lanet askerlik bitene kadar bizide biticeksin sen:95:
sanıyorum bizimde 2 gün izinleri :44: onların orda bi salakk telefon yakalatmışş arama olabilirmiş artık geceden geceye konusabilicez mlsf umarım bnmki yakalatmaz:100:

yaa ne kadar zor bi durum canım ya cok üzüldüm :50: hala gelmemislermi birlklerine

En son konuştuğumuz da yoklardı ortalıkta şuan gelmişler mi bilmiyorum

İyiyim balım sen nasılsın ne var ne yokk

Aynen bizde öyle zamanı doldurmaya calısıyoruz tatlım nasıl olalım 400 ler bitiyo kamilecim nasıl mutluyum bilemezsin bi merdiven asagı iniyoruz sonunda:16:

300 lere gelince zaman geçiyormuş gibi geliyor canım :16: daha bi ümitle bakıyorsun :1:
bizde 300 leri bitireydik iyiydi yaaa

Back
X