• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kıızzlarr final haftası ve ben hasta oluyorum sanırım boğazım nasıl acıyor sesim bir garip oldu dayıyorum ıhlamuru dayıyorum ıhlamuru :43:

Kıızzlarr final haftası ve ben hasta oluyorum sanırım boğazım nasıl acıyor sesim bir garip oldu dayıyorum ıhlamuru dayıyorum ıhlamuru :43:

çok kötü bi zamanlama:( zaten inadına oluyo ya koca bi kış olmazsın final haftası olur:D
eğer geçmcek gibiyse git doktora canım..
benm gibi ateşli gitme finale:(

Aynen canım yarın bir sağlık ocağına gidicem zaten sınavım yok yarın allahjtan

aynen git cnm sağlık ocağı böyle kçük rahatsızlıklarda iyi oluyo zaten sıra falan beklemeden..

benm aile hekimi artık ben gittiğimde yine geldin dimi final haftası hasta oldun diyo alıştı kadın bile:D

bakalım canım işimiz beklemek oldu zaten :31:

selam kızlar.. kamilecim bak sıkma canını hepimizin başına geldi aynısı gülşenede olmuş biliyosun bana da oldu.. zannetmyorum tutanak inş tutmazlar çnkü dediğin gibi herkes yakalatmış..bizim telefonuda geri vermşti ama tamamen komutanın insafına kalmış kural falan yok bence ya herkes kendi insifiyatine göre.. ama sadece hattı verdyse telefonuda vericeğni sanmıyorum..sen şimdilik bekle bakalım bide bence sen ankesörde konuşmak için ona kontör yollamalısın ya çnkü ne olucağı belli değil :(

slm canım nasılsın?ayy şu askerlik yüzünden stres sahibi olduk yaa :31: biz yapsak bu kadar sıkıntı olmycakmış gibi geliyor..
ilk konuşmamızda sorucam canım eğer isterse göndericem kontör başka çarem yok malum :26:
bizde daha önce yakalttık canım bu ikinci oldu bi süre kullanma dedim ama dinlemiyor alırım ben yine dedi bakalım artık :31:

slm canım nasılsın?ayy şu askerlik yüzünden stres sahibi olduk yaa :31: biz yapsak bu kadar sıkıntı olmycakmış gibi geliyor..
ilk konuşmamızda sorucam canım eğer isterse göndericem kontör başka çarem yok malum :26:
bizde daha önce yakalttık canım bu ikinci oldu bi süre kullanma dedim ama dinlemiyor alırım ben yine dedi bakalım artık :31:

iyi canım bende bildiğin gibi.. evet sizinde 2.oldu söylemiştin:(

ya işte kullanmasa da diyemyoruz dayanamıyo haklı olarak madem telefon yasak rahatca konuşablecekleri ankesörler vs olmalı ya allah aşkına askerler napsın askere mi gidiyolar hapse mi.. onlarında ailesi var sevdiği var valla sinir oluyorum:(

iyi canım bende bildiğin gibi.. evet sizinde 2.oldu söylemiştin:(

ya işte kullanmasa da diyemyoruz dayanamıyo haklı olarak madem telefon yasak rahatca konuşablecekleri ankesörler vs olmalı ya allah aşkına askerler napsın askere mi gidiyolar hapse mi.. onlarında ailesi var sevdiği var valla sinir oluyorum:(

hemde çok sinir bozucu bir şey yaa :31:
evet naptığımızı merak ediyorlar böyle olunca attığım adımı haber veriyorum ya içi rahat ediyor hem nöbetleri falan birlikte tutuyoduk :1:
ama bakalım bir kaç gün geçsinde ayarlıycaz artık bi şeyler :26:

hemde çok sinir bozucu bir şey yaa :31:
evet naptığımızı merak ediyorlar böyle olunca attığım adımı haber veriyorum ya içi rahat ediyor hem nöbetleri falan birlikte tutuyoduk :1:
ama bakalım bir kaç gün geçsinde ayarlıycaz artık bi şeyler :26:

tabi tatlım hem onlar bizi hem biz onları merak ediyoruz konuşmayla teselli oluyoruz avunuyoruz yani..
biran önce rayına oturur inş.

Son düzenleme:
Back
X