Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eda sabahın bu saatinde acıklandı mı diye bakmak icin girdim heyecanla bekliyoruö bize haber ver canım![]()
Canım ilgin için teşekkür ederimFakat daha aramadı beni gece 1 gr uyuyamadım sabahta erkenden kalktm hala telefon yok iyiy bir fırçayı haketti yaniii...Heyecan falan kalmadı sinirden
Ellerim titriyo kızlar ARTVİN İLK JANDARMA..... orfdan cezaevi...
benbimki üzülmüyo ama çok uzak ya....gidemiycem
Diyarbakıradaz çıkmış siirtede...allah korudu yani
ama 250kişiden 50 kişi istanbula çıkmış.Geri kalanlar bursa kocaeli trabzon izmir tekirdağ...neyse hayırlısı böyleymiş
yanımda olduğunuz için teşekkür ederim hepinize...
netten bakıyorum çok rahatmış küçük bir yerm,iş ve paso yatıyolarmış...bakalım kızlar bakalım .
Gözüün aydııııınnndoğu çıkmamıış şükürler olsun. çok sevindim edacğm.. için ferah olsun şu saatten sonra. Rabbim hayırlısını vermiş.
![]()
ama 250kişiden 50 kişi istanbula çıkmış.Geri kalanlar bursa kocaeli trabzon izmir tekirdağ...neyse hayırlısı böyleymiş
netten bakıyorum çok rahatmış küçük bir yerm,iş ve paso yatıyolarmış...bakalım kızlar bakalım .
canım hayırlı olsun.bu arada artvin rızanın memleketi
saol canım ama çok az kişiyi doğuya gönderiyordu orası ve çok az kişi düşmüş.Tabii hayırlısı ama çoğu kişi istanbul bursa tekirdağ kocaeli düşmüş..Ne diyim yapıcak bir şey yok uzak ama katlanıcaz
Aa ciddimisin canım hayırlısı buymuş demekki çok uzak tek üzüldüğüm o doğu değil çünkü bir kaç kişiye çıkmış
Ama geneli istanbul falan işte beklediğime değmedi anlayacağın...
böyle düşünme edacım o bir kac kişi sizde olabilirdiniz.Hakkında demek hayırlısı buymuş bu olmuş.İstanbulda oturdugu icin zaten istanbula düşmesi %1 ihtimal
edacım.. pek bi bilgim yok artvin hakkında ama bak hayırlısı buymuş.. van vs olmadı iyi ki o açıdan da düşün canım..
belirsizlik yok artık hiç olmazsa..
hem bak rahat biyer olmasıda önemli inş. da araştırdığın gibidir..
Gizem sinirlerim çok kötü ya o kadar kişi bursa tekirdağ kocaeli çıkmış m2 kişi artvin ve o kişiden biri benimki...Ya evet terör yok ama soğuk ve 21 saat çok uzak...İnş hayırlısı olmuştur .Keşke trabzona çıksaydı hiç değilse daha bu tarafta...Yapcak bişey yok
tatlım haklsın ya hiç beklemiyoduk ama 81 il varonca kişi tekirdağa vs çıkmış ama şte ikamet yerine göre de yerleştiriyolar ya belki onla ilgilidir
ne desem boş ya hayal kırıklığın var biliyorum.. doğu vs gönderilmiş mi peki? eğer öyleyse o kısımdada olabilirdi
evet çok uzak resmen sizde bi uçtan bi uca oldunuz doğu karadenizin en ucunda maleseff![]()
Beklemiyoduk evet ama yapıcak bişey yok....Evet bir kaç kişi diyarbakır siirte düşmüş[/QU
bak o bi kaç kişide o kadar iyi yer vardı biz buraya düştük diye nasıl üzülüyoduriyiki onlar yerinde değilsin tatlım
yapacak bişeyy malesef yok.. ama bak karadenizde insanı da çok iyidir biliyosun. askere de önem verirler diye düşünüyorumm. huzurlu bi yer olur inş. cnm
Beklemiyoduk evet ama yapıcak bişey yok....Evet bir kaç kişi diyarbakır siirte düşmüş[/QU
bak o bi kaç kişide o kadar iyi yer vardı biz buraya düştük diye nasıl üzülüyoduriyiki onlar yerinde değilsin tatlım
yapacak bişeyy malesef yok.. ama bak karadenizde insanı da çok iyidir biliyosun. askere de önem verirler diye düşünüyorumm. huzurlu bi yer olur inş. cnm
Gidince görücez canım.;Dağıtm iznide 10 güne çıkmış ona sevindim...Birde sanırım yol izni çoktur artvine bakalım
baktım netten 3 gün yol izni..sanki çok önemlide
Gidince görücez canım.;Dağıtm iznide 10 güne çıkmış ona sevindim...Birde sanırım yol izni çoktur artvine bakalım
evet cnm bende sevindim 10 güne çıkmasına 3 gün 3 gündür
bölgeye göre değişiyomu yol izni bilmiyorum hiç tatlım ama cihan her sene için 2 gün demişti..:44:
evet cnm bende sevindim 10 güne çıkmasına 3 gün 3 gündür
bölgeye göre değişiyomu yol izni bilmiyorum hiç tatlım ama cihan her sene için 2 gün demişti..:44:
kilometreye göre canım yol izni baktım şimdi de
sen nasılsın
kilometreye göre canım yol izni baktım şimdi de
sen nasılsın
iyi bari tatlım km göreyse o 1 gün bile önemli çnkü yol uzun sürecek..
ben iyiyim canım ya bildiğin gibi standart..