• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Sıkıldıkça bana sarıyor resmen
Gece 1 de ara beni dedim dün uyudum duymamışım kaç kere aramış
En son duydum bana diyor kaçta yattın neden açmadın bilmem ne ben çekmem ki böyle konuşacaksan arama derim geçerim daha da yapamaz:1:
Bugün yüzüne kapadım aradı durdu açmadım iyi oldu 10 dakika beklettim onu :1::1:

ya anlattıklarına göre de haketmiş hani ellerine sağlık arkadaşımm:) durduk yere neden sıkıntı çıkarıyo 1 de uyusan ne 12 de uyusan ne valla sıkıldıkça sana sarıyo direk olay bu :9::9:

yaşıtlarım hayallerinin peşinde koşarken okurken calısırken ben ailemin zulmune katlanıyorum bunun için 2 yıldır kös kös evde oturuyorum yazık bana yaa eve giren cıkanada bu karar vericekk domuz bjk de yenildii gs ye ooh değme keyfimee sinirden catlıyodur simdiii catır catırr

haklısın tatlım.. herşeyi geçtm seni kısıtlıyorsa evine gelene bari karışmsın ya :50::50:senin bu konuyu ciddi ciddi oturup konuşman lazım

ya anlattıklarına göre de haketmiş hani ellerine sağlık arkadaşımm:) durduk yere neden sıkıntı çıkarıyo 1 de uyusan ne 12 de uyusan ne valla sıkıldıkça sana sarıyo direk olay bu :9::9:

haklısın tatlım.. herşeyi geçtm seni kısıtlıyorsa evine gelene bari karışmsın ya :50::50:senin bu konuyu ciddi ciddi oturup konuşman lazım

Evet hak etti :1:
Bugün babasına şikayet ettim ne dese begenirsin benim gençlim gibi yani kafasında kuruyor dedi of ya yedim ayvayı :ssz:
Umarım düzelir

2 gün girmedim neler kaynatmışsınız yaaaaa :nazar:

edaaaaa ARTİV çıkmış çok sevindim canım :16: sakın asma suratını :20: tamam uzak ama can korkusu yok dua etmek gerekir bence.keşke ömerde bu kadar uzakta olup can korkusu olmasaydı.ama kadar işte.:31:

gülşennn mehtabı birlikte bekliycez yaniiii ne güzellll :16: senin içn sevindim tatlımm..

türküüü bak gördün müüü geri bildirim aldırın tüm hazırlıkları unuttun dimiiii :1: hep böyle oluyor yaa onlar mutlu oluyor sen burda havalara uçuyorsun :16:

ceren canım sanırım biraz bozulmuşsunuz askerinle ama canım sabır biraz bak gelicekmiş evci izne o zaman konuşup halledersiniz :34: şimsi üzmeyin birbirinize :20: hem eminim o da hatasını anlar kesin yine bir şeye canı sıkılmıştır her zamnki gibi sana patlamıştır :19:

gizemcim sizde herşey yolundaymış sevndim tatlım :34:

gizem edaaa bu arada topicgi baştan okumadım kızlar sizde yaa :1: ne yaptınız :44:

Kamilecim saol canım evet haklısın ilk başta ben terör var sanmıştım uzakya baya ondan korkmuştum şimdi iyiyim üzülmüyorum.KAder canım aynen...

Evet hak etti :1:
Bugün babasına şikayet ettim ne dese begenirsin benim gençlim gibi yani kafasında kuruyor dedi of ya yedim ayvayı :ssz:
Umarım düzelir

al işte ya:9: armut dibine düşermiş diye boşa dememişler... demekki oda gördüğünü yapıyoo.. yetştiriliş tarzı önemli ya ilerde anne olursam ve oğlum olursa özellikle dikkat edicem kadına saygıyı sevgiyi güvenmeyi ne giydiğine nereye gittiğine karışmaması gerektiğini elimden geldiğince yani ..

ama babasından gördüğünü yaparsa yine işimiz kötüü:9::9:

Ders çalışamıyorum ama ben haaa :27:
iğrenç bir ders iğrençççç!!! Sabah kalkıp ineklerim artık:1:
Nasılsınız kızlarr
Cerennn ayrılalım mı dedin o ne dedi:26:

Ders çalışamıyorum ama ben haaa :27:
iğrenç bir ders iğrençççç!!! Sabah kalkıp ineklerim artık:1:
Nasılsınız kızlarr
Cerennn ayrılalım mı dedin o ne dedi:26:

az sabret cnm ya bak finaller bitince ben gibi çıkmazsın buralardan.. sıkıntıdan patlıyorum:51:
tabiii yarin izinden döndükten sonraa:14:

az sabret cnm ya bak finaller bitince ben gibi çıkmazsın buralardan.. sıkıntıdan patlıyorum:51:
tabiii yarin izinden döndükten sonraa:14:

ayyy canım iğrenç bir ders ama gram içim almıyo salıda hukuk finalim var poffffffff:26:
akşamları uğrarım yine size raporları haber ederim amaaa :1:

her zamanki gibi hicbisey her zaman ayrılalım olmuyo diyorum ne kendini düzeltiyo ne ayrılmaya yanasıyo

