Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm annem ya konuşuyoduk şimdi diyo k i bence batıya çıkıcak istanbula yakın diyooo![]()
inş. cnm yakında bi yer çıksın bana da öyle geliyo ya:))
Siz içimi rahatlatmak için diyosunuz biliyorumbanada VAN çıkıcak gibi geliyor tövbe yarabbim
6.hislerin kuvvetlimi gizemcim![]()
ya bilmiyorumki içime doğan olur genelde :) sen ağzını hayra açç ne vanıı:)
seni rahatlattmak demyorum içime gelen o:)
Haha inş canım artık geri dönüşş yok ne çıkarsa bahtımıza olucak
Kızz öyle demee van diyon da van ne kadar güzel biliyonmu ben orda oturdum 3 yıl ahh özlediim rahat olur vandaHaha inş canım artık geri dönüşş yok ne çıkarsa bahtımıza olucak
iyi sekerim sen nasılsın ne var ne yokkkızlar nasılsınızzz
iyi sekerim sen nasılsın ne var ne yokk
he kız bizimde öyle kacında bitiyo denetleme sizinbende ıyıyım tatlım aynı walla denetlemer bıtmedı sınır oluomm
he kız bizimde öyle kacında bitiyo denetleme sizin
Bizimki subatın 11 inde yaa illallah ettim yemin ederim hergün egitim sıkı calısma otorup rahat rahat konusamıyoruz hic yaamarta kadar burdayız demısler canım pöff :)
Bizimki subatın 11 inde yaa illallah ettim yemin ederim hergün egitim sıkı calısma otorup rahat rahat konusamıyoruz hic yaa
Evet canm benmki sanırım haftaya gene evciye gelecekmis olurmu ki denetlemeden 2 gün önce izin verirlermiewet ya insanın nasıl moralı bozuluo zaman hıc gecmıo böle olunca
Canm benm cok sagol bu güzel konusman içinYarenler ben 91/2 lerden .. Bir zamanlar son devre bizdik askerlerimiz daha bir günlüktüler ..
Eskiler gelir bize böyle selam verirlerdir geçicek hemde çok çabuk derlerdi şimdi bakıyorum da aşkım geleli 5 ay olmuş ..
Zaman bi şekilde geçiyor kızlar,, bizim topiği baştan sonra okursanı buna şahit olursanız..
Çok zor günler katran karası geceler yaşadık ama geçti .. Şimdi sanki hiç askere gitmemiş gibi..
Emin ol sizde gelince diyeceksiniz sanki hiç gitmemiş gibi..
Unutulup gidiyor önününüze bakıyorsunuz ...
Askerleriniz sağ salim dönsün inşallah hayırlı tezkereler hepinize
Zaman ve bol sabır![]()
Evet canm benmki sanırım haftaya gene evciye gelecekmis olurmu ki denetlemeden 2 gün önce izin verirlermi