- 8 Nisan 2016
- 612
- 292
- 18
Cok ayıp etmişler ayrıca nisanlin ailesinin ağzıyla konuşmuş sana dikkat et yol yakınken dön hattaMrb. Nişanlıyım ve nişandan sonraki Bikaç ay nişanlımın ailesi ve benim ailem görüşmediler.çünkü ailemi aramadı kp ve kv
Bende çok sorun edip,nişanlımın canını sıkmamak için uzun süre bekledim,zaten o dönemde çok fazla sorun yaşadık
Ama nişanlıma durumdan ve duruma duyduğum rahatsızlıktan bahsettim
Nikah yapıcaz,şehir değiştircem ve hala ailemin yaşayacağım yeri görmemesi,bu kadar yok sayılmak çok canımı sıkmıştı,
Neyse ailesiyle konuştu nişanlım ve bisüre sonra babası babamı aradı,davet etti.
Haftasonu gidecektik,eniştem sizi götüreyim demiş
Nişanlıma bahsettim durumdan, eniştem ablam annem babam olacak dedim
Ve kurduğu cümle
"Annem babam sadece annen babanı davet etmemiş miydi?"
Bence söyleme...Gerçektenmi:/söylememem gerektiğini düşünmüştüm
Mrb. Nişanlıyım ve nişandan sonraki Bikaç ay nişanlımın ailesi ve benim ailem görüşmediler.çünkü ailemi aramadı kp ve kv
Bende çok sorun edip,nişanlımın canını sıkmamak için uzun süre bekledim,zaten o dönemde çok fazla sorun yaşadık
Nikah yapıcaz,şehir değiştircem ve hala ailemin yaşayacağım yeri görmemesi,bu kadar yok sayılmak çok canımı sıkmıştı,
Neyse ailesiyle konuştu nişanlım ve bisüre sonra babası babamı aradı,davet etti.
Ve kurduğu cümle
Canim ne kadar iyi niyetli insaniyetli davranirsan o kadar çok yanilip hüsrana uğrarsin...Mrb. Nişanlıyım ve nişandan sonraki Bikaç ay nişanlımın ailesi ve benim ailem görüşmediler.çünkü ailemi aramadı kp ve kv
Ve kurduğu cümle
peki sen ne dedin?"Annem babam sadece annen babanı davet etmemiş miydi?"
Bu terbiyesizlik cok buyuk sinyal.. Tecrubeyle sabittir.. Iyi niyet kiliflariyla ortme ustunu.. Cocukcagiz şaşırmıştır, hazirliklari yoktur, bla bla.. Aileni benimsemeyecekler ve sana da asla o bekledigin degeri vermeyecekler.. Aileni dis kapinin mandalindan daha uzak bi yere koyacaklar.. Nisan donemi bi suru sorun yasadik demissin; eminim hep nisanlin ve ailesinden kaynakliydi sorunlar? Hep ufacik seyde olay cikarip seni/sizi suclu cikardilar? Sen sorun yasamak icin mi nisanlandin?İyi bakmaya çalışıyorum. İyi niyetli olduğunu düşünmeye çalışıyorum ama üzücü
Sen nerde kalacakmıssın?Ki annem biz kalmayız döneriz,sen eşya fln bakcaksan kalırsın,demişti,ben ona bahsetmedim.fırsatım olmadı
simdi sana zor gelecek tabi ama düşünsene daha nisanliyken bunu söyleyen adam evlenince anan baban gelmesin diyecek,kendi ana babası hep ustun olacak gözünde ee tahammül edemiyceksin belki çocukta olacak nasıl bosanacksin bak ben ve bi çoğumuz el elde bas basta cirpiniyoruz . Karar tabi ki senin ama evlenince değişir düzelir vs geç bunları bi insanin karakteri 5yasinda oturuyor neyse o çok çok nadir torpulenir o da erkeklerde taaa 50yaslarindan sonra o da sana muhtaç olduğu için ki garantisi de yok sen bilirsin iyi olc tartArtık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gerçekten çok bunaldım
Evet aynen niye geliyo diyecek.. Sen neden gidiyorsun diyecek.. Vs vsBam telime bastın,artık tolere etmiyorum dedim. Aslında biçok şey dedim,bana söylediği biçok şeyi hazmedebilirim ama bunu hazmedemiyorum
Ben onun bulunduğu şehre yerleşcem,evlenınce neden ablan geliyo mu diyecek!
Şuan hiç iyi bakamıyorum,iyi düşünemiyorum
Varsa iyi biyanı
Lütfen görmeme yardımcı olun
inan yok iyi bir yanı abla bu can yani kardeş idrak etmesi gerekiyordu.teyze dayı geliyor desen neyse ama abla eniştede bşr yani ana baba gibi.benim annem en büyük ben ve eşimdir kardeşlerime her daim saydırır bizi şükür zaten sayarlar.Bam telime bastın,artık tolere etmiyorum dedim. Aslında biçok şey dedim,bana söylediği biçok şeyi hazmedebilirim ama bunu hazmedemiyorum
Ben onun bulunduğu şehre yerleşcem,evlenınce neden ablan geliyo mu diyecek!
Şuan hiç iyi bakamıyorum,iyi düşünemiyorum
Varsa iyi biyanı
Lütfen görmeme yardımcı olun
yol yakınken ayrıl. ciddi yazıyorum bak. hemen ayrıl. düzelir geçer türden bir şey değil bu !!!Mrb. Nişanlıyım ve nişandan sonraki Bikaç ay nişanlımın ailesi ve benim ailem görüşmediler.çünkü ailemi aramadı kp ve kv
Ve kurduğu cümle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?