• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hahhaha aynen canım benim için en güzelll sahaaaa :1: akşamları girerim yarım saatte olsa canım zaten akşamları birlikte olamıycazz :5:
Taş çatlasın 1 akşam

aynen mehtappppppp :16:
Okudum yukarda canımm bence onaa haziran çok uzak geldi ondan böyle anlar yani yanlış yaptığını sıkma canını
Ama sende yüzüne kapatmışsın ben askerdeyken hayatta yapamam üzülürüm yazıkkk :26:
Tabi burdayken çat çat çok yapmışlığım var :1:

Ben yaparım valla beni sinir etmesin:1:
Daha da kızdırırsa daha beterini de yaparım aklını başına alsın:1:

Ben yaparım valla beni sinir etmesin:1:
Daha da kızdırırsa daha beterini de yaparım aklını başına alsın:1:

Hahaha ben yapamam askerde kıyamam be yazık orda akılları fikirleri biz olmuşuz ondan böyle yapıyodur.Ama varya benimki yaparsa bende yapabilirim yani şimdi düşündümde
bizim her anımız onlar olmuş işte şımarıklıktan yapıyolar gülşen zamanında şımartmışız demekk ki:9:

İdare ediyorum canm bende bi öyle bi böyle işte ruh bedenden ayrılıyor cekimine girdim

cerennnnn biraz sabır tatlım amaa :20: çok sıkıntılı bir durum biliyorum insan böyle olunca ne yapacağını şaşırıyor ama sabır canım sabır..
bu günlerde geçicek.şimdi asker psikolojisi denen şey var ya işte ona giriyorlar.ne yapsak ne etsek yaralanılmıyor.ama biraz dayan canım geçicek bugünler.sonra gülerek bakıcaz :34:

Hahaha ben yapamam askerde kıyamam be yazık orda akılları fikirleri biz olmuşuz ondan böyle yapıyodur.Ama varya benimki yaparsa bende yapabilirim yani şimdi düşündümde
bizim her anımız onlar olmuş işte şımarıklıktan yapıyolar gülşen zamanında şımartmışız demekk ki:9:

Şımarık tabi annesi de dedi bugün o çok şımarıklık yapıyor sana şımarık dedi:1:

hahhaha aynen canım benim için en güzelll sahaaaa :1: akşamları girerim yarım saatte olsa canım zaten akşamları birlikte olamıycazz :5:
Taş çatlasın 1 akşam

aynennn aynen canım akşamları uğrarsınn:3:
10 gün oldu dimi kesin izni

Ya sanırım 10 gün çünkü bugün çarşya çıktığında konuşurken uçak bileti baktık netten hopaya 12 sine baktık 10 gün kalmış olucak dedim ya yol izni 3 gün diye ondan sanırım
sen biliyosundur acemiden ustaya geçerlerken kağıt bveriyolarmı ellerine usta birliğine teslim olcakları tarih falan yazıo mu ?

Teşekkür ederim canım
Rıza kıskançlık krizine girdi herşey o hırkayı çaldırmasıyla başladı volum hep artıyor kafasını kırcam az kaldı:22:

Allah'ım hepsi aynı fabrikadan çıktı sanki yaaa nedir bu kıskançlık halleri :31:
şu askerlik bitsede kurtulsak..
senin aldığın hırkayı çaldırınca sinirleri bozulmuş belli canım..
sanırım izne gelince tüm askerlerin kafalarını kırıcaz hak ediyorlar ama :1:

Şımarık tabi annesi de dedi bugün o çok şımarıklık yapıyor sana şımarık dedi:1:

Anneleri yapıyo hep varya bunları böyle!!!! Ama benşmkide anasına şımarık değil ona yardım eder hani annes,ne getir götür bile yaptırmaz banada yaptırmaz ama diğer konularda bana nazı geçiyor.Hatta kendi diyo ben bir tek senin yanında kendimi bu denli rahat hissediyorum her şeyimi açabiliyorum tamamıyle ben olabiliyorum diye
sizinkide o hesaptır canım benim ondandır bu şımarıklığı :1:

