:(((

çok ayıp etmiş.
ne gerekçeyle istemiyor açıkladı mı peki.
ailesi mi istemiyor.
yatılı kalacaklar filan ağır olur diye mi düşünüyor.

Burda her ama her konuya "bosan bence" yorumu yapanlar var ve biz bunu geyige ceviriyoruz artk.. Ama bu konuda kesinlikle bence de "ayril".. Yani 'bekara kari bosamak kolay, herkese konusmasi kolay' diye dusunme.. Emin ol tecrubemizden yola cikarak konusuyoruz.. Senin degerlerine deger vermeyen insan zaten sana deger vermiyordur, seviyormus bilmem neymis; icraat onemli..
Simdi kivirir, cark eder, yanlis anlasildim onlar benim de ailem canim cicim der, sen de zaten seviyorsun inanmak istersin, ama evlenince saygisizliklari katlanarak artar, sen de agzini acamazsin..
Belli ki ailesi de farkli degil, istememisler aileni, ana babani zorla kabul etmisler, ondan tutusmus nisanlin ablayi enisteyi duyunca.. Sana gucu yetmis sana soylemis..
Ailene evlat olmayacak birine omrunu vakfetme..

oww çok ayıp etmiş. hem de çok.
zaten başından bir problem olduğu belli. nişanlın ve ailesi isteksiz, ailen de doğal olarak isteksizleşmiştir.
bir senin çabalamanla bu iş yürümez.
hani çok kalabalık gitseniz ev küçük olsa belki bir ihtimal kişi sayısını azaltmanız istenebilir ama o da bu şekilde olmaz..
herşeyin bir adabı var..
bu yaşına gelip hala görgü kurallarını öğrenememiş bir adamdan koca ve baba olmaz..
siz 1000 defa daha düşünün derim ben..

Ben de nişanlıyım ve böyle bişi duysam veririm yüzüğü eline net.Onun ablası abisi yok mu?Ne biçim insanlar bunlar ya hayret bişey.Aç ağzını yum gözünü dök içini bakalım ne tepki verecek sonra da koyver gitsin.Bence tabi yine de sen bilirsin

Canim sen yol yakinken hemen dön bu işten. Oha dicem. Bu ne terbiyesizlik insan ayıp olmasın diye bile susar 2 kişi mi batmış gözüne.

benim başıma gelse çok çok değişik düşünürdüm herhalde.

ne bileyim bu konularda çok bilgili de değilim. ama;

sanırım ben kendi ailemi kendim davet ederdim, karşı tarafa bırakmadan, hele ki 4 aydır çağırılmamışlarsa, ailem karşı tarafı hiç görmemişse.
karşı tarafı zorlardım, ailem gelip sizinle tanışmak istiyor, buraları gezmek istiyor gibisinden, ablamlar da gelecek deyip, siz uygun zamanı bize bildirin derdim.
nişanlıma da yatacak yer ayarlar mısın yoksa biz mi ayarlayalım derdim.

tam olarak bu konudaki gibi gelişse olaylar, nişanlımdan soğurdum sanırım, çünkü çok kabaca bence.
ablamların da gelmesine sevinmesi gerekir normalde, aaa ne güzel daha kalabalık olur, muhabbet daha güzel olur gibisinden. sonuçta aile olunuyorsa sadece erkek tarafının ailesi ile gelin kız birleşmiyor, diğer aile ve damat beyin de ilişkilerini ilerletmesi için bir fırsattır nişanlılık.

her şekilde ailemin bu kadar istenmediği belli bir ailenin yaşadığı şehre taşınmak konusundaki kararımı yeniden gözden geçirirdim.
neden orada yaşayacaksınız? sebep nedir?

zaten aile zorla anne babayı çağırmış. o da nasıl mantıksa. direk kardeşleri de çağırmak gerekir. sen kardeşim de geliyo dedin insan nezaketen tamam der. bilemiyorum

Of bu ne hodukluk ya evlenme kız bunla yada azcık kopek cek

Nekadar çirkin ve kaba bir davranış
Peki sizin tepkiniz bu durumda ne oldu ?

bu terbiyesiz nişanlına
bir ayar çeksene

bu evlilik işini biraz düşünmem gerekiyor sanırım ailemle konuşacaklarım var ,
senin ailen sana ne kadar kıymetlıyse benimkilerde okadar kıymetli ,
o yuzden biraz düşünmem lazım de

bakalım ne diyecek

Herhangi bir gelisme varmi?
Mrb.kusura bakayın,şimdi gördüm. Ben konuyu uzattım,epey uzattım hemde,ama o da alltan almadı.uzatıyorum diye sinirlendi
Sonra neyse bi şekilde düzeldik,ama tartışma hali sürekli.
Sonra annesi aradı beni,davet ettiler,babamı aradı babasıda
Geçtiğimiz haftasonu gittik,müthiş güzel ağırlandık.herkes çok memnun kaldı,nişanlımdanda,ailesindende:) beklediğim bu değilde biçok olaydan sonra:)

Güzel haber, gözünüz aydın. Ablanız ve eşini de davet ettiler mi? Onlar da geldi mi?

Sen söylemeden söylemeliydi Enişteyle ablada gelsinler daha güzel olur böylesi demeliyken dediği şeye bak ! Ben olsam ne ailemi götürürüm ne bu adamla evlenirim akıl yoksunu insan mış

cok saygısızca bı davranıs olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…