Canım ya sıkma kendini elbet düzelir aklı başına gelir askerde olmasa süründür diycem ama şimdide hakediyo sürünmeyi erkekler üstlerine düştükçe üste çıkıyorlar maalesef :26:

ayyy canım iğrenç bir ders ama gram içim almıyo salıda hukuk finalim var poffffffff:26:
akşamları uğrarım yine size raporları haber ederim amaaa :1:

hukuk zor yavrum ya geçen sene vardıı.. büt le geçtm .. sadece çıkmış sorulara çalışarak geçtimm hepsini öyle yapyom zaten de:9:

sizinki daha zor tabi.. daha ayrıntılıdır.. vizesi nasıldı

hukuk zor yavrum ya geçen sene vardıı.. büt le geçtm .. sadece çıkmış sorulara çalışarak geçtimm hepsini öyle yapyom zaten de:9:

sizinki daha zor tabi.. daha ayrıntılıdır.. vizesi nasıldı

Canım ben büte kalamam ya :26: geçerim 53 vizem en düşük notum diğerleri 80 90 bi bu ble konulara bktım vizeye nazaran kolay bakalım inş bi 70 alırımda

Canım ya sıkma kendini elbet düzelir aklı başına gelir askerde olmasa süründür diycem ama şimdide hakediyo sürünmeyi erkekler üstlerine düştükçe üste çıkıyorlar maalesef :26:
Aynen canm arayıp sormıycam bi süre o arayana kadar sesimi cıkarmıycam fazla üstüne düsünce gercektende sımarıyolar kuzum..
bugünde mektup almıstım kıız askerliii falann askerime yazarıım içinede vesikalk resmimi atar gönderirim diyodum istek mistek kalmadı su öküzee ne göndercen yaa:25:

Aynen canm arayıp sormıycam bi süre o arayana kadar sesimi cıkarmıycam fazla üstüne düsünce gercektende sımarıyolar kuzum..
bugünde mektup almıstım kıız askerliii falann askerime yazarıım içinede vesikalk resmimi atar gönderirim diyodum istek mistek kalmadı su öküzee ne göndercen yaa:25:

Canım ya sıkma kendini aynen arayıp sorma bırak o arasın hep sen hep sen oLmaz..
Aynen tartışınca falan insanda istek kalmıyorki düzelirsiniz elbet o zaman yazarsın güzelceee canım benim
Kalk şimdi şafağını karala daah 00.00 olmadı ama insan moral buluyo :1:

biraz beklet tatlım mektubu zaten düşme üstüne :50:

Canım ben büte kalamam ya :26: geçerim 53 vizem en düşük notum diğerleri 80 90 bi bu ble konulara bktım vizeye nazaran kolay bakalım inş bi 70 alırımda

canım zaten sen kalmazsın büte bence çalışıyosun zaten iyi geçer inş..bak yeni konularda kolaymış..

ben ister istemez hemşireliğe öncelk veriyorum ya finalleri çakıştı diye sıkıntı olmuştu..çnkü aöf de büte kalmak neyse de normal örgün de insan korkuyo :9:

biraz beklet tatlım mektubu zaten düşme üstüne :50:

canım zaten sen kalmazsın büte bence çalışıyosun zaten iyi geçer inş..bak yeni konularda kolaymış..

ben ister istemez hemşireliğe öncelk veriyorum ya finalleri çakıştı diye sıkıntı olmuştu..çnkü aöf de büte kalmak neyse de normal örgün de insan korkuyo :9:

aynen canım aöfte sıkıntı değilde örgünde korkuyorum yaniii:26:
aynen yarında sınav çıkışı arkadaşla oturup çalışcaz bir kaç saat cafede bakalım bitsede hayırlısıyla

aynen canım aöfte sıkıntı değilde örgünde korkuyorum yaniii:26:
aynen yarında sınav çıkışı arkadaşla oturup çalışcaz bir kaç saat cafede bakalım bitsede hayırlısıyla

atlatırsın tatllım inş. güzelce.. bu hafta hızlıca geçcekzaten şimdi sana:16:

bi süre sahalardan uzak kalcaksın artık ama olsunn:40::40:
sevgilinin kollarından güzel saha yokk zatennn :FD

hahhaha aynen canım benim için en güzelll sahaaaa :1: akşamları girerim yarım saatte olsa canım zaten akşamları birlikte olamıycazz :5:
Taş çatlasın 1 akşam

Mehtap var mehtap iyi değerlendirin canım:16:
Rızaya sinirliyim cnım

aynen mehtappppppp :16:
Okudum yukarda canımm bence onaa haziran çok uzak geldi ondan böyle anlar yani yanlış yaptığını sıkma canını
Ama sende yüzüne kapatmışsın ben askerdeyken hayatta yapamam üzülürüm yazıkkk :26:
Tabi burdayken çat çat çok yapmışlığım var :1:

Back
X