Anneleri yapıyo hep varya bunları böyle!!!! Ama benşmkide anasına şımarık değil ona yardım eder hani annes,ne getir götür bile yaptırmaz banada yaptırmaz ama diğer konularda bana nazı geçiyor.Hatta kendi diyo ben bir tek senin yanında kendimi bu denli rahat hissediyorum her şeyimi açabiliyorum tamamıyle ben olabiliyorum diye

aynen öyle cnm anneleri yapıyo al oğlum ye oğlum yedikleri önünde yemedikleri arkalarında onlarda halyle şımarıyor.. ama bizde evimizin kıymetlisiyiz yani o nolcakk :D
Ya sanırım 10 gün çünkü bugün çarşya çıktığında konuşurken uçak bileti baktık netten hopaya 12 sine baktık 10 gün kalmış olucak dedim ya yol izni 3 gün diye ondan sanırım
sen biliyosundur acemiden ustaya geçerlerken kağıt bveriyolarmı ellerine usta birliğine teslim olcakları tarih falan yazıo mu ?
evet canım yanlış hatırlamıyosam yazıyodu verdikleri kağıtta
Allah'ım hepsi aynı fabrikadan çıktı sanki yaaa nedir bu kıskançlık halleri :31:

zaten kıskançtılar oraya gittiler daha beter oldular..ama gelsinler çıkcak acısı..

pekii kızlar siz nasılsınız kıskanç mısınızdır kısıtlar mısınız aynı şekle ???:D:51:

Kırıcam valla:22:
eda oluyor ellerinde kağıt ben görmüştüm:1:
Aynen öyle iyiki sen varsın diyip duruyor da biz stres geçirme tahtasımıyız aa attırmasın kafamı

Kamilecim saol canım evet haklısın ilk başta ben terör var sanmıştım uzakya baya ondan korkmuştum şimdi iyiyim üzülmüyorum.KAder canım aynen...

aynen kader tatlım.Allah sağ salim gelmelerine nasip etsinde özlemede katlanıyorsun yeri geliyor sabrını zorluyorsun altdanda alıyorsun ama geçiyor bir şekilde günler işte :34:

aynen kader tatlım.Allah sağ salim gelmelerine nasip etsinde özlemede katlanıyorsun yeri geliyor sabrını zorluyorsun altdanda alıyorsun ama geçiyor bir şekilde günler işte :34:

aynen canım katlanıcaz yakına çıkmasını gidip gelmek açısından istiyordum bir nebze özleme katlanırız diye ama böylesi hayırlıymış demekki
Allah tüm askerleri korusun

Ben kaçıyorum canlarım son bir tekrar yapıym uyumadan sonra sabahta çalışırım artık Allah ne verdiyse girerim sınava
Dikkat edin kendinize :54:

E bu saatte kimse olmaz tabii,uyku tutmadı bi uğrayaym dedimm:))
Cerenim ya valla okudum üzüldüm,ama galiba birazcık abartmış seninki.Arkadaşların da dediği gibi kız senin evine gelmiş,napcaktın yok gelme mi dicektin.Hem eve gelen misafir hiç geri çevrilirmiymiş?Bak evet onlar askerde merak ediyolar,ama bu onlara bizim sosyal hayatımızı sıfıra indirme hakkı vermez ,ki sen bu adamla nişanlısın gelince evleneceksinz seni de az biraz anlaması gerekir.Sende demişin zaten,üzerine düşme bırak azıck merak etsin bi şeyleri kafasında ölçüp tartsın.Umarım her şey düzelir ama üstü kapatılarak değil,çözülerek düzelir.

Bi gün daha bitti çoğoşşş.200lere geçenlere de tebrikler burdaaan:))

E bu saatte kimse olmaz tabii,uyku tutmadı bi uğrayaym dedimm:))
Cerenim ya valla okudum üzüldüm,ama galiba birazcık abartmış seninki.Arkadaşların da dediği gibi kız senin evine gelmiş,napcaktın yok gelme mi dicektin.Hem eve gelen misafir hiç geri çevrilirmiymiş?Bak evet onlar askerde merak ediyolar,ama bu onlara bizim sosyal hayatımızı sıfıra indirme hakkı vermez ,ki sen bu adamla nişanlısın gelince evleneceksinz seni de az biraz anlaması gerekir.Sende demişin zaten,üzerine düşme bırak azıck merak etsin bi şeyleri kafasında ölçüp tartsın.Umarım her şey düzelir ama üstü kapatılarak değil,çözülerek düzelir.

Bi gün daha bitti çoğoşşş.200lere geçenlere de tebrikler burdaaan:))
İnsallah düzelir canm cok sagol güzel yorumun için:54:

Back
X