• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ya antalyada soğuk değilde şu kötü güneş açıyo terliyosun sonra bi saate kapatıyo rüzgar çıkıyo aşırı dengesiz öyle olunca işte üşüttüm heralde:):)
telefondan idare edicez napalımm:(
gittiği yerde mutlu olsun da .. batısı doğusu farketmiyoda yakında da olsa hiç fena olmazdı:):)

,evet dengesiz havası dimi ama burası gibi buz değil en azından :1: Aynen hayırlısı olması önemli canım ama ne bileyim batı olsa kötü olmaz batıdan kastım yakın değil ankara konya falanda olur

,evet dengesiz havası dimi ama burası gibi buz değil en azından :1: Aynen hayırlısı olması önemli canım ama ne bileyim batı olsa kötü olmaz batıdan kastım yakın değil ankara konya falanda olur

evet ben burda donan bi insanım iyki burda doğmuşum yoksa nolurdu halim:D
ankara çankaya karargah binasına gelsin:):) tandıkta var :):)

evet ben burda donan bi insanım iyki burda doğmuşum yoksa nolurdu halim:D
ankara çankaya karargah binasına gelsin:):) tandıkta var :):)

Sıcak iklim kızısın sen tabiii bir de erzurumda olduğunu düşün gece -24 müş.Canım benimki cezaevi jandarma cezaevine gidicek orası çıkmaz imposibleeeee :27:

Sıcak iklim kızısın sen tabiii bir de erzurumda olduğunu düşün gece -24 müş.Canım benimki cezaevi jandarma cezaevine gidicek orası çıkmaz imposibleeeee :27:

düşünemedim şu an -24 ü :):) düşünürken üşüdüm :)
aynen impossible miş:) doğru senin cezaevi jandarmaydı.

düşünemedim şu an -24 ü :):) düşünürken üşüdüm :)
aynen impossible miş:) doğru senin cezaevi jandarmaydı.

Evet canım demin konuştuk dioki cezaevlerinde askerleride arıyolarmış hani tutuklularla eşya alışverişi yapmasınlar diye tel kullanamıcak sanırım :26: usta olunca kulanır belkim

Evet canım demin konuştuk dioki cezaevlerinde askerleride arıyolarmış hani tutuklularla eşya alışverişi yapmasınlar diye tel kullanamıcak sanırım :26: usta olunca kulanır belkim

anladımmm ama belki devamlı yanında taşımaz da koğuşa bi yere koyar aynı binada olursa o zor tabi de:( gideceği yerin sistemi bakalım nasıl olcak..

anladımmm ama belki devamlı yanında taşımaz da koğuşa bi yere koyar aynı binada olursa o zor tabi de:( gideceği yerin sistemi bakalım nasıl olcak..

oda öyle dedi koğuşta falan dedi aynen gidip görmek lazım ortamı..Aman tel olmasın batı olsunda ankesörlüyle kanka olduk zaten :9::9::9:

oda öyle dedi koğuşta falan dedi aynen gidip görmek lazım ortamı..Aman tel olmasın batı olsunda ankesörlüyle kanka olduk zaten :9::9::9:

aynen aynenn..mesela bzde onun sabit durduğu yerdeki komtanın telefonundan konuşuyoruz:) belki onunda beklediği yerde olursa çok iyi olur ankesöre gtmesine gerek ble kalmaz .. hem istediğinde sende ararsınn..cep telfonunun yeri ayrı tabi de idare edicez:)

aynen aynenn..mesela bzde onun sabit durduğu yerdeki komtanın telefonundan konuşuyoruz:) belki onunda beklediği yerde olursa çok iyi olur ankesöre gtmesine gerek ble kalmaz .. hem istediğinde sende ararsınn..cep telfonunun yeri ayrı tabi de idare edicez:)

Bakalım kısmet canım jandarma görevi çok sorumluluğu çok bilmem ne diyip diyip duruo ya komando olsaydın diyorum bende....Seninki kaç doğumlu tatlım ?

