• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Haha inş canım artık geri dönüşş yok ne çıkarsa bahtımıza olucak
Kızz öyle demee van diyon da van ne kadar güzel biliyonmu ben orda oturdum 3 yıl ahh özlediim rahat olur vanda
banada kütahya muğla aydın falanmış gibi geliyo yaa neyse bakalım kimin tahmini yakın cıkacak:49:

Yarenler ben 91/2 lerden .. Bir zamanlar son devre bizdik askerlerimiz daha bir günlüktüler ..
Eskiler gelir bize böyle selam verirlerdir geçicek hemde çok çabuk derlerdi şimdi bakıyorum da aşkım geleli 5 ay olmuş ..

Zaman bi şekilde geçiyor kızlar,, bizim topiği baştan sonra okursanı buna şahit olursanız..
Çok zor günler katran karası geceler yaşadık ama geçti .. Şimdi sanki hiç askere gitmemiş gibi..
Emin ol sizde gelince diyeceksiniz sanki hiç gitmemiş gibi..
Unutulup gidiyor önününüze bakıyorsunuz ...

Askerleriniz sağ salim dönsün inşallah hayırlı tezkereler hepinize :54:
Zaman ve bol sabır :34:

Yarenler ben 91/2 lerden .. Bir zamanlar son devre bizdik askerlerimiz daha bir günlüktüler ..
Eskiler gelir bize böyle selam verirlerdir geçicek hemde çok çabuk derlerdi şimdi bakıyorum da aşkım geleli 5 ay olmuş ..

Zaman bi şekilde geçiyor kızlar,, bizim topiği baştan sonra okursanı buna şahit olursanız..
Çok zor günler katran karası geceler yaşadık ama geçti .. Şimdi sanki hiç askere gitmemiş gibi..
Emin ol sizde gelince diyeceksiniz sanki hiç gitmemiş gibi..
Unutulup gidiyor önününüze bakıyorsunuz ...

Askerleriniz sağ salim dönsün inşallah hayırlı tezkereler hepinize :54:
Zaman ve bol sabır :34:
Canm benm cok sagol bu güzel konusman için :31:

Back
X