• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ay baskaları yüzünden nasıl üzmiyiim kac sefer dedimkii şu arkadasına söyle senin resimlerini paylasıp durmasın facesinde cocuk gene paylasmıs resmini bunun ben simdi bunun üstüne gitmiyimde kimin üstüne gidiyim[/QUOTE]

yani aslında sen söyleyeceğini söylemişsinde cenk de o çocuga söylememişmi ki hala paylaşıyo ya.. bide siz face kullanmıyosunuz ne alaka ki niye paylaşıyo:( bide o var:s

aileler görüsüyodu dimi anladıım ay oda daha zordur köşeye kıstırıp dövseydiin salagı gitmiyceksin o eve diye

Bizim ailelerimiz görüşmüyor sevgilimin annesiyle kızın annesi kanka gibi bir şey altlı üstlü oturuylar işte.Ama ben şimdi sevgilim gelsin gidicem kadın ordaysa eğer laf sokucam yani :1: Merak etme cerencim kontrol bende :1:

bnde az önce cvp yazdım ama yoruldum artık cnm bunalımdayım resmen
bizim için en iyisi nişanlı olarak beklemek ama altın işi bozuyo sorun orda
ben açıkçası öyle beklemek istiyorum çünkü çıkacak iyi bir talip de direk bana ipek düşün diyecekler
daha önce başıma geldi sırf evi var diye düşün denildi
biz ne zor zamanlar geçirdik bir bilsen
bende kolay kolay pes etmiyorum yoruldum ama etmiyorum
iboya yükleniyorum ağlıyorum yoruldum diyorum beni çekiyor ama bende burda çekiyorum durumum kötü anlayacağın
ibo gelseydi herşey hallolurdu babam ona hayır diyemiyor çünkü seviyor
gelip istese vermiyorum diyemez umuyorum....
sen kimseye bişey deme ben gelicem altınları da elbiseyi de alıcaz birlikte dedi bende onu bekliyorum

iyi yürekli adamımmmm seni çok seviyorummm şafak atarsa 396 :31::72::72::72:
Canm bence siz acele ediyorsunuz o olmadan yürütemediğini söylüyosun nisan söz işlerini ertele askerlik bitsin öyle yapın nişanı şart mı şimdi yapmanız.. tek basınasın bide..

Bizim ailelerimiz görüşmüyor sevgilimin annesiyle kızın annesi kanka gibi bir şey altlı üstlü oturuylar işte.Ama ben şimdi sevgilim gelsin gidicem kadın ordaysa eğer laf sokucam yani :1: Merak etme cerencim kontrol bende :1:
hadi bakalım panteriim göriyim senii sevgilinin annesi seni biliyormu

Evet canım giriyordu ama artık giremiyor ki girsede benimki pas vermiyodu kesinlikle.Merhaba bile dedittirmiyodum :1: Şimdi il dışında zaten geberesice :1:

canımm mehtap 36mıı ?? NE kalmış kii ohhhhh :72:

aynen canım 36 cıkk:) o 300 leri düşünüyorum şuan ona endeksledim..

hadi bakalım panteriim göriyim senii sevgilinin annesi seni biliyormu

Tabikkii canım 4 senedir beni biliyor kaynanam zaten 4 senedir gidip geliyorum bayramlar araadada aramız çok iyidir maşşallahh .Tüm sülaleside biliyor kadın beni anlatıyor komşularına falan taa yurtdışındaki akrabaları tanıyor benide o kız öyle bir kaşar ki işte anlamıyor beni bizim yüzüklerimiz vardı kendi aramızda onuda gördü biliyor artık takmıyoruz o ayrıda biliyor herşeyi herkessss ayağını denk alıcak ulan!!! hahahhahaha:1:

Tabikkii canım 4 senedir beni biliyor kaynanam zaten 4 senedir gidip geliyorum bayramlar araadada aramız çok iyidir maşşallahh .Tüm sülaleside biliyor kadın beni anlatıyor komşularına falan taa yurtdışındaki akrabaları tanıyor benide o kız öyle bir kaşar ki işte anlamıyor beni bizim yüzüklerimiz vardı kendi aramızda onuda gördü biliyor artık takmıyoruz o ayrıda biliyor herşeyi herkessss ayağını denk alıcak ulan!!! hahahhahaha:1:
Anlamaz canm anlamaz onu neyin paklayacagını ben biliyorum da neyse...
Su zamanda evli erkeğii kabul ediyo kızlar nisanlıyı mı kabul etmiycekk ne kadar genis midesiz bos insanlar var yaa

