koca kendinden tecrubeli haaKardeş sanki benim kızım öyle hırslandım ki.. herhalde kızım olsa kafayı yerim ben eşim de aynı malı mülkü yığar önüne evlendirmeyiz heralde.. böyle hanzoları gördükçebi de benim koca kendinden tecrübeli
mesafe kac saat olurmu oyle sey kizla gidip esya bakacaksan sen kal biz doneriz diyo annen sahipsizmisin ne kadar aile yaninizda olursa karsi taraf o kadar saygi duyar.Ki annem biz kalmayız döneriz,sen eşya fln bakcaksan kalırsın,demişti,ben ona bahsetmedim.fırsatım olmadı
6-7 saat kadar,katılıyorum,ailemiz yanımızdaysa bizde daha değerli oluyoruzmesa
mesafe kac saat olurmu oyle sey kizla gidip esya bakacaksan sen kal biz doneriz diyo annen sahipsizmisin ne kadar aile yaninizda olursa karsi taraf o kadar saygi duyar.
Aahhh ahhhhhhHala evlenicen mi?
sade karsidaki insanla degil ailesiylede evleniyoruz.ailede kisiyi ele verir.niyetiniz de ciddiyseniz gidip ailesini evini cevresini gormeli tanimalisiniz.hakkinizda hayirlisi olur insallah..6-7 saat kadar,katılıyorum,ailemiz yanımızdaysa bizde daha değerli oluyoruz
İnşallahhhh...sade karsidaki insanla degil ailesiylede evleniyoruz.ailede kisiyi ele verir.niyetiniz de ciddiyseniz gidip ailesini evini cevresini gormeli tanimalisiniz.hakkinizda hayirlisi olur insallah..
Çok sert oldu,hayal bile edemedim..aslında çok güzel,çok iyi davranmıştı banaadamlar evlenene kadar öküzlükte 1. segmentte takılıp, nikah sonrası jet hızıyla level atlıyo
evlenince düzelmiyolar yani, şah şahbaz oluyo
bize de ağzımız açık izlemek düşüyo genelde
o açıdan canımın içi genç kızlar damat adayının bugünkü halini alın, onu 10 kat beter hayal edin,alın size 2 3 sene sonra ki kocanız
işte evlenince öyle deniyo genelde, nişanlıyken insanlar kendileriyle, aileleriyle ilgili tüyoları, doneleri veriyo aslındaÇok sert oldu,hayal bile edemedim..aslında çok güzel,çok iyi davranmıştı bana
Aynı konuyu dün akşam bizde konuştuk.. bi oğlumuz var istediği yere gidip yerleşsin diyorum nasıl mutlu olcaksa ama olur da bi kızımız olur damadı iç güvey alcam yamacıma gelsinler kızım gözümün önünde olsun isterim dedim.. doğru diyosun elin herifi üzcek mi sevcek mi kıymetini bilcek mi bilmicek mi nasıl bırakılır kız evlat en iyisi evlendirmeyelim diyo..koca kendinden tecrubeli haa
bende diyom esime kizimi buyuteyim yetistireyim elin oglu gelsin alsin n..h alir diyorum..
e sen evlendin ya diyo
olsun ben kizimlan altli ustlu oturcam diyom susuyor..
Şimdiden böyle Saygısızlık yapan adamı evlendikten sonra düşünemiyorum bile aynısını sende ona yap anlasın terbiyesizMrb. Nişanlıyım ve nişandan sonraki Bikaç ay nişanlımın ailesi ve benim ailem görüşmediler.çünkü ailemi aramadı kp ve kv
Bende çok sorun edip,nişanlımın canını sıkmamak için uzun süre bekledim,zaten o dönemde çok fazla sorun yaşadık
Ama nişanlıma durumdan ve duruma duyduğum rahatsızlıktan bahsettim
Nikah yapıcaz,şehir değiştircem ve hala ailemin yaşayacağım yeri görmemesi,bu kadar yok sayılmak çok canımı sıkmıştı,
Neyse ailesiyle konuştu nişanlım ve bisüre sonra babası babamı aradı,davet etti.
Haftasonu gidecektik,eniştem sizi götüreyim demiş
Nişanlıma bahsettim durumdan, eniştem ablam annem babam olacak dedim
Ve kurduğu cümle
"Annem babam sadece annen babanı davet etmemiş miydi?"
Sokmuşken orda kalsa hiç çıkmasa keşkemadem o kadar sorun yaşıyorsun ayrıl gitsin yahu adam yoklugumu var memlekette yada evlen evlen sen bu adamla gözünüzü sevim piyasadan temizleyin sunları , birinden biri bana çatmasın yoksa itin bilmem nesine sokar çıkarırdım onu.
aynen canim benim minik kizim simdi emiyor bi an aglamasin diye hemen uyaninca kosturdum yanina..burda esinden dayak yiyenler hor gorulenlerde bir zamanlar bebekti masumdu onlarada cok uzuluyorum..simdi elin ogluna bende guvenmem cok sik dokurum yakinimda olsun isterim tabi nasib Allah merhametli iyi insanlarla karsilastirsin evlatlarimizi.Aynı konuyu dün akşam bizde konuştuk.. bi oğlumuz var istediği yere gidip yerleşsin diyorum nasıl mutlu olcaksa ama olur da bi kızımız olur damadı iç güvey alcam yamacıma gelsinler kızım gözümün önünde olsun isterim dedim.. doğru diyosun elin herifi üzcek mi sevcek mi kıymetini bilcek mi bilmicek mi nasıl bırakılır kız evlat en iyisi evlendirmeyelim diyo..olmayan kız çocuk muhabbeti bi de olsa bilmiyorum nolur ama kız evlat gerçekten bambaşka bi şey
Aminnn canım Rabbim kız olsun erkek olsun Allah korkusu olan göğsü merhametlilerle karşılaştırsın..a
aynen canim benim minik kizim simdi emiyor bi an aglamasin diye hemen uyaninca kosturdum yanina..burda esinden dayak yiyenler hor gorulenlerde bir zamanlar bebekti masumdu onlarada cok uzuluyorum..simdi elin ogluna bende guvenmem cok sik dokurum yakinimda olsun isterim tabi nasib Allah merhametli iyi insanlarla karsilastirsin evlatlarimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?