• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Hahaha aynen canım ya yoldaki sevgilileri yemek yiyen sevgilileri hatta ve hatta kavga eden sevgilileri :P gördükçeeee isyaaaannn diyorum
:27: Şaka şaka buda biizm için büyük bir sınav kaderimiz diyorum döndüklerinnde teskereyi aLdıklarında zafer bizim olucakkkkk gelsin söz nişan tey tey :51:
Az kaldı sabret mehtabaaaa :16:

tabiii ki milletin mutluluğunda gözüm yoktaaa can bu çekiyo :52::52:
hele o kavga edenlere gidip yaw yapmayın bak kıymetini bilin diyesim geliyorda iştee:16:
kesinlkle büyük sınavv ve biz AAyla geçcezzz
​güzel günler bizi bekliyor heheyyyy:46:

tabiii ki milletin mutluluğunda gözüm yoktaaa can bu çekiyo :52::52:
hele o kavga edenlere gidip yaw yapmayın bak kıymetini bilin diyesim geliyorda iştee:16:
kesinlkle büyük sınavv ve biz AAyla geçcezzz
​güzel günler bizi bekliyor heheyyyy:46:

heralde benimde gözüm yok canım da iştee insan kötü oLuyor
Ama ilişkimiz için bir sınav bu inş hePimiz alnımızın akıyla çıkcazz :55:

heralde benimde gözüm yok canım da iştee insan kötü oLuyor
Ama ilişkimiz için bir sınav bu inş hePimiz alnımızın akıyla çıkcazz :55:

kötü olmamak elde değil bide hep dip dibeydik ya çok hissediyo insan eksikliğini

:2:

biz bu zorluğuda aşalım diğer leri devede tüyy kalıcak aşarız hepsini allahın izniyle tabi..
:16:

Ha şöyle ipekcim gel şöyle burası daha güzell :1:
İyiyim sen nasılsınnnn

aynı ya nasıl olsun

merve yanlış anlamış beni ya sende ha şöyle deyince bak dedim kendi kendime neden yanlış anlaşıldım ya

gecenlerde 91 4 e gırdım yanlış hatırlamıosam o topikti kızlar yok bomboş kimse yazmıyor arada benim gibi kalanlar kızıyorlar fln :1:

herkes özgür canım kimse kimseye engel olamaz sadece topiğimiz zenginleşsin dedim demez olaydım :31:

neyse sen nasılsın cnm nasıl gidiyor bnm de çarşı vardı bugün :72:

ceren de bozuşmuş galiba ona üzüldüm ya

selam cnm

tanışmıyoruz seninle ama galiba artık burlarda olcağna göre tanışalımm..:16:

ben gizem sevglmm ankarada yapıyo askerliğnii.. bende antalyadaym 20 yaşndaym

he ya bizim topik ıssız ada :1: bende buraya geldim ne edim yalnız kalakaldım :1::1:

ben de ipel cnm askerim izmir gaziemir de sonra Hakkari çukurca :43:

ist. dayım bende memnun oldum

haklısın canım belli ollmuyo bu işler..

evet bitiyo canım seninki yapmanız normal ve zamanında olucak..
:34:

Aynen canım bakarsın sizde yaparsınız.Ben artık sıkıldım babamdan saklanmaktan kaçmaktan 4 senedir yalan söylemekten ki o zaman küçüktüm şimdi 20 yaşındayım oda tahmin ediyor da işte söyleyemiyor kendine bence...

Aynen canım bakarsın sizde yaparsınız.Ben artık sıkıldım babamdan saklanmaktan kaçmaktan 4 senedir yalan söylemekten ki o zaman küçüktüm şimdi 20 yaşındayım oda tahmin ediyor da işte söyleyemiyor kendine bence...

haklızın canım yani saklayarak yürütmek kolay değil yaşamadım ama tahmn edebiliyorum çnkü bide bi kaç gün değil ki 4 sene..
bence kesin tahmin ediyodur soruyodur hatta annene belki de :1:

aynı ya nasıl olsun

merve yanlış anlamış beni ya sende ha şöyle deyince bak dedim kendi kendime neden yanlış anlaşıldım ya

gecenlerde 91 4 e gırdım yanlış hatırlamıosam o topikti kızlar yok bomboş kimse yazmıyor arada benim gibi kalanlar kızıyorlar fln :1:

herkes özgür canım kimse kimseye engel olamaz sadece topiğimiz zenginleşsin dedim demez olaydım :31:

neyse sen nasılsın cnm nasıl gidiyor bnm de çarşı vardı bugün :72:

ceren de bozuşmuş galiba ona üzüldüm ya

Canım yok merve çok iyi bir kız okudum sizin konuşmanızı saçmalama yanlış anlamamıştır sen bana öyle diyince korumak amaçlı söylemiştir atışmayın sakın send eburaya gel ipekçim hem burda biizm bir üst devremiz var onlar bizi rahatlatıyorlar 92/4 te çok az kişi var yok cerende bozulmamıştır sanmıyorum canım sorun yok bence :)

haklızın canım yani saklayarak yürütmek kolay değil yaşamadım ama tahmn edebiliyorum çnkü bide bi kaç gün değil ki 4 sene..
bence kesin tahmin ediyodur soruyodur hatta annene belki de :1:

aynen canım anneme soruyomuş ama annem söylemiyo şuan askerden gelmesine yakın söyliycek inş .
Annem çok anlayışlı o beni idare ediyor allahtan herkes biliyor ailemde hatta sülalemde babam ve dedem hariç ::1:

aynen canım anneme soruyomuş ama annem söylemiyo şuan askerden gelmesine yakın söyliycek inş .
Annem çok anlayışlı o beni idare ediyor allahtan herkes biliyor ailemde hatta sülalemde babam ve dedem hariç ::1:
[/QUOTE

:34:yani evde idare eden birisinin olması çok önemlii :

kuzum sende herkese söyleyebilmişsin babana da söyleseydin ya
:3:

Canım yok merve çok iyi bir kız okudum sizin konuşmanızı saçmalama yanlış anlamamıştır sen bana öyle diyince korumak amaçlı söylemiştir atışmayın sakın send eburaya gel ipekçim hem burda biizm bir üst devremiz var onlar bizi rahatlatıyorlar 92/4 te çok az kişi var yok cerende bozulmamıştır sanmıyorum canım sorun yok bence :)

yok kız ne atışması :1: ben yanlış anlaşıldığıma üzüldüm kötü bir niyetim yoktu yani onu belirttim
korunacak birşey de yoktu hani neyse kapatalım bu meseleyi bence çünkü sen beni yine yanlış anladın ceren için nişanlısıyla bozuşmuş galiba demek istedim :1:

Back
X