Anlamaz canm anlamaz onu neyin paklayacagını ben biliyorum da neyse...
Su zamanda evli erkeğii kabul ediyo kızlar nisanlıyı mı kabul etmiycekk ne kadar genis midesiz bos insanlar var yaa

Aynen öyle canım bir de kız türbanlı gerisini sen düşün artık.... neys ebu konuyu kapatalım sinirim atıyo :ssz:

Ay baskaları yüzünden nasıl üzmiyiim kac sefer dedimkii şu arkadasına söyle senin resimlerini paylasıp durmasın facesinde cocuk gene paylasmıs resmini bunun ben simdi bunun üstüne gitmiyimde kimin üstüne gidiyim

yani aslında sen söyleyeceğini söylemişsinde cenk de o çocuga söylememişmi ki hala paylaşıyo ya.. bide siz face kullanmıyosunuz ne alaka ki niye paylaşıyo:( bide o var:s[/QUOTE]
maaal mal işte söylememis belliki söylese paylasamazki dur o cocugu ben tek göriyim söyliycem sıkıstırcam bekle elbet görürüm bigüün cenke söyleme bu konustklarımızı diycem benm salak kıskanclık yapıyor konusmamı istemiyor hicbi arkadasyla.
Mal ya benim sevgilime asık resmen 2 haftada bi benmkinin resmini paylasıyo kardesiiimm canım bilmem ne
şunu yazms bi resmin altınada benimkinin resminin altına ' 3 GÜNLÜK DÜNYA DEDİLER GARDASIMA 460 GÜN KİTLEDİLER:)'
yazmıss gelde parcalama bu cocugu ordanda kızın teki yorum yapms cok özledim kardesimi diye siz kimsiniz olum yaa

yani aslında sen söyleyeceğini söylemişsinde cenk de o çocuga söylememişmi ki hala paylaşıyo ya.. bide siz face kullanmıyosunuz ne alaka ki niye paylaşıyo:( bide o var:s
maaal mal işte söylememis belliki söylese paylasamazki dur o cocugu ben tek göriyim söyliycem sıkıstırcam bekle elbet görürüm bigüün cenke söyleme bu konustklarımızı diycem benm salak kıskanclık yapıyor konusmamı istemiyor hicbi arkadasyla.
Mal ya benim sevgilime asık resmen 2 haftada bi benmkinin resmini paylasıyo kardesiiimm canım bilmem ne
şunu yazms bi resmin altınada benimkinin resminin altına ' 3 GÜNLÜK DÜNYA DEDİLER GARDASIMA 460 GÜN KİTLEDİLER:)'
yazmıss gelde parcalama bu cocugu ordanda kızın teki yorum yapms cok özledim kardesimi diye siz kimsiniz olum yaa
[/QUOTE]

canımmm dejavu oldum bak şimdi.Seninkinin yemin töreni zamanıda böyle bir konu vardıı ben ne dedim sana ceren sakin ol sakin!!!!!!!!!! Bırak ya bırak şu 3.kişileri bakma girme görme!

canımmm dejavu oldum bak şimdi.Seninkinin yemin töreni zamanıda böyle bir konu vardıı ben ne dedim sana ceren sakin ol sakin!!!!!!!!!! Bırak ya bırak şu 3.kişileri bakma girme görme![/QUOTE]
Ah guzum bu sakin halim zatenn böyle bir olay daha olmustu benmki arkadasnın facesine girmisti biseyler yazmstı yüzüğü atmstım 2 hafta boyunca görüsmedim it gibi yalvardıı öyle aldı gönlümü benm yalanla dolanla işim yok faceyi kapatalım dedi kapattırdı bana gezinemez kmsenin facesnde esk sevgilileri ekli hep o cocugun facesnde bakıp bakıp iç gecriyosa benm yanmda işi yokk.. hep görüyorumda şu askerlik dolayısıyla hep susuyorum hepp

kız içinde neler var :1:
-atkı
-d&r aldığım müzik kutusu
-çikolatalı antep fıstıkları
-renkli badem şekerleri,
-dudak bakım kremi,
-el kremi,
-vodafone hat,
-küçük d&r kartları zarfıyla birlikte,
-parfümü 100cclik,
-10 sayfalık mektubu
la bi de taaa oraya kargosu :)
kargo ne kadar tutucak acabaa kargoyla ılgılı tum ayrıntıları bılmek ıstıyorumm:52: bıde nasıl kutuya koydun bebekim:16:

Back
X