Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he ya bizim topik ıssız adabende buraya geldim ne edim yalnız kalakaldım
ben de ipel cnm askerim izmir gaziemir de sonra Hakkari çukurca
ist. dayım bende memnun oldum
2 gün girmedim neler kaynatmışsınız yaaaaa
edaaaaa ARTİV çıkmış çok sevindim canımsakın asma suratını
tamam uzak ama can korkusu yok dua etmek gerekir bence.keşke ömerde bu kadar uzakta olup can korkusu olmasaydı.ama kadar işte.
gülşennn mehtabı birlikte bekliycez yaniiii ne güzellllsenin içn sevindim tatlımm..
türküüü bak gördün müüü geri bildirim aldırın tüm hazırlıkları unuttun dimiiiihep böyle oluyor yaa onlar mutlu oluyor sen burda havalara uçuyorsun
ceren canım sanırım biraz bozulmuşsunuz askerinle ama canım sabır biraz bak gelicekmiş evci izne o zaman konuşup halledersinizşimsi üzmeyin birbirinize
hem eminim o da hatasını anlar kesin yine bir şeye canı sıkılmıştır her zamnki gibi sana patlamıştır
![]()
gizemcim sizde herşey yolundaymış sevndim tatlım
gizem edaaa bu arada topicgi baştan okumadım kızlar sizde yaane yaptınız :44:
ipek hoş geldin aramıza
ben kamile.bende ankaradayım (gerçi tatil için manisaya geldim orası ayrı) askerimde mardinde
hımmm nişan varmışpek sevindim
![]()
kalp kalbe karşıymış
sağol canım inşallah
mardin de var mı terör benim ki de hakkariye düştü![]()
ayy evet aynı anda yazmışız nerdeyse
güney doğu olmaz mı hiç canım yaatamam çok şükğr çok sık olmuyor ama arada oluyor.ben burda haber alamayıp uykusuz kaldığım günleri bilirim
ama Allah'ın izniyle geçicek bugünler inş..
hayırlısı demek gerekir canım.sakın bozma moralini..biliyorum can güvenliği yok ama inş hepsi sağ salim askerliği bitirip gelicekler bize![]()
off hadi ya haber alamamak ne zordur
inşallah gelecekler![]()
tabi ki çok kötü inşallah sen böyle bir durumda kalmazsın canım
inşallah inşallah.
inşallah ya doğu ve hakkari olduğu için dışarı çıkmaları yasakmış 13 ay nizamiye dışına çıkılmıyormuş çarşı izni vs hic bisey yok nızamıyenın ıcınde ınt pc varmıs şoför olarak gidiyor hakkariye
sizde böyle bısey var mı
evet canım bizdede çarşı izni yok ne güzel bak pc varmış nizamıyede biz karakola olduğumuz için öyle bir şansımız yok![]()
iyi akşamlar kamilecimm .. bildiğin gbi evet aynıyım ben
sende ne var ne yok asker nasıl:44:
iyi akşamlar canımm
aman aman Allah bozmasın ağzının tadını
aynen canım bende dün köye gittim gezdimköy havası aldım biraz
haberlerde görüldüğü gibi değil çok rahat olucaksınız diyorlarmış acaba korkmasınlar diye mi öyle diyorlar ama bilmiyorum
komutanları hakkariden gelmiş orası iyi merak etmeyin zaten komando deilsiniz demişler dışarıya sadece uzmanlar çıkıyormuş
inş. dedikleri gibi olur sıkmıyorlarmış fazla .
gülşencimm nasılsın canımm
işin üzerine haftasonu ilaç gibi mi geliyoo yoksa geçmek bilmiyo mu![]()
İlaç gibi geliyor canım ama şu bir gerçek çalışmaya başladım zaman hızlı geçiyor anlamıyorum bile diyebilirim hep koşuşturmaca.
Dişim ağrıyor şişti 20 yaş dişim çıkmaya çalışıyor
Rızanın hazirana gelme olayı onu çıldırttı kıskançlık yapıyor aşırı ve beni unutsan ya demeye başladı saçmalamaya başladı canımı sıkıyor sen nasılsın?