bende eskiden 2 gün sanıyodum ama degilmis :)) 2 gün olsa daha mantıklı olur ama degilmi hafta sonu sonucta bi egitimleri yok..
Bilmiyorumki yavrum su adına ask dedikleri sey olsa gerekk bunca sabrım ve dayanagım bu sebepten ama bazenn asık olmam bile yeterli olmuyo dayanmam için, cok üzülüyorum artık paramparca oldum yaa aylardırr herseye kavga biliyosun sen bizi anlatıyorum ya devamlı sen şunu yaptın bunu söyledin sen nasılll böyle bisey söyledinn.. hep sen suclusuun hatalısın. bana sürekli bu seklde yaklasımlarda bulunuyo yahu bende insanım ne kadar bencilsin günü geliyo hatalı o oluyo yinede ben özür diliyorum gönlü kırılmasın diye ama olmuyo düzelen hicbiseyy yok hep aynı hep eda bilmiyorum sanırım askerlik bize ayrılıgı getirecek alısıyorum yavas yavas olmuyo cünkü![]()
canım valla işin zor yani neden böyle yapıyor çünkü rahat cren beni çekiyor napsam da özür bile diliyor diyor alıştırmasaydın keşke öyle baştan koysaydın sınırı bak bakalaım üzebiliyormu seni valla erkek milletinin eline vermiycen ipleri şımarıyorlar inşallah ayrılmassınız canım ama seninkinin düzelmesi şarttttttt