Bakalım kısmet canım jandarma görevi çok sorumluluğu çok bilmem ne diyip diyip duruo ya komando olsaydın diyorum bende....Seninki kaç doğumlu tatlım ?

yani tabi haline şükretsin:( benimki 92 li canım direk gitti:) seninki kaçlı canım..

bu arada 4 saat sonra 399 .. 300lere başlıyosunz:)

yani tabi haline şükretsin:( benimki 92 li canım direk gitti:) seninki kaçlı canım..

bu arada 4 saat sonra 399 .. 300lere başlıyosunz:)

Benim ki 90 lı canımm.Açıktan üniv okuyodu yapamadı çalışmayı seviyor okumayı değil mesleğinide seviyor o bakımdan gitti artık söz falan olsun diye uzatmadık daha askerliği ve böylesi çok daha iyi..Aynen gelsin 300 lerr sizinde 200lere az kalmışşşşş :46::46::46:

Benim ki 90 lı canımm.Açıktan üniv okuyodu yapamadı çalışmayı seviyor okumayı değil mesleğinide seviyor o bakımdan gitti artık söz falan olsun diye uzatmadık daha askerliği ve böylesi çok daha iyi..Aynen gelsin 300 lerr sizinde 200lere az kalmışşşşş :46::46::46:

anladım tatlım bzmkinin kafadan , lise bttii , işini seviyo bende açıktan okumasını söyledim ama askerliğe de etkisi olmayacak diye pek istemedi sonra normal okumayıda istemediğine göre erkenden yapsın gelsin dedik en mantıklısı :/ iyide oldu işte bak 200lere yaklaştı ..bitecek..

anladım tatlım bzmkinin kafadan , lise bttii , işini seviyo bende açıktan okumasını söyledim ama askerliğe de etkisi olmayacak diye pek istemedi sonra normal okumayıda istemediğine göre erkenden yapsın gelsin dedik en mantıklısı :/ iyide oldu işte bak 200lere yaklaştı ..bitecek..

En güzelini yapmışsınız gizemcim askerlik her şey için bir engel bizimkide pişman geç gittiğine :1:

Selam canlarım...Yine moralim 0 ya...Benimkinin bölüğündekiler çarşıdan içkili gelmiş 2 hafta çarşıları kitlenmiş..Gelene kadar çarşı yok yani.Mal herifler...Bir de geç gelebilir en geç 2 şubatta sınavlarımda biter böylece buda iyi haber cuma günü açıklanıyor yerler heyecan doruktaaa...Kim burda huhuuuuuu:27:

Ben geldim:3:
Boşver çarşıyı mehtap var yanına geliyor zaten:1:

En güzelini yapmışsınız gizemcim askerlik her şey için bir engel bizimkide pişman geç gittiğine :1:

öyle canım ya elinde sonunda yapacaklar bunu .. geciktrdikçe gözünde büyüyo..

olsun sizinde çok geç kalmamışki tatlım.. denemiş bişeyler boş durmamış sonuçta..

Şimdi açsam pencereyi de beklesem.
Sen gelsen.
Olmaz ya hani geliversen.
Hiçbir şey sormasan.
Hiçbir şey söylemesen.
Sussam.
Sussan.
Sussak.

Susuşların anlattığını dinlesek.
Sırt sırta otursak.
Katılasıya ağlasak.
Sormasak birbirimize sebebini.
Sonra dönsek yüz yüze.
Sarılsam.
Sarılsan.
Sarılsak.

Ve yine hiçbir şey konuşmasak.
Ama anlasak.
Ne vardı sahi.
Olmaz ya.
Hayal ya.
Hani diyorum; olsa ne vardı.

öyle canım ya elinde sonunda yapacaklar bunu .. geciktrdikçe gözünde büyüyo..

olsun sizinde çok geç kalmamışki tatlım.. denemiş bişeyler boş durmamış sonuçta..

Aynen canım iş hayatı falan oldu iyi oldu olgunlaşıp gitmiş olduuu.Gelincede 5-6 ay sonra söz inşallahhh Allah hepimize nasip etsin o güzel günleri.:16:

